2016. január 22., péntek

*Becca Prior* It Is What It Is / Harmincharmadik fejezet




Becca Prior
It is What it is

Harmincharmadik fejezet
  A két nap gyorsan eltelt. Louis és Harry lassabban haladtak, mint kellett volna (így Liam már el is hagyta őket, mert nem volt türelme a dologhoz), de ennek nem az időjárás vagy a váratlan akadályok voltak az okozói, hanem az, hogy lépten-nyomon megálltak, és vagy csak összebújtak egy árnyas fa alatt, vagy kerestek egy alkalmas helyet és egymásnak estek. Így aztán csak késő este lovagoltak be a királyságba, ahol az alattvalók mind azonnal felismerték a herceget, és mélyen meghajoltak előtte, amerre csak jártak.
– Szeretnek az emberek! – mondta megilletődötten Louis.
– Még nem engem, csak az apámat, de ez jó kiindulópont. Ha én veszem át a helyét, akkor sem kell megküzdenem a nép gyűlöletével…
  Louis nézte a kedves arcot, ahogy épp lehajolt, és a zsákjából egy maréknyi apró almát vett ki, aztán a mellettük szaladgáló gyerekek között osztotta szét.
Igazi nemes, egy született uralkodó – állapította meg a varázsló, és büszkeség feszítette a mellkasát.
– Megállunk éjszakára? – kérdezte a herceg, mire Louis csak bólintott, mert épp nem találta a hangját, annyira meghatódott.
  Harry leszökkent a lováról, és száron vezette – bár erre semmi szükség nem volt, de nem akarta, hogy furán nézzenek rá az emberek. Angyal így is elég nagy feltűnést okozott, aki fürge, hosszú lábaival állandóan körbe szaladgálta a mamáját. Kecses, halványszürke tollakkal ékesített szárnyai az oldalához simultak, okos tekintetű szeme mindenre figyelt, ami körülötte történt.
  Csillag megbökte az orrával a farát, hogy menetirányba fordítsa, mire a kis suta csikó igyekezett nyugodtan sétálni a kanca mellett. Louis is leszállt, és Hófehér azonnal beállt a családja mellé, hogy Csillaggal közrefogják a kicsinyüket, aztán így meneteltek a falu főutcáján, ahol egyre gyűlt a tömeg. Ritkán járt erre afféle híresség, mint a herceg, de az, hogy egy csuklyás varázslóval érkezett, még nagyobb szenzációnak számított.
– Uram! – esett térdre egy nő Louis és a herceg lábai előtt. – A gyermekem! – sírta el magát az asszony, és kibontotta a pólyát, amibe egy kisbaba volt bebugyolálva. Olyan apró volt, hogy egy férfitenyérben kényelmesen elfért volna, és a színe sem volt valami ígéretes. A bőre enyhén lilás árnyalatban játszott, és olyan fénytelen volt, mint egy halottnak.
– Mi történt vele? – kérdezte egyből a herceg, és mit sem törődve az út mocskával, ő is térdre borult a porban. Nagy kezét nyújtotta az asszony felé, mire az rögvest átnyújtotta a csecsemőt, aki erőtlenül lélegzett, de még a hűvös levegőtől sem sírt fel, ahogy más baba tette volna.
  Louis is melléjük lépett, és lehajolt, hogy jobban szemügyre vegye a gyereket.
– Túl hamar indult be a szülés. A javasasszony megitatott valami főzettel, de már nem segített. A baba alig hét hónapra jött… – mondta könnyek között az asszony, aki mellé futva érkezett a férje, mert csak most szerezett tudomást arról, hogy egy varázsló jár feléjük, és a mezőről rohant be a faluba.
  Louis most Harryre nézett, aki könnyes szemekkel viszonozta a pillantását, és gondolatban már kérlelte:
„Segítened kell rajta!”
  Louis csak szótlanul megrázta a fejét. „Nem tudok” – válaszolta gondolatban. „Túl pici, és túl sokáig nem kapott levegőt”.
  Harrynek legurult egy könnycsepp az arcán, de nem nyúlt utána, hogy férfiasan elrejtse, csak hagyta, hogy az álláról hulljon alá, és azt is, hogy egyre több kövesse. Louis nézte a szeretett férfit, a gyomra összeugrott a látványra, hogy a herceg mennyire szívére veszi egy ismeretlen fájdalmát, és érezte, hogy a tehetetlen düh egyre csak nő benne. És ekkor Harry is felkapta a fejét, mert a vérében érezte a bizsergést. Felnézett ismét, és most Louis tanácstalan tekintetét fürkészte.
„Éledezik az erőnk” – magyarázta Louis. „De nem tudom, hogyan használhatjuk ilyesmire”.
„Akkor is meg kell próbálnunk!”
– üzente Harry meggyőződéssel, majd óvatosan felállt, karjában a csecsemővel, és odalépett a mágus elé. Louis felnézett rá, aztán nem tudott ellenállni a herceg szemeiből áradó könyörgésnek. Átölelte Harryt, kettejük között a babát is, és lehajtotta a fejét. Szemeiket lehunyták, és Louis halkan egy varázsigét mormolt, Harry pedig csak hagyta, hogy átjárja az erő, míg a hófehér fény egy hirtelen villanással beburkolta őket, és az emberek mind felhördültek, és sokan leborultak, annyira lenyűgöző volt az egész. A fényoszlop az égig emelkedett, és lassan forgott. Fényesebb volt, mint a nap, ezért az emberek eltakarták az arcukat, és sokan összegömbölyödtek a térdeiken.
  Louis könyörgött az Isteneknek, hogy adjanak hosszú és egészséges életet a kisfiúnak, ha már ilyen korán, és ilyen mostoha körülmények között jött a világra. Fohászkodott, hogy az erő, ami Harryé és most már az övé is, gyógyítsa meg az ártatlan kis embert, és segítsen neki. A kisbaba megmozdult a herceg kezében, és ők ketten csak mosolyogva nézték, ahogy a bőre élénk rózsaszínre vált, a szemei kinyílnak, és a szája lassan sírásra görbül. Szinte abban a pillanatban engedtek az első könnycseppeknek ők is, mikor a fiúcska keserves zokogásba kezdett. Kintről az édesanyja örömsikolyát hallották, de most csak ők voltak, és a fény. Együtt ölelték a babát, fürdetve az isteni fényben, ami – úgy látszik –, mérhetetlen forrása az életerőnek.
  Mikor a gyerek már kapálózott, és szüntelenül be akarta Kapni Harry ujját, amivel apró kis fejét tartotta, Louis elengedte őket, és hátralépett. A fény azonnal kialudt, és az emberek újra felhördültek a hirtelen változástól. Mikor a herceg megfordult, majd odanyújtotta anyjának a ficánkoló, messziről is makkegészségesnek látszó kisbabát, az összes asszony örömkönnyeket ejtett, de a férfiak közül is sokan kapkodtak a szemükhöz.
– Köszönöm, Herceg! – borult a lába elé a férfi, aki egyik kezével az asszonya lábát fogta át, és piszkos arcán barázdákat vájtak a könnyek.
– Nincs mit köszönnöd! – emelte fel a könyökénél fogva Harry. – Éljetek boldogságban, egészségben!
  A nő Louis-hoz fordult.
– Nagy varázsló. Bárki is vagy, megmentetted a gyermekem életét. Tartozom neked. Bármikor lesz szükséged egy hűséges alattvalóra, bármiben, engem megtalálsz.
  Louis bólintott, hogy elfogadja az ígéretet. Régen megtanulta, hogy a nincstelen emberek is szeretnének viszonzást nyújtani, ha ő önzetlenül segít is nekik.
– Jól van. Nagyon nagy szükségem lesz egyszer a segítségedre, és a szívesség, amit kérni fogok, talán nagyobb lesz, mint a segítség, amit most adhattam neked.
  Az asszony bólintott, és halkan hajtott fejet.
– Az életemet is elkérheted, jó szívvel adnám neked.
  Louis elmosolyodott, mert a nő igazat mondott. Annyira hálás volt, hogy a gyermeke életéért cserébe, szívesen feláldozta volna a sajátját.
– Ennyire azért nem – nevetett fel a mágus, és még egyszer megsimogatta a kisbabát.
– Mi a neved, mester? – kérdezte félve a férfi.
– Louis. Louis Tomlinson – felelte egyszerűen a varázsló, mire a szántó-vető lenézett a kisfiára, és az először nevetett vissza rá.
– Szervusz, kisfiam… Louis!
  Harry is megilletődött az események alakulásától. Még vagy három ember járult elébük, mikor a fogadóban vacsoráztak, és Louis mindegyiket meggyógyította, sőt a kecskét is, akit azzal hoztak elé, hogy nem ad tejet. A mágus csak elbeszélgetett vele (persze ezt csak Harry tudta, mert kívülről úgy tűnt, mintha csendben vizsgálná), aztán félrehívta a gazdáját. Miután elmentek, és ők is a szobájukba értek végre, Harry kíváncsian fordult a szerelme felé.
– Mi baja volt a kecskének? – kérdezte.
– Hát tudod… vannak emberek, akiknek elég furcsa az ízlésük. Ez a férfi sokáig túlzottan is szerette a kecskéjét – itt tett egy félreérthetetlen mozdulatot, amitől Harryből kipukkadt a nevetés, mert Louis mintha maga előtt markolt volna valakit, vagy valamit, és a csípőjével előre döfködött –, aztán mikor megnősült, megfeledkezett róla. Szegény pára viszont azt hitte, ő a férfihez tartozik, és nyomorultul érezte magát…
– És mit javasoltál? – kérdezte a herceg, szemeiből törölgetve a könnyeket, mert annyira nevetett a féltékeny kecskén.
– Hogy nézzen körül a legelőn, mert szerintem talál sokkal magához valóbb párt, mint ez a semmirekellő.
– Ééééés? – kacagott a herceg rendületlenül.
– Azt mondta, több kérője is akad, és ha szerintem nem kell hűségesnek lennie a gazdájához, akkor nem hárítja el a szomszéd bak közeledését…
  Most már Louis-ból is kitört a nevetés, és kacagva vetetette magát Harry karjaiba, aki össze-vissza csókolta a kedvesét.
– Imádlak, te kis kerítő! És most már nyugtunk lesz éjjelre, vagy szerinted hoznak még egy-két meddő tyúkot is?
  A varázsló belecsókolt a herceg nyakába, mert csak azt érte el, még lábujjhegyen is, és a vállgödrébe fektette az arcát.
– Aludjunk, mert hullafáradt vagyok. Ha híre megy, hogy gyógyító vagyok, reggelre tömött sorokban állnak majd az emberek.
– Nem kell ezt csinálnod! – tolta el magától Harry. – Nem azért hoztalak magammal, hogy az én alattvalóimmal kelljen bajlódnod.
   Érezte, hogy elfogja a félelem, nehogy Louis úgy érezze, kihasználja az erejét, vagy hogy felhasználja őt.
– Szerelmem! – fogta a két tenyere közé az arcát a mágus. – Mi már egyek vagyunk, emlékszel? A te sorsod, az én sorsom, és fordítva is. Ha tudunk, mondd, hogy tehetnénk meg, hogy nem segítünk?! – Megcsóválta a fejét, de a tekintete fogva tartotta a hercegét. – Amíg élünk, nekünk mindig az lesz a dolgunk, hogy másokon segítsünk. Ez a mi csodánk, és egyúttal a kereszt is, amit cipelnünk kell…
– És mire gondoltál, mikor az anyának azt mondtad, egyszer neked lesz rá szükséged? – kérdezte Harry, míg belecsókolt a kis tenyérbe, ami az arcára simult.
– Arra, hogy szeretnék egy kisfiút… Egy göndör hajú, zöldszemű kisfiút, aki kiköpött az apja. Csakhogy én nem ajándékozhatlak meg vele… De kell egy utód, egy leendő király… Ő pedig tartozik nekem egy élettel. Ezért ő fogja kihordani.
  Harry döbbenten állt. Még nem fogta fel teljesen az elhangzottakat, de megint érezte, hogy a sírás fojtogatja. Mint egy picsogó kislány… Louis tényleg vele tervezi az életét? Komolyan mondta, hogy lesz közös gyerekük, akit együtt fognak felnevelni?
– És hol fogunk élni? – kérdezte, mert ez volt a legfontosabb és egyben a legbonyolultabb kérdés.
– Nos, gondolom, van kastélyod, ha ilyen gazdag hercegnek adod ki magad, vagy nem? – kérdezett vissza Louis, de a szeme nevetett.
– Van… – könnyebbült meg Harry. – Csak attól féltem, hogy te vissza akarsz térni a kis kunyhódba.
– Mindennél jobban szeretnék! De az élet lemondásokkal jár. Remélem, gyakran lesz időnk átruccanni oda, hogy pár napot a nyugalom szigetén tölthessünk kettesben, vagy később majd a gyerekeinkkel.
– Az utazás enyhén szólva veszélyes… – mondta Harry, és megdörzsölte serkenő szakállát.
Louis ismét lábujjhegyre állt, és a herceg állát kezdte csókolgatni, miközben válaszolt:
– Csak… annak… akinek… nincsenek… táltosai…



VÉGE





.


28 megjegyzés:

  1. Vege... Els sem hiszem.. Vege... Mar csak az epilogus... Amikor irom a komit mindig ujra olvasom, hatha sikerul egy normalis komit összehoznom...
    Ahogy a kisbaban segitettek, csodas volt:') a kecskes reszen sirtam:DD
    Remelem sokat fogjak meglatogatni azt a kis kunyhot;) es a taltosokon repülnek*-*
    Remelem az az epilogus jooooo hosszuuuu lesz olyan, hogy soha ne erjen veget. Oke tudom ez nem lehetseges, hisz egyszer be kell fejezni, es neked is 24 ora a nap. De nem lenne rossz:')

    Puszi: Rebuh❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos az epilógus sem lett olyan hosszú, mint amit szerettél volna, de azért remélem, hogy kellemes emlékként marad meg benned ez a kis történet. A végére én is nagyon megszerettem.
      Köszönöm, hogy végig velem voltál, és remélem, a következőnél találkozunk ;)

      Törlés
  2. :( imádom. nincs több szó<3 #.#

    VálaszTörlés
  3. Vége.. úristen vége. Most írhatnék kb 2 oldalnyi szöveget hogy miért is nem birom majd ki a blog nélkül. De aztán csak annyit írok hogy ATYA UR ISTEN BECCA BASZKI,NAGYON SZERETLEK ÉS URAM ISTEN VÉGE.
    ez annyira olyan számomra mintha egy élet érne véget ebben a pillanatban. Az egyik
    legnagyobb élmény volt itt lenni,veled és a többi íróval ezen a karácsonyon es nem is tudom hogy nem olvashattam egy évvel ezelőtt blogokat. Meg vobtsm magamtól a jó dolgokat amik Itt történnek /történtek.
    Na de vissza térve az It Is What It Is-re *-* Amikor a baba felsirt és mozgott én úgy sírtam mint egy óvodás aki nem kapja meg a Barbie babát. Hogy lehetett ennyire édes ez a rész????? Annyira látszik hogy össze tartoznak:3 és hogy Louisnak nevezték el a babát rohadt cuki de mikor,jött a kecske én visitottam:De ekkora poént XD és a béranyaság ..na de komolyan. Hát az ütött.
    Csodálatos volt. NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM <33 IMÁDLAK
    puszillak; Dorina ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Már én sem tudnám megszámolni, hány larry szexet írtam, és hidd el, a legnagyobb félelmem az, hogy egysíkúak, és csak ismételgetem önmagam....
      Néha úgy érzem, soha többé nem lenne szabad ilyet írnom. :(( "
      ILYEN,VISSZAJELZÉST TÖBBÉ NE MERJ ÍRNI . ERRŐL SZÓ SINCS;)

      Törlés
    2. Nagyon sajnálom, hogy tavaly nem voltál velünk, de idén már itt leszel, mikor visszatérünk. Remélem, akkor is sokan leszünk még, és Larry szebben ragyog majd, mint mostanában.

      Örülök, hogy lezárás is tetszett és szeretted az újabb fordulatokat.

      Nem kell aggódni, egyelőre nem tervezem, hogy felfüggesztem az írást...csak időm is legyen rá.
      Puszillak<3

      Törlés
  4. végee:''( nagyon imádtam *-*
    xX

    VálaszTörlés
  5. Neeeeee
    Komolyan bőgök,annyira szép így az egész és annyira fog hiányozni :(( Ahh,mennyire szíven ütött a végén az a kis szó,hogy vége,nem akarom elhinni,és nem...kell nekem ez a történet,nem bírom ki nélküle :(
    Ohh már csak az epilógus van,de még legalább az van...csak egy résszel később kell meghalnom,mert nem fogom bírni a hiányát :(Annnyira hiányzoni fog!!
    Jajjistenem, megint tökéletes lett a rész,bár kezdem azt hinni,hogy felesleges ezt mindig leírnom,mert úgyis mindig az :)
    Ott kezdtem meghalogatni pontosan,mikor bevonultak a lovakkal egymás mellett...ez a kép kinyírt és ezután a helyzet csak rosszabb lett...a gyerek...ahogy gyógyítanak...a vége,jesszus *-*
    "Együtt ölelték a babát, fürdetve az isteni fényben, ami – úgy látszik –, mérhetetlen forrása az életerőnek.
    Mikor a gyerek már kapálózott, és szüntelenül be akarta Kapni Harry ujját, amivel apró kis fejét tartotta, Louis elengedte őket, és hátralépett."-EGYÜTT álltak ÖSSZEÖLELKEZVE,A FÉNYBEN,HARRY KEZÉBEN A BABA,,MOST HALTAM BE VÉGLEGESEN!!!Harry kezében a baba!!Jajj sírok:') Harry kezében kibaszott jól állnak a babák,főleg a Louval közös babájuk...Göndör hajú,zöldszemű KISFIÚT AKAR LOU IS NEM BÍROM!!Larry és a baba túl sok nekem együtt,ez minden álmom hogy ezt lássam istenem,mehalook a gondolattól is!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    És Harry ahogy mindenkin segíteni akar,hogy lehet valaki ilyen jószívű,megint sírok...vagy még mindig,nem is tudom...❤_❤
    És a kecske :DDD jujj sajnálom szegényt :P de...nagyon röhögök :DD
    A végét muszáj kiemelnem,nem bírom
    "pár napot a nyugalom szigetén tölthessünk kettesben, vagy később majd a gyerekeinkkel.
    – Az utazás enyhén szólva veszélyes… – mondta Harry, és megdörzsölte serkenő szakállát.
    Louis ismét lábujjhegyre állt, és a herceg állát kezdte csókolgatni, miközben válaszolt:
    – Csak… annak… akinek… nincsenek… táltosai… "-kettesben a nyugalom szigetén a GYEREKEIKKEL,NA JÓ hagyj békén,ma már eleget kínoztál :P
    Harry megdörzsöli a borostáját...persze hogy kell még valami amitől tuti meghalok...Harry és a borosta...jajj nekem
    Lou csókolgatja,tökéletes lezárás ❤ Táltosok ❤
    Szeretleek ❤❤
    Ne legyen vége....
    Várom az epilógust :')
    Ölellek
    Emse

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Larry és a baba... az az én halálos ítéletem is, ne aggódj! Harry kezében, de akár Lou kezében is veszélyesen jól állnak a gyerekek. Még nem láttam két ilyen srácot, akik ennyire gyerekcentrikusak lettek volna. Esküszöm, ha egyszer közös gyerekük lesz, abba jó páran bele fogunk dögleni.
      Imádlak, amiért ennyire megszeretted ezt a kis mesevilágot, és sajnálom, hogy most vége szakad, de sajnos, szólít a kötelesség, és nincs most több időm, hogy folytassam. Ha egyszer lesz egy szabad hónapom, ígérem, megírom a kimaradt időket, Simon legyőzését, a sok kalandot, amit együtt éltek még át, mielőtt megszülettek a gyerekek... És a kisbabás időszakot...awww...azt imádnám! Harry már király, Louis a varázslója, és együtt babáznak. Na jó, ezt most ki kellene verni a fejemből, de sürgősen... :(((

      Találkozunk a következő sztorinál, bárhol, bármikor is lesz az!! <3

      Vigyázz magadra nagyon!!

      Törlés
  6. Vege?? 😢 Draga Becca! Ujabb fanfiction kerult be a kedvenceim koze! Es el kell mondanom, az elen csak toled vannak konyvek! ;) Szomoru vagyok hogy vege van, szívesen olvastam volna meg egy darabig. Annyira imadtam minden pillanatat a tortenetnek! Oda vagyok a fantasy mufaju blogokert, es ha ezt parositjuk azzal, hogy Larry all a kozpontban, valamint (a legfontosabb tenyezo) hogy te irod meg, akkor abban biztos lehetek, hogy gyorsan beleszeretek a tortenetbe. Ha egyszer ugy erzed hogy van kedved es idod is engedi, esetleg irhatsz neki egy masodik evadot, garantalom hogy olvasokban nem lesz hiany! ;) Varhato hogy belekezdesz egy uj blogba, vagy esetleg valami rovidebb tortenetbe? Nem sokaig tudnek meglenni a blogjaid nelkul :/
    Jo pihenest (vegre hetvege 😄)
    Puszedli ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írhattam volna még,,,ezt szerintem vagy 100 részen keresztül, hisz a mesében az a jó, hogy bármiylen fordulat, esemény, szereplő belefér, de az az igazság, hogy kifutok az időből, és nagyon összesűrűsödtek a tennivalóim. Nem mondom azt, hogy máskor nem fogok mesét írni, de ez a kis kirándulás most pont elég volt ebbe a világba. Jönnek az új kihívások, új ötletek...de ha egyszer nagyon unatkozom, akkor megírom a folytatást, ígérem.

      nagyon büszke vagyok magamra, hogy a kedvenceid mind tőlem vannak...csodálatos érzés.

      Most a Stockhom megjelenésére kell koncentrálnom, ha az kész, akkor A tanítvány három következik, és közben nem igazán lesz időm másra, de azért úgy gondolom, egy kis fordítás is belefér, kikapcsolódásként... reméljük, minden jól alakul ;)

      Puszillak <3

      Törlés
  7. en is akarok nekik egy kisfiut!!!!
    kihordom en, azon mar ne muljek
    de necsinald mar hogy ez a vege:( jo lesz meg epilogus, de naaa
    ugy imadom pedig
    olyan aranyos
    es olyan vicces hogy taylor meg simon meg ilyenek is benne vannak:D
    remelem mielobb olvashatok meg valamit toled^^
    jo hetveget:)
    xxHöri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerettem a szabadságot, hogy bárkit beleírhatok, és olyanná teszem, amilyenné én akarom. Imádtam Simont, mint botoxolt gonoszt, Taylort, mint fekete királynőt, és Selenét, mint sárkányt... de a kedvencem, James a varázslóinas volt. És persze a fiúk, mind az öt....de ez nem meglepő.
      Egyszer mindennek vége van, és most kicsit kifogytam az időből.

      Remélem, hamarosan lesz alkalmam írni nektek:)

      Puszillak. Anyudat is <3

      Törlés
  8. Vége?? Ohhh ne már :( Én még olvastam volna. Nem akarok folytatni egy második évadban?? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akarom!!! De sajnos, most nincs időm rá. Rengeteg mindent szorítottam háttérbe, amíg ment az IIWII... most ennyi jutott rá. Ha nem ezt, akkor mást fogok írni, de előbb-utóbb biztosan megint találkozunk valahol ;)

      Törlés
  9. Az utolsó rész :'( jó tudom lesz még egy epilogus, de akkor is, fáj, hogy vége, de sajnos egyszer minden véget ér :(
    Annyira aranyos, és megható volt ahogy a babán segítettek, jujj és kis göndör zöldszemű fiút akar Louis! Igeeeen *-* ❤❤ Nekem annyi...
    A kecske rész jesszusom neee XD sírok XD szent egek, jó hagyjuk XDDD szegény kecske... :D
    Olyan édesek Larryék, a kis kunyhót meg sokszor látogassák a drágáim ❤❤
    Annyira imádom!! ❤
    Cupp

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is az egyik szemem sír, a másik nevet. Nagy megkönnyebbülés, hogy vége, és kicsit felszabadulok a nyomás alól, de hiányozni fognak a mesevilágban eltöltött órák... Na nem baj, majd lesz valami más, valami új... egyszer :DDD Most jöjjön a munka, mert ez volt a kikapcsolódás .
      Puszillak, és köszönöm, hogy itt is végigkísértél.

      Nagyon imádlak <3

      Törlés
  10. Oké, most sírok. Tudtam, hetek óta tudtam. Mégis pofoncsapott.
    Jhaaj, istenem Becca.
    Ne hidd azt, hogy csak a szomorúságtól sírok, mert nem. Annyira meghatódtam a happy endtől, hogy az hihetetlen.
    Annyira imádom. Annyira jó <3
    Annyi mindent éltem át vele. És ez egy epilógussal később már nem lesz, csak mélyen magamban, a szívemben lesz velem.
    És ez fáj. Ma este előre tudom, hogy nem leszek ott, mikor felteszed a részt, és abban sem vagyok biztos, hogy tudnék hozzá két értelmes szót szólni, so most veszek egy mély levegőt, lassan szabadjára engedem, és megpróbálok elszakadni. Sosem gondoltam, hogy valaha lesz egy történet, amitől ennyire tudjak függeni.
    De nem hiába, immáron mátkája vagyok, csak nem engedhetem olyan egyszerűen.:'(<3
    Imádom Louist és Harryt, ahogy ennyire édesek együtt, hogy ennyire odaadóak a nép iránt, és annyira boldog vagyok, hogy még a kecskén is csak sírva nevettem fel egy fél pillanatra.:)
    Szeretnék itt maradni. Ebben a világban. Niall mellé szegődni, hogy tanítványa legyek, és sose legyen gondom arra, hogy "nincs miért várnom a holnapot". Mert most ez kavarog a fejemben.. Már a holnappal kapcsolatban is, hiszen ma lezárul... Végleg.
    Kigördül az utolsó pont, leütöd az utolsó vesszőt, én meg sírógörcdöt kapok majd az utolsó szótól.
    Életemben nem sírtam még ennyit, mint ezen a történeten. De ez egy jó dolog.:)))
    KÖSZÖNÖM NEKED.
    Mindent.
    Nem tudok most jobban kifejteni semmit, de köszönöm. Remélem érzed, mert szavakkal átadni már nem tudom. Erre nincs szó. <333
    Szeretlek Becca, megalkottad az otthonomat. Ezért sosem lehetek elég hálás neked.. <3
    Millió puszi,
    Bogicca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidd el, a fájdalmasan szép búcsúk is kellenek az életben!
      És az ilyen dolgok, amik jó emlékként maradnak a szívedben, mindig nyújtanak egy kis vigaszt. Vannak olyan könyveim, amiket már vagy tízszer olvastam el, és ha nagyon nagy a baj, akkor ma is csak azok tudnak megnyugtatni, akkor is, ha szinte kívülről tudom, mi lesz a következő oldalon.

      Sajnálom, hogy most erre csak ennyi idő jutott, de azért ez sem volt fáklyás menet számomra, hisz napi résszel előrukkolni nagyon nagy feladat.

      Remélem, hamarosan találkozunk, máshol,. másik történetnél.

      Imádlak, sosem tudom majd elmondani neked, mennyire meghatott a sok csodálatos komment, amit tőled kaptam, de tudd, nagyon sokat jelentenek számomra. Én majd ezekkel leszek úgy, mint te az IIWII-vel. Ha rossz napom van, és elakadok a munkában, csak feljövök és elolvasom őket, hogy új erőre kapjak tőlük.

      Hálás vagyok, és imádlak <3<3

      Törlés
  11. Vége.... ennyi, vége lett :( Imádtam a történetet. Néha olyan szavakat használtál ami azt sem tudom mit jelent de imádtam :3 Egy nagyon szeretet teljes és IZGALMAS történet volt :') Nem is tudom mit mondhatnék :) Talán azt hogy tökéletes... minden benne volt amit ember csak kívánhat.... :3 *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon nevettem, mikor először olvastam a kommentedet. Titkon arra gondoltam, hátha pár olyan szót is megismertek, amiket ma már nem használunk, de amik gyönyörű nyelvünk elfeledett gyöngyszemei. Ezek szerint, ezzel kudarcot vallottam, de sebaj... lehet, hogy ha legközelebb olvasod őket valahol, már eszedbe jutnak majd, és akkor nem dolgoztam hiába :)

      Imádlak, és köszönök mindent<3

      Törlés
  12. Drága Beccám !!! <3
    Ez egy csodalatos tortenet volt. Mint amiket eddig irtal azok is. Csodas vagy. Koszonom szepen hogy irtad ezt a remek muvet. Fel dobtad vele napjaimat. Várom majd a TE remek muveidet. A tied nem ÈR FEL SENKEHEZ. Ahogy fogalmazol. Teljesen át adod az erzeseket imadom olvasni a sztorijaidat. Sajat fejembe filmezek. Hála neked. Szeretlek es imadlak. Puszi Viki :-* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt a szülinapos <3<3

      Nagyon örülök, mikor azt mondod, hogy úgy pereg le előtted, mint egy film. Szerintem minden író álma, hogy az olvasói belecseppenjenek az általa alkotott világba, és ne arra figyeljenek, amit ír, hanem képzeljék bele magukat a történetbe. Ha nekem ez sikerül, én vagyok a világon a legboldogabb!! <3<3

      Még egyszer HBD !!

      Törlés
  13. " – Arra, hogy szeretnék egy kisfiút… Egy göndör hajú, zöldszemű kisfiút, aki kiköpött az apja. Csakhogy én nem ajándékozhatlak meg vele… De kell egy utód, egy leendő király… Ő pedig tartozik nekem egy élettel. Ezért ő fogja kihordani.
    Harry döbbenten állt. Még nem fogta fel teljesen az elhangzottakat, de megint érezte, hogy a sírás fojtogatja. Mint egy picsogó kislány… Louis tényleg vele tervezi az életét? Komolyan mondta, hogy lesz közös gyerekük, akit együtt fognak felnevelni?
    – És hol fogunk élni? – kérdezte, mert ez volt a legfontosabb és egyben a legbonyolultabb kérdés.
    – Nos, gondolom, van kastélyod, ha ilyen gazdag hercegnek adod ki magad, vagy nem? – kérdezett vissza Louis, de a szeme nevetett.
    – Van… – könnyebbült meg Harry"
    ISZONYAT EDES
    LARRY BABA
    OMG
    a mai szar nap utan annyira feludito volt olvasni:')❤
    Meg van egy epilogus.... es vege... el sem hiszem de biztos tokeletes lesz megyek is olvasni:')

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha abba a szar napba is tudtam egy kis mosolyt csalni. És csak a napokban történtek margójára: semmi sem az, aminek látszik. Ez a mesevilág, amit én írtam, én hoztam létre, ugyanannyira valóságos, mint amit most az életben szeretnének elhitetni velünk. Sose felejtsétek el, hogy a valóság nem az, amit láttatni akarnak veled. Olvassatok a sorok között, és ne dőljetek be a díszleteknek!!!!

      It is what it is ;)

      Törlés
  14. nem akarom, hogy vége legyen.. :(
    Szivem újra és újra megtelt szerettel. Számukra nincs lehetetlen együtt bármit! Louis lett a kisfiú neve és most újra zokogok♥♥♥ I am so emo. Együtt fognak élni,egy kisfiú ♥ I CAN´T!!! OHH ISTENEM
    Zokogok!NAGYON NAGYON NAGYON Köszönöm, hogy megosztottad ezt velünk és részesei lehettünk ennek a csodának és egy kicsit újra visszajuthattunka mesék az igazi mesék világába ♥ Köszönöm a könnyeket, a mosolyokat a tömérdeknyi érzelmet, amit átélhettem!♥♥♥
    IMÁDLAAK!♥♥♥

    VálaszTörlés