2016. január 16., szombat

*Becca Prior* It Is What It Is / Huszonhetedik fejezet

Becca Prior
It is What it is

Huszonhetedik fejezet
– És most? – kérdezte Niall, mikor végre kiverekedték magukat a tömegből, akik eddig a vállukra véve ünnepelték Louis-t és Harryt.
– Megyünk, és megkeressük a csikót! – mondta habozás nélkül a herceg.
– Mégis hogyan? Fogalmunk sincs, hogy hol tartják… – akadékoskodott Zayn.  Nagyon szeretett volna már elszabadulni ebből az elátkozott királyságból, és végre hazaérni, hogy az addig unalmasnak hitt, normális életét élhesse, és  bezárkózhasson Niallel. Megfogadta, hogy két napig ki sem engedi a házikójukból, és halálra szeretgeti a kis varázslót. Az út alatt rájött, hogy mindennél jobban imádja Niallt, és megfogadta, hogy amint hazaérnek, meg is kéri, hogy kösse össze vele az életét.
– Most már nem olyan erős a delej… – gondolkodott hangosan Louis. – Bár Simon varázslatai még mindig védik a területet, de azért Taylor bűbája nélkül, szerintem már nekem is könnyebb lesz véghezvinnem pár kisebb varázslatot.
  Harry szerelmesen ölelte át a mágust, és leste minden szavát. – Először is, vissza kell csalogatnunk Csillagot. Az anyai szív mindennél erősebb ösztönnel rendelkezik. Ő biztosan megtalálja a kicsinyét.
   Mindenki bólogatott serényen, de senki sem tudta, mik a további tennivalók. – Hercegem! Kérlek, menj ki a várból, sétálj ki a rétre, és erősen gondolj a lovadra. Csillag és te teljes összhangban és sorsközösségben éltek, úgyhogy ezer mérföldről is megérzi, ha hívod.
   Harry azonnal ellépett mellőle, de aztán meggondolta magát, és még egy apró csókért visszafordult Louis-hoz, aki mosolyogva csücsörítette a száját, és megsimogatta a szeretett arcot. – Menj!
   Harry elindult, és bár még picit sántított, gyorsan átvágott a várudvaron, és az üresen tátongó őrbódé mellett kisietett a hídra. Az ezeréves gerendák recsegtek a lába alatt. Most nézett csak körül. Ahogy Taylor bűbája vele együtt elhalt, lehullott a varázslattal eltorzított valóság álcája is. Az addig gyönyörűnek és erősnek látszó várkastély  most csak dülöngélő falak, rothadó faszerkezet, és mocskos, bűzös vizű várárok volt csupán. Lesz mit felépíteniük az ittenieknek! – gondolta magában, majd az jutott eszébe, hogyha nincs utódja a gonosz királynőnek, akkor vajon ki ül majd a trónra? Háború fenyegeti az uralkodó nélküli területeket, és annak megint a nép issza majd meg a levét. El is szomorodott, és lassabb tempóban haladt tovább.
   Az emberek mind örömittasan ünnepeltek, és egyelőre fel sem fogták, hogy a világ, amiben eddig éltek, csak díszlet volt. Ezután még keményebben kell dolgozniuk, és ha nem fognak össze, hamar egy másik kényúr szolgálatában találhatják magukat. De ki áll az élre? Vezető nélkül, az addig elnyomásban sínylődő nép olyan elveszett lesz, hogy az eddiginél is rosszabb sors vár rájuk.
Simon nyilván ki akarja majd terjeszteni a hatalmát, és a varázsló nélkül maradt királyság nem fog tudni hatékonyan védekezni.
„Ezzel majd később foglalkozunk!” – szólalt meg Louis hangja a fejében, mire Harry elmosolyodott.
„Rendben, maszat!” – üzente vissza gondolatban, és érezte, hogy a szíve megtelik szerelemmel. Mostmár mi vagyunk a világ legerősebb szövetsége! – emlékeztette magát, aztán szálfa egyenes háttal nyújtotta meg a lépteit. – Szembeszállunk mindenkivel, aki bármi gonoszságon töri a fejét!
   Kiért a rétre, és egyenesen belegázolt az aratás előtt álló, aranyszínű búzába. A tenyerét végighúzta a puha, széltől hullámzó kalászokon, és erősen maga elé képzelte Csillagot.
– Szépségem! Merre jársz? Gyere vissza, bárhol is vagy. Együtt szabadítjuk ki Angyalt. Gyere hozzám, gyönyörűm! – hívta, kérlelte hangosan, és mikor érezte, hogy a szíve nagyot dobban, már meg is látta az erdőszélen nyargaló paripát, aki felé vágtatott. A szeme könnyel telt meg a látványtól, ahogy a vékony, de még mindig izmos kanca közeledett. Olyan fenséges volt, és szép, hogy messziről látszott: nemes vér folyik az ereiben. Harryt mégis meglepte, hogy egy táltosnak adott életet. Vajon hol talált hozzá megfelelő apát? – ütött szöget a fejébe a gondolat, de most nem volt ideje, hogy rájöjjön a megoldásra, mert Csillag abban a pillanatban odaért hozzá, busa fejét azonnal a herceg vállába fúrta, finoman meghúzta a fogaival a köpenyét, és széles mellkasával nekidőlt a fiúnak.
– Hát itt vagy? – kérdezte Harry, és átölelte az erős nyakat. Arcát az ismerős illatú szőrbe fúrta, és megpaskolta a ló oldalát. – Nem mentél el… Hogy mentél volna, mikor még nincs meg Angyal, igazam van?– kérdezte, mire Csillag határozottan bólogatott, és felemelte a fejét, hogy a herceg szemébe nézhessen.  – Megyünk, és kiszabadítjuk, bárhol is legyen! Louis segít! – ígérte Harry, mire a kanca nagyot nyerített, egyetértése jeléül. – Megszeretted, és bízol benne, igaz? – kérdezte a herceg, míg elindult visszafelé, a ló pedig halkan horkantott, és felvette a járása ritmusát. – Hogy lehettem ekkora barom? – kérdezte most Harry, de inkább csak magától. – Ha te elfogadtad, ha közel engedted magadhoz, akkor csak jó ember lehet. Hogyan kételkedhettem benne? – a kérdésére nem kapott választ, de nem is volt rá szüksége. Csillag megbökte puha orrával, mire Harry a válla felett nézett vissza rá. A ló szemében megértés és szeretet csillogott, a herceg pedig felnyúlt, a vállára húzta a nagy fejet, és egy puszit nyomott a pofájára. – De most már minden rendben lesz! Érzem.
  Újabb  vidám nyerítés, amit Csillag úgy megcifrázott, hogy a herceg libabőrös lett egy pillanat alatt, de a szíve is megtelt vidámsággal, mire kiértek a mezőről, oda, ahol a többiek várták őket.
 Harry arra lett figyelmes, hogy Csillag megtorpan, mozdulatlanná dermed, és a szemei majd kiesnek a fejéből, annyira néz valamit. Követte a pillantását, és mikor meglátta Louis-t, a gyönyörű, hófehér ménen, neki is földbe gyökerezett a lába.
– Ejha! Ez igen szép látvány, meg kell hagyni! – értett egyet a lovával, bár valószínűleg, őt más fogta meg, mint Csillagot.
   Hófehér is csillogó szemekkel nézte a fekete kancát, aki most leszegte a fejét, és kerülte a tekintetét. Harry odasétált Louis-hoz, és megfogta az izmos vádlit, ami szorosan tartotta a lovát.
– Nyereg nélkül, maszat? – kérdezte, és nagyon élvezte, hogy most neki kell felnéznie a kedvesére, aki olyan egyenesen ült a lovon, mintha erre született volna.
– Csak így szoktam… – hajolt le Louis, hogy csókot leheljen a herceg ajkaira.
– Ami azt illeti, neked nem is kell. Olyan kerek és feszes a feneked, amit vétek lenne nyeregbe kényszeríteni – súgta neki Harry, mire Louis felkuncogott, és megharapta a herceg száját.
– Azért más is van, amin szívesen lovagolok… – felelte halkan, mire a másik azonnal megremegett, és lelki szemei előtt már javában zajlottak az események, ahol Louis meztelen volt, és épp az ő csípőjén vágtázott serényen. – Később! – mondta a mágus, és még egy gyors puszit nyomott a herceg szájára, majd a lova nyakára hajolt. – Ő az? Róla meséltél? – kérdezte a paripától, mire Harry is közelebb hajolt, hogy jobban hallja, amit Louis mond. – Miatta szöktél el? Csak nem?! – kérdezte, és felpillantott Csillagra, aki félig oldalra fordult, és látszott, hogy zavarban van. Louis most Harryre nézett, aztán a szája széles vigyorba szaladt, és kacsintott. – Nos, azt hiszem, Hófehér már találkozott a lovaddal…
   A herceg értetlenül kapkodta a fejét Louis és Csillag között.
– Mikor? Hol? – kérdezte zavartan.
– Tavaly télen elszökött tőlem, és két hétig nem is jött haza. Nem értettem, s mikor visszatért, csak annyit mondott, hogy a szívére hallgatott, ezért felkutatta a szerelmét, akit álmaiban látott.
   Senki nem lepődött meg azon, hogy Louis úgy beszélget a lovakkal, mintha emberek lennének. Harry is gyakran viselkedett hasonlóan a lovával, de ezt eddig mindenki csak úri hóbortnak gondolta.
   A herceg most odafordult a kancához, aki teljesen úgy viselkedett, mint egy serdülő csikólány, és egyik lábával szórakozottan kaparta a homokot.
– Te! Csak nem?! – lépett hozzá, és felemelte a fejét. Csillag lesütötte a szemeit, és nem nézett rá, amiből a herceg azonnal tudta, hogy rátapintott a lényegre. – Óóóó… – fordult vissza döbbenten. – Ő az apja Angyalnak… – kérdezte, vagyis inkább mondta, mire Louis bólintott, és ismét elmosolyodott.
   Harry felnyúlt, ismét átfogta a lova nyakát, lehúzta a fejét, és a fülébe suttogott:
– Most is gyönyörű vagy. Nem vagy túl sovány. Most pont ez a divat! Hidd el nekem! Majd kiesik a szeme… Csak rá kell nézni!
   Csillag egy pillanatra felkapta a fejét, és óvatosan megnézte a Louis alatt, még mindig mozdulatlanul álló paripát, aki erre lassan elindult felé.
– Mi van már itt? Sosem indulunk el? – kérdezte Zayn indulatosan, mire Niall mellé léptetett, valamit súgott neki, amitől a durcás lovag azonnal kocsonyás állagú lett, bólintott, és onnantól révedt tekintettel nézett a semmibe. A kismester Harryre nézett, és kacsintott egyet, mire a herceg majdnem hangosan felnevetett, mert sejtette, mit ígérhetett Niall, amitől Zayn ilyen kezesbárány lett egy pillanat alatt.
  Közben Hófehér odaért Csillaghoz, Louis pedig leszökkent a hátáról, és megveregette az oldalát, majd Harryt kézen fogva elsétált vele az úton, hogy magukra hagyják a lovakat. Liam is elléptetett, és hagyta, hogy Fürge legelészni kezdjen.
   Csillag még mindig lehajtotta a fejét, de Hófehér óvatosan megbökte az orrával az oldalát, mire a fekete kanca megrezzent, de aztán lassan a szemébe nézett. A mén összeérintette az orrukat, aztán halkan horkantott, majd óvatosan még közelebb lépett. Csillag is mozdult, és lassan forogni kezdtek, hihetetlen összhangban, mintha táncolnának. Mindenki tátott szájjal figyelte a jelenetet, ahogy a két gyönyörű ló, egymásba feledkezve, szinte összeolvadva keringőzött, finom nyerítésekkel, apró érintésekkel egymás tudtára hozva a szerelmét.
 – Yin és Yang – mondta Louis. – A keleti bölcsek szerint, a két különböző fél alkotja a legtökéletesebb egységet.
   Harry bólintott, és magához ölelte okos szerelmét, aki az oldalához simult. Ő is tökéletesen illeszkedett a herceghez, mintha minden csontja pont akkorára nőtt volna, hogyha egyszer találkoznak, maradéktalan legyen az összhang.
– Lassan indulnunk kell! – mondta Louis, nem túl hangosan, a két ló mégis lassított, majd megállt. Egymás vállára fektetett fejjel pihentek még egy picit, aztán összenéztek, majd egyszerre indultak el a gazdáik felé.
– Merre tovább? – kérdezte Liam, aki épp kiügetett a rétről.
– Ők tudni fogják! – mutatott Hófehérre és Csillagra Louis. Azok bólogattak, mire a herceg és a mágus felszökkent a lovára, míg a többiek szépen csatarendbe álltak mögöttük.
– Hol van James? – kérdezte Harry, mert neki csak most tűnt fel a hiánya.
– Itt hagyom, hogy tartson rendet, míg visszatérünk – válaszolta Louis. – Valakinek őriznie kell a várat, és értesítenie, ha baj közeleg… Nem hagyhatjuk magukra az ittenieket!
– Igen, tudom – válaszolta Harry, és gyorsan áthajolt a nyeregből, hogy egy újabb csókot lopjon, mert a mellkasát annyira feszítette a büszkeség és a szerelem, hogy csak így tudott enyhíteni rajta.

.

26 megjegyzés:

  1. Szia

    Már érződik a hangulaton, hogy lassan a végéhez érkezünk. Nyugodt rész volt. Kellett már ilyen is. De, hogy már a lovak is szerelmesek? Nem is gondoltam volna. Igazából eszembe sem jutott ki lehet az apa.
    Szegény Zayn már mióta vár, és csak vár. Könyörülj meg rajta végre :)

    K

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld, eddig nekem sem jutott eszembe, ki lehet a papa, de valamiért így alakult, mikor összetalálkoztak hófehérrel, és a gazdájával... Néha engem is meglepnek a sztorik:)) Azóta már volt egy kis etye-petye.... csak nem írtam le, de valahol emlékszem, hogy liam célzott rá, mennyire hangosak ;)

      Törlés
  2. Húúúú! Wooow! Nem tudom meddig fogom túlélni ilyen részek mellett! Tavaly a Stay strong és a tanítvány, idén pedig e! Meg fogsz ölni, az már biztos. Hihetetlenül , kérlek szépen sose hagyd abba, amit csinálsz.Ha bármi kell szólj, szívesen segítek. Hajrá Csajszi csak így tovább! <3 :*
    Puszi Gwen.xx <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, ez nagyon, nagyon cuki komment volt. Annyira aranyos vagy. Hát, ha már így kérdezed, pár millió jól jönne, és akkor csak az írással kellene foglalkoznom. Annyit írnék, hogy nem győznétek elolvasni ;)
      Én is puszillak, és amíg nem jön össze, addig igyekszem a szabadidőmben alkotni :))

      Törlés
  3. Nagyon jó lett :-) sajnálom hogy ilyen keveset írok de sosinsc mit mondanom mert elájulok (szinte a részektől).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj. Nekem ennyi is elég. Csak tudjam, hogy ott vagy, és olvasod, szereted. <3

      Törlés
  4. Elolvadok! :3 Nagyon jó!
    Írnék többet mint mondtam de nem megy :( #.#

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így is tökéletes. Mindig itt vagy, és nekem ez a legfontosabb! <3

      Törlés
  5. Annyira szeretem. Imadtam. Olyan aranyosak es perverzek :-D de igy tokeletesek. :-D <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most még csak nem is voltak perverzek ;) De cukik, az tuti <3

      Törlés
  6. Hmmm, igen. Határozottan állíthatom, hogy kihevertem az előző részt. De itt az újabb, amely újabb és újabb, szebbnél szebb ámulatokba ejtett. Olyan tökéletes, hogy az már fáj. <33
    Egyszerűen imádom.
    Annyira boldog most a pici szívem. Ez annyira jóóó <333
    A lovak... ÚRISTEN. Háth megöltetek. <333 Hihetetlen édesek. Angyalnak milyen csodás családja van már ;)))<3
    Nialllll <3333 KÖSZÖNÖM. Most már mindenkit szeretek. Istenem, köszönöm, Becca.
    Mindent, hogy Niall nem maradt bunkó Louis-val és hogy Harryre rázuhant a valóság, így felismerte, hogy nem Lou a gonosz.:)<3
    Liaaam<333 Ne félj szerelmem, majd csak jön már Lottie, és nem kell álmaidban kergetned tovább.:"DD <3 ((Minden apró részlet fontos!)):D
    Ziall <3 Úgy-úgy. Kössétek össze az életetek az összes reinkarnációs életetekre, jó ötlet Zayn.:D
    És végül Larry. Jaaaajjj, a pici szívem. Nem bííírom. <3333
    IMÁDOM. Annyira fenomeniallös.*-----*
    Becca, hihetetlen nagy tehetség vagy, és csak áldhatjuk az isteneket, meg Dreamy Girlt, meg mindenkit, aki miatt te ma itt vagy. Akik miatt nem adtad fel, mert egy kibaszott igazi írónő beszélget velünk, még ha kommenteken keresztül, de akkor is. Fel tudja ezt bárki fogni?:D <3333
    Nekem kell egy IIwII könyv, dedikálva. Ha kinyomtattatom, küldesz hozzá egy aláírást? Beleragasztom.:""""DDDD <333
    Egyszerűen fantasztikus. Sajnálattal hallottam//olvastam//, hogy jövő héttől már búcsúzkodnom kell, de addig még élvezkedem. Minden egyes másodpercben. Végig veszem az összes eddigi másodpercet amit ezzel a sztorival töltöttem, és hálát adok a mindenségnek azért a sok boldogságért, izgalomért, és a könnyekért, amiket mind itt hagyok majd ezzel a sztorival, ahogy a szívem egy darabját is.
    De nem bánom, nem fogom bánni, mert bátran állítom, hogy ennél jobb fantasyt ritkán olvas az ember!:)<333
    Tökéletes. Minden karakterleütése.<33
    Nagyon büszke vagyok Rád, Becca.:) És köszönöm.
    Hálás vagyok, hogy a részese lehetek ennek a világnak.:D<33
    Na, megyek. Nem nyáladzok itt tovább. Majd a holnapi résznél is egy kicsit ;)) <33
    Szeretleek. És köszönjük szépen <333
    Millió puszi,
    Bogicca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kis költőm, aki naponta szebbnél szebb szavakkal ajándékoz meg, és a kommentjei már művészi szintet súrolnak <3

      Nagyon édes vagy a rajongásoddal, de komolyan hiszem, hogy túlértékelsz. Nincs itt semmi extra, max annyi, hogy odafigyelek arra, ahogy írok, és igyekszem fejlődni. Ennyi a titok, esküszöm, semmi több. Ha valaki megtanul nagyjából helyesen írni, akkor egy ilyen blogot már simán összedob, minden nehézség nélkül. És persze, ha van elég türelme hozzá, mert a történetek jönnek maguktól, de azért le kell gépelni őket ;)

      Bárki, aki sokat olvas, szerintem simán rájönne, hogyan kell egy történetet felépíteni, és onnantól már csak a fantáziáján múlna az egész. Ha el merné engedni magát;)

      Igen, lassan kezdj el búcsúzkodni, és nem csak az IIWII-től, hanem egy időre tőlem is, mert a következő hónapok teljesen be vannak táblázva, úgyhogy nem lesz időm blogolni, de ígérem, a nyárra összehozok valamit, és addig is hozok egy kedvenc fordítást, ha összejön.

      Örök hálám, és találkozunk a következő fejezetnél.
      Imádlak, és mindent köszönök!!! <3

      Törlés
  7. Ahhhhhhh pls
    Most itt vigyorgok és olvadozok,közben könnyezek meg amúgy mindent csinálok egyszerre :') Annyira szép,hogy belehalok.Nem tudok nyilatkozni.
    Az előző is no comment volt,de sajnos részemről tényleg az volt,mert nem volt esküszöm 10 percem elolvasni és kommentelni :( De biztosíthatlak róla,hogy imádtam,és ahh ahogy bejön Louis és fhú Taylor váá és a "vetítés" szóval imádtam :D
    Annyira szép volt ez a rész,csak sajnos mindjárt vége a történetnek,neee,nem akaroom :((
    "Követte a pillantását, és mikor meglátta Louis-t, a gyönyörű, hófehér ménen, neki is földbe gyökerezett a lába.
    – Ejha! Ez igen szép látvány, meg kell hagyni! – értett egyet a lovával, bár valószínűleg, őt más fogta meg, mint Csillagot. "-hehe más fogta meg,mi is? Biztosan a fejük felett elrepülő madárka ;) mondjuk mondtad hogy madarakról úgysem írsz...időzavaros madár,komolyan?:D Fogd be valamivel és olvasd fel neki ezt a sztorit, attól biztosan kihal :DDD Mint én.Bár....lehet hogy ő nem ilyen labilis hogy ettől érzelmi zűrzavarai lesznek és 120-szor meghal :O :D
    Ahw Csillag és Hófehér is együtt nemcsak Harry és Lou *-*
    Larrytől ebben a részben konkrétan elolvadtam(mondjuk melyikben nem?) annyira szerelmesek és gyönyörűek együtt.Főleg Harry és jajj ez az utolsó mondat...❤
    Hmm szóval igen,én is szívesen venném azt a bizonyos lovaglást.:D
    Otthagyták Jamest?Dede mi lesz ha jön valaki közben aki át akarja venni a hatalmat?És ha nem tud rendet tartani...siessenek vissza.Amúgy...Simon,alias Botox véglegesen lelépett,vaaagy csak egy időre eltűnt és bosszúra készül? :O
    Remélem nem az utóbbi,bár megnyugodnék azért,ha egyszer és véglegesen kinyíródna.Csak a biztonság kedvéért.Meg hogy örüljek :DD
    Holnap lesz az utolsó rész??Mondd hogy nem és még írod pár részig...hétig...évszázadig :P na jó... :((
    Imádlak ❤❤
    Emse

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vannak ilyen időszakok, mikor az embernek tényleg semmire sincs ideje. Nekem ilyen volt az év vége, és ezután akis szabadság után is ilyen időszak következik...előre rettegek.
      Na de ezt legalább kihasználtuk, nem igaz? :))

      Azt hiszem, más történetben túl nyálasnak találtam volna, hogy a lovak is szerelmesek, de úgy voltam bele, hogy pont azért kezdtem mesét írni, hogy itt mindenki szerelmes lehessen, úgyhogy most nem érdekel a nyáltenger, adok egy szép családot csillagnak, mert megérdemli. :)))

      Imádlak, ne legyen lelkiismeret furdalásod, ha nem írsz. Hidd el, sokaknak egy csomó ideje lenne, de nem áldoznak ilyesmire. Nekem az is szívmelengető, ha két sort írsz,,,, sőt, egy is elég!! <3 Vigyázz magadra, és pihenj is!!

      Törlés
  8. Lenyugozo volt. Ebben semmi 'esemeny' nem tortent, de igy volt tokeletes. Kellet mar ilyen is.
    Gyonyoru volt a lovak 'tanca'. Halal edes volt amikor Harry mondta Csillagnak, hogy most a vekonysag a divat:) es a verengzo, gyilkos kancabol egyszercsak egy pirulos tinilany lett:D egyem a szivet:')
    Angyal buszke lehet a szuleire;)
    Remelem gyorsan megtalaljak a csikot.. Habar az valamelyest a tortenet veget is jelenti.. De mar igy is erzodik, hogy lassan a vegeig erunk..:(

    Puszi: Rebuh❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a lovas részt én is szerettem, és általában imádom az állatokat emberi tulajdonságokkal felruházni (lásd Alfit az MTF-ben). Angyal biztosan büszke lenne, ha megtalálnák... reméljük, mihamarabb meglesz:)

      Igen, az a végét is jelenti, de azt hiszem már itt lenne az ideje :)

      Törlés
  9. Engem ezzel a résszel kinyírtál! Olyan gyönyörű volt az egész <3 Harry és Louis, Csillag és Hófehért, Zany és Niall, na meg a kis kovácsom Liam jaa és James a másik kis megzabálni való :D
    Annyira csodálatos volt a két ló, és én annyira tudtam, hogy a fekete és a fehér egyesül! (már akkor mikor megtudtam, hogy Lounak fehér szépsége van :3) még mindig kivagyok, olyan csodásan mutathatnak együtt, főleg mikor a gazdájuk is rajtuk vannak, és együtt lovagolnak oh istenem :')
    Zaynék meg szeretgessék agyon egymást, ahogy írtad <3 :3

    "Harry arra lett figyelmes, hogy Csillag megtorpan, mozdulatlanná dermed, és a szemei majd kiesnek a fejéből, annyira néz valamit. Követte a pillantását, és mikor meglátta Louis-t, a gyönyörű, hófehér ménen, neki is földbe gyökerezett a lába.
    – Ejha! Ez igen szép látvány, meg kell hagyni! – értett egyet a lovával, bár valószínűleg, őt más fogta meg, mint Csillagot. " Kb én is így néztem volna :DD nem csodálom, hogy mindkettőnek majd kiesett a szeme :D A legszebb látvány lehetett ;)

    "– Nyereg nélkül, maszat? – kérdezte, és nagyon élvezte, hogy most neki kell felnéznie a kedvesére, aki olyan egyenesen ült a lovon, mintha erre született volna.
    – Csak így szoktam… – hajolt le Louis, hogy csókot leheljen a herceg ajkaira.
    – Ami azt illeti, neked nem is kell. Olyan kerek és feszes a feneked, amit vétek lenne nyeregbe kényszeríteni – súgta neki Harry, mire Louis felkuncogott, és megharapta a herceg száját.
    – Azért más is van, amin szívesen lovagolok… – felelte halkan, mire a másik azonnal megremegett, és lelki szemei előtt már javában zajlottak az események, ahol Louis meztelen volt, és épp az ő csípőjén vágtázott serényen." Khm... olvasnám, nagyon... szeretem, mikor Louis lovagol (mindkét értelemben XD)

    " – Yin és Yang – mondta Louis. – A keleti bölcsek szerint, a két különböző fél alkotja a legtökéletesebb egységet. " Akárcsak Harry és Louis!! <3 <3

    Vááárom a köviiit! Mentsék meg a kis drágát! <3 Csodálatos lett, mint mindig! <3 Ez most nagyon jól esett a lelkemnek <3 :')

    Pusszantás <3


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan??? Akkor te többet tudtál, mint én... mert nekem csak akkor esett le a tantusz, mikor Csillag meglátta Hófehért, Louisval a hátán.
      Igenis, értettem, főnök... írom a szexet, ahogy lesz időm ! ;)

      igazad van, ebbe kell még egy, ha ennyi rohadt részt írtam az összesen harminc oldalasra tervezett sztoriba.

      Igen, Louis akárhogy lovagolhat, csak hadd nézzem... bár én kifejezetten Harryt szeretem a nyeregben látni. ;)

      Törlés
  10. Aztaa*-* Talán ez a rész volt a legnyugodtabb és a leggyengédebb. Nagyon tetszett :3. És hogy oké hogy Hazza és Louis szerelmesek egymásba de még a lovaik is :) Annyira boldog vagyok és ha meg lesz Angyal.. fúú alig várom a kövi részt *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Addig még icipicit várni kell, de ígérem, már nem sokat! Igen, ezt kifejezetten átkötő, nyugalmas résznek akartam, hisz túl vagyunk a tulajdonképpeni csúcsponton. Innen már csak lefelé visz az út ...:))

      Törlés
  11. Annyira kellett ez a rész! Ngayon cuki volt nagyon nagyon! Vidásmsg, szerelem, gyengédség, boldogság Szükségem van ezekre, hogy csak nézzek ki a fejemből, ahogy Zayn.
    Már csak Anyal hinyzik és Simont kell kiiktatni és minden Happy lesz
    Hát Louis Louis!!! csodásan ül azon a lovon, nem kell ide nyereg pff minek az IM DEAD!!!
    nEM CSAK Harry látta maga előtt a meztelen Louist, ahogy Harryn lovagol ütemesen, de aztn arcon csaptam magam és olvadoztam tovább!
    Nagyon, nagyon szerettem ezt a részt is!
    Az is nagyon aranyos volt, hogy James ott hagyták addig, amig vissza nem térnek :")
    Csillag és Hófehér teljesen kinyírtak csodlatos volt és hihetetlen de láttam EZT IS LÁTTAM és gyönyörű!
    "– Yin és Yang – mondta Louis. – A keleti bölcsek szerint, a két különböző fél alkotja a legtökéletesebb egységet."-SZÁNDÉKOSAN VAGY ennyire kegyetlen tudom!! DE IMÁDLAK, MERT SZERETEK MEGHALNI MINDEN EGYES ALKALOMMAL
    "Ő is tökéletesen illeszkedett a herceghez, mintha minden csontja pont akkorára nőtt volna, hogyha egyszer találkoznak, maradéktalan legyen az összhang."- why? SÚROLOD A HATÁROKAT HAMAROSAN ELVESZÍTESZ! MEG FOGOK HALNI!
    Zayn és Niall is nagyon cuki volt, imádom, hogy Niall egy pillanat alatt kenyérre keni Zaynt (ez is a halálom nem kicsit)
    Nagyon imádtam és végre beértelek és most várnom kell a kövire.. az élet igazságtalan :(
    Imádtam és nagyon várom a kövit, de nem szeretném, hogy vége legyen, NAGYON SZERETEM! ♥♥♥♥ *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a rész, ahol azt írtad, hogy pofon vágtad magad, az gyilkos!! Sírtam, mert én meg téged látlak magam előtt, ahogy körömrágva olvasol, és néha csapkodsz, néha nevetsz, néha meg sírsz. És előre tudtam (igen, ezt tényleg tudtam), hogy az a rész lesz a halálod, mikor louis tökéletesen illeszkedik a hercegéhez ....ismerjük már egymást, azt hiszem ;)

      Törlés
  12. Nagyon,kíváncsi vagyok hol van Angyal.Tuti,valami úton állok vitték el vagy ki tudja:(

    "– Nyereg nélkül, maszat? – kérdezte, és nagyon élvezte, hogy most neki kell felnéznie a kedvesére, aki olyan egyenesen ült a lovon, mintha erre született volna.
    – Csak így szoktam… – hajolt le Louis, hogy csókot leheljen a herceg ajkaira.
    – Ami azt illeti, neked nem is kell. Olyan kerek és feszes a feneked, amit vétek lenne nyeregbe kényszeríteni – súgta neki Harry, mire Louis felkuncogott, és megharapta a herceg száját.
    – Azért más is van, amin szívesen lovagolok… – felelte halkan, mire a másik azonnal megremegett, és lelki szemei előtt már javában zajlottak az események, ahol Louis meztelen volt, és épp az ő csípőjén vágtázott serényen. – Később! – mondta a mágus, és még egy gyors puszit nyomott a herceg szájára, majd a lova nyakára hajolt."
    Ez nagyon aranyos lett:33
    Most mar ideje lesz,egy kis Larrynek;)
    <333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt van Larry, de te szerintem valami kis huncutságra gondolsz... hmmm.... azt még nem tudom, hová fér bele...de igyekszem.
      Csak először keressük meg Angyalt!! ;)

      Törlés
  13. " majd Harryt kézen fogva " MEGSZABAD HALNOM?
    Shipelem a lovakat;) Hócsillag❤
    ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Shippelem a lovakat """"" ezen behaltam!!
      Igen, Harryt kézen fogva.... de nem, nem halhatsz meg. Megtiltom!!! <3

      Törlés