2016. január 13., szerda

*Becca Prior* It Is What It Is / Huszonnegyedik fejezet

Becca Prior
It is What it is
Huszonnegyedik fejezet

  Harry már látta a karámokat, de valahogy egészen másképp néztek ki, mint a múltkor, mikor itt járt. A földet rothadó, bűzös szalma fedte, a vályú szárazon ácsingózott a napon, mellette széthagyott vedrek hevertek. A pajta dülöngélő oldalait rozsdás vasszegek tartották a helyükön, nyikorgó hangszerként szolgálva a könnyű szélnek. Harry összezavarodott, és nem is tudta hirtelen, hogy merre menjen…
   Egyszercsak halk nyihogást hallott a háta mögül, és ahogy megperdült, már meg is látta Csillag tündöklő hókáját, ahogy világít a homályos sarokban. Futva indult a ló felé, akit eltakart előle a magas deszkafal. Mikor az oszlopba kapaszkodva sietősen befordult, a lábai földbe gyökereztek. A kanca alig állt a lábán, a hasa beesett, bordái egy hordó abroncsaira emlékeztetően álltak ki az oldalán, erős, izmos vállai helyén kiálló csontok szúrták a vékony bőrt.
– Istenek! Mit tettek veled? – kérdezte a herceg, és máris a ló nyaka köré fonta karjait, hogy átölelve kicsit átvegyen a súlyából, és sírva fúrta arcát a szürke, csomókban lógó sörénybe. – Szépségem! – suttogta, míg Csillag erőtlenül hajtotta a vállára a fejét. Így álltak, a pillanat megkövült. Harry képtelen volt elengedni a szeretett állatot, a lónak pedig nem volt annyi ereje, hogy ő mozduljon el. Végül a herceg vett erőt magán, és könnyeit kézháttal kitörölve a szeméből, nehézkesen hátralépett. – Várj! Hozok vizet, és keresek valami abrakot!
  Csillag nekidőlt a deszkáknak, és üres tekintettel nézett vissza rá. – Hol van Angyal? – kérdezte Harry, és gyorsan körbenézett, de a csikónak se híre se hamva nem volt. A kanca megrázta a fejét, és nagy, kifejező szemeit ellepték a könnyek. Harry leejtette a vállait, és olyan düh kezdett benne éledezni, amit még soha nem érzett. Átverték! Ezek szerint csak álom volt, amire emlékszik. Lehetetlen, hogy Csillag pár nap alatt ilyen állapotba került. Sarkon fordult, gyors lépteivel átvágott a pajtán, kilépett a napra, és egyenesen felkenődött Zayn mellkasára, aki kivont karddal óvatosan lépkedett a fal mellett.
– Hercegem! – kiáltott fel örömében a lovag, majd észbe kapva, halkan folytatta: – Épségben vagy?! És szabadon?
– Én igen, de Csillagot éheztették, nem tud járni, és nincs meg a csikó… – mondta fejét rázva Harry, miközben folytatta útját a kút felé. Liam azonnal mellé lépett, és erejével szinte reptette felfelé a nagy vödörnyi vizet, ahogy tekerte a nehézkes kereket, amin a kötél forgott sebesen.
   James lépett elő, szemeiben igazi elszántság, és kegyetlen düh villogott.
– Hol van? – kérdezte, és mikor Harry az istálló felé mutatott, Niallel a sarkában elrohant rövid kis lábain. Mire a másik három férfi követte őket, Corden már a kanca mellett állt, óvatosan simogatva a hasát.
– Majdnem éhen halt – állapította meg a varázslóinas, mire Harry felhördült.
– De akkor miért éheztetik?
– Mert csak így tudják kordában tartani. Ha ereje teljében lenne, te is tudod, hogy senki nem tudna a közelébe menni.
Zayn bólintott, egyetértése jeléül.
– Az biztos.
– De így nem tudna kihordani másik csikót sem – mondta Harry ismét könnybe lábadt szemekkel.
– Az anyai szervezet csodálatos… – ellenkezett James. – Mindent a kicsinyének juttat, míg ő csendben éhen hal…
Mindenki elcsendesedett, olyan súlya volt a kiejtett szavaknak.
– Hogy vigyük el innen? – kérdezte Niall, mire mindannyian ránéztek.
Tanácstalan pillantásokat váltottak, mikor Corden elkezdte felkutatni a zsebeit. Hatalmas köpenyén volt vagy húsz, minden ráncban egy, de a legtöbbet üresen forgatta ki. – Mindenemet elvették! – mondta kétségbeesetten, de végül, egy jelentéktelen kis ráncban rátalált egyre, amiből tele marokkal húzta ki a kezét.
Felsikkantott az örömtől, és bár a többiek értetlenül meredtek rá, odalépett a lóhoz, két tenyerébe vette azt a kis akármit, amit talált, és a szája elé tartotta.
– Azt hitték, csak széna! – nevetett a többiekre, amíg Csillag lassan eszegette az elég tartott fűszálakat. – Csakhogy, ez varázsfű! Még otthon szedtem a réten! – mondta James, és kiürült kezével megsimogatta a paripa homlokát. Adjatok neki vizet, és egy óra múlva jobban lesz. Nem fog száguldani, hetek kellenek, hogy rendbe jöjjön, és nem bír el egy lovast, de a saját lábán tud velünk tartani! – bólogatott a kis varázsló, míg a többiek hitetlenkedve ingatták a fejüket. Liam tért először magához, és odalépett Csillaghoz, a szája elé tartva a nehéz vödröt, a ló pedig szomjasan kortyolni kezdett, és közben egyre hangosabban fújtatott. Harry nézte, és szinte érezte, ahogy erőre kap.
Megkönnyebbülten sóhajtott fel, de aztán eszébe jutott, hogy még nem indulhatnak…
– Meg kell keresnünk a csikót!
– Nem hiszem, hogy ez jó ötlet… – szögezte le Zayn.
– Kinőttek a szárnyai – mondta Harry, aztán halkan tette hozzá: – Ha igaz.
   Niall felkapta a fejét, mert érezte a herceg hangjából kicsendülő bizonytalanságot. – Belemásztak az álmaimba! – bukott ki a Harryből, mire James a szája elé kapta a kezét.
– Akkor megláthatták Louis-t is!
Gondterhelt csend telepedett rájuk, míg mérlegelték a lehetőségeket.
– Nem hiszem, hogy rájöttek a kötésre… – gondolkodott hangosan Niall. – Akkor már se a herceg, sem mi nem élnénk…
– Ez igaz! – adta meg magát James, és mintha kissé megkönnyebbült volna.
– De azt biztosan tudják, hogy egy ifjút szeretsz… – mondta Liam, tőle szokatlan módon megállapítva a tényállást.
   Harry bólintott.
– Minden éjjel őt láttam magam előtt…
   Zayn szíve elfacsarodott a gondolatra, hogy neki kellene elszakítva lennie Nialltől, és érezte, hogy nehézkesen veszi a levegőt.
– Vagy tudják, és úton vannak, hogy megzsarolják – mondta halkan Corden. – Ha azt mondják neki, hogy jöjjön ide, vagy kivégeznek téged, biztos, hogy minden józanságát félredobva rohan. És ki tudja… lehet, hogy Simon, vagy a királynő tud valami mágiát, amivel élhet…
– Mire gondolsz? – kérdezte Niall, és máris érezte, ahogy a gyomra összeszűkül.
– Nem tudom… Lehet, hogyha rákényszerítik őket az egyesülésre, akkor közben elszívhatják a felgyülemlő energiát, vagy, ha egyiküket a másik szeme láttára végzik ki, akkor a mérhetetlen fájdalomból táplálhatják gonoszságukat. De ezek csak az én teóriám…
– Egyik borzasztóbb, mint a másik… – mondta Zayn halkan, és már a torka is kapart. Nem volt hozzászokva ilyen érzelmi sokkhoz.
– Nem engedem, hogy baja essen! – szűrte a fogai közt Harry, mire Niall azonnal hozzálépett, és a vállára tette a kezét.
– Hercegem! Kérlek, próbálj nyugodt maradni. Olyan erő sugárzik belőled, amit a föld másik felén is megérez egy szakavatott mágus.
   Harry lehunyta a szemét, és mélyeket lélegzett. Látszott, hogy erőnek erejével igyekszik lenyugtatni zaklatott idegeit.
– Akkor is meg kell találnunk a csikót! Ha valóban táltos, akkor nem kerülhet a kezükbe. Nemsoká repülni fog, és akkor egyetlen nap alatt uralmuk alá hajthatják a földet! Mire híre menne a dolognak, már mindenki a rabszolgájuk lesz.
   Ismét mindenki hallgatott, mert a felvázolt szörnyűség túl kézzelfogható volt, és bennük rekedtek a szavak.
– Ha itt nincs, hol tarthatják? – kérdezte Liam, aki a leggyakorlatiasabb volt közülük.
– Nyilván van egy hely, ahol az értékesebb jószágokat tartják. Tudomásom szerint van itt aranytojást tojó tyúk és aranyszőrű bárány is – mondta James.
– Akkor azért a mérhetetlen gazdagság! – biccentette oldalra a fejét Zayn, és halkan füttyentett is egyet.
– Merre keressük őket? – kérdezte ismét Liam, mire most Niall válaszolt:
– A gonosz varázserő a királynő hálóterme körül a legerősebb. Nyilván mellette alakítottak ki egy kincseskamrát, és az állatokat is arrafelé tarthatják valahol. Ott, ahol Simonnak sem szúr szemet, mert akkor biztosan elvitte volna őket…
– Az kétségtelen! Annak a kapzsi seggfejnek a világ kincse sem elég. Neki az a célja, hogy senki másnak ne jusson, csak ő birtokolja a kincseket.
   Mindenki bólogatott, mert a regékből és a könyvekből tudták jól, hogy a gonosz nagyúr hány királyt végeztetett ki, pusztán azért, mert nem akart önként lemondani királysága kincseiről. Harry csodálkozott is, hogy az apja birodalmát miért nem sarcolták sosem…
– Mert érezte, hogy van ott valaki, akiben akkora erő lakozik, ami szembeszállhat az övével! – válaszolta meg a kimondatlan kérdést Niall, és   Harry hálásan pislogott rá. Sűrűn előfordult, hogy a kismester megérezte a gondolatait, ha nem is látott úgy a fejébe, mint Louis.
   Louis…
Csak ő ne keveredjen ebbe bele! – kérte az Istenektől a herceg. Míg őt biztonságban tudom, a hétfejű sárkánnyal is megküzdök!
   És ebben a pillanatban, kinyílt a vártorony ablaka, és megjelent benne az a lány, aki eddig hűségesen ápolta Harryt. Kék szemeiben először ijedelem tükröződött, de aztán mikor egyenesen a herceg szemébe nézett, hirtelen boldogság, és még ilyen messziről is jól látható megkönnyebbülés csillogott.
Harry feltartotta a mutatóujját, és a szájára fektette, mire a lány utánozta a mozdulatát, és kacsintott egyet.
– Nocsak! Újabb hódoló? – kérdezte Zayn, aki fejét hátradöntve figyelte az eseményeket.
– Ő ápolt – sütötte le a szemét Harry, mire James is felnézett, aztán az arca eltorzult, a szája néma sikolyra nyílt, majd halálra vált hangon szólalt meg:
A királynő

.

27 megjegyzés:

  1. Én már nem is tudom mit írjak ide. Akarok írni, de nem tudom, hogy mit, mert annyiféle bennem az érzelem, hogy én sem tudom, melyik melyik, de teljesen vegyes az egész. Egy nagy katyvasz.
    Most ez álom volt, vagy valóság?
    Most a királynő ezzel akarta rávenni Harryt, hogy elmondja ki az a Louis?
    És hallotta is?
    Louis mikor ér ide?
    Ugye nem fog bajuk esni?
    Nem kényszeríthetik őket ilyesmire!
    Nem tehetnek velük ilyet!
    Nyílván nem fogsz egy kérdésre sem válaszolni, de azért jól esett leírni, mert már teljesen be vagyok csavarodva. Tegnap még álmodtam is erről a sztoriról, pedig ilyen még nem fordult elő velem...sajnos ahogy az lenni szokott, reggelre csak részletek maradtak meg, de nem rémálom volt....szóval remélem ez sem lesz az. :P

    ~ AA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A következő részből a kérdéseid nagyjára választ kapsz, de a lényeges dolgokra még egy icipicit várni kell. Mondjuk még egy napot. De utána már nem lesz túl sok nyitott kérdés, ígérem ;)
      És igen, nekem is nagyon jól esett elolvasni a kérdéseidet, hisz engem mindig az izgat, mi jár az olvasóim fejében. Csak a ti visszajelzéseitek alapján tudok fejlődni, és rájönni, hogy mi mozgat meg benneteket.
      Puszillak <3

      Törlés
    2. És az, hogy ezzel álmodtál, totál kiütött...

      Törlés
  2. Az erzes amikor mar kuldened a kommentet de kitorlpdik az egesz :) csidalatos...
    Na ujra, szoval en vagyok a nevtelen, csak mashonnan nyitottam meg igy nem tudtam errol komizni:D
    LOUIS HOL AZ ISTENBE VAGY??!? SIESS MAR EGY KICSIT,MI TART EDDIG??!?
    Mar igazan johetne egy kis Larry;) vagy legalabb Ziall❤
    Szornyu volt olvasni, hogy Csillag ilyen allapotba van... Az a varazsfu minnel elobb segitsen neki... Tobb kedves lo elveszteset nem birnom ki:') teljesen aterzem Harry fajdalmat, megha nem is vesztette el ot..
    Gyorsan talajak meg a csikot aztan huzas ki innen...
    Most, hogy a Ribi Kiralyno meglatta oket, hogy kiszoktek, remelem nem fog semmit csinalni (ja persze, hagyja oket futni mi?..) de amikor szembekerulnek vele akkor Louis betoppan es Harryvel egymasra neznek ettol Louis ereje megnagyobb lesz es meghal az a ribanc... Valahogy igy kepzelem el:D
    Alig birom ki, hogy napi egy resz van... Ugyhogy remelem felgyorsul az ido (legalabb matekon az is egy ora nyereseg) es ujra olvashatom gyorsan❤

    Puszi: Rebuh❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Taps taps.. Jolvan Rebuh ugyes avgy xdd az elso komizo vagyok:D csak veletlenul nem oda valaszba irtam, nem is en lennek:DD

      Törlés
    2. Semmi baj, legalább úgy tűnik, mintha több kommentem lenne ;)
      igen, tudom, hogy rég nem volt egyik páros sem, de ebben a sztoriban ziall csak mellékszereplő, Larry pedig a cselekmény áldozata, ahogy mindig... úgyhogy ki kell várni a dolgokat, de annál izgalmasabb lesz szerintem.
      Azért a napi egy rész, hidd el, nem kis melóval jár ám... :)) Én lennék a legboldogabb, ha olyan gyorsan írnék, ahogy ti olvastok :)))

      Törlés
  3. Oké.. Az elején is tiszta ideg voltam, hogy nehogy rájuk találjanak.
    A kis Szöszi jót tudta, hogy merre lesz:D
    Aztán ugye ott van Angyal..
    Tuti, hogy vele fognak zsarolni..
    Louis az Istenekre (hogy Harrysebb legyek) csinálj már valamit!!
    Persze anélkül, hogy valamelyiknek baja legyen.. Hát akkora kérés ez?!
    Alig várom, hogy holnap folytashassam
    Nórixx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Istenekre! Átvesszük Harrytől lassan... nem baj, nekem tetszik:)
      Igen, lesz még bonyodalom, a csikó miatt is, Harry miatt is, Louis miatt is, és nyilván a Simon- Taylor duó miatt is. De a mesék már csak ilyenek ;)

      Törlés
  4. Ójajjj James,kussolnod kellett volna,mert akkor nem tudná hogy ők tudják,vagyis ez előnyt jelentett volna...
    Egyébként Taylor annyira hitelesen színészkedik,hogy néha komolyan elhiszem hogy tényleg csak egy szolgáló.De komolyan,semmivel sem árulja el magát!Csak ha kettesben marad Simonnal vagy egyedül na akkor már látszik,hogy igazából egy köcsög.
    Csillag nenee szegény :(Hová tűntették a csikót?!Nemár hogy Simonéknál van...
    Louis,hol vagy,ennyi idő alatt én már 6-szor oda és vissza értem volna,azzal a lóval meg pláne.Szóval szedd a ló lábát,mert Harryról van szó!!Hmm oké,megint a szereplőkkel való ordibálásnál tartok...csak a szokásos :DD
    Most nem futja többre az erőmből,hulla vagyok és majd leragadnak a szemeim :((
    Larry❤❤❤
    Várom a holnapot!
    Ölellek
    Emse

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked úgy tűnik, hogy Taylor remekül játssza a szerepét? Érdekes meglátás...Igazad van, Louis helyében én is háromszor megjártam volna az utat,,,, reméljük, időben megérkezik.
      Nyugodtan ordibálj a szereplőkkel, nekem ez nagyon tetszik!!

      Hidd el, az én fejem is leesik... a héten sztem összesen nem aludtam 10 órát. De minden nap elhatározom, hogy majd ma kialszom magam.. és mikor megtehetném, akkor tuti, hogy reggel hatkor felb@sznak valamivel... vagy a kutya ugat, vagy megjön az időzavaros madár, ami csak február közepén szokott. Vagy el se ment melegebb éghajlatra, csak eddig be volt fagyva, és most engedett ki... Mindegy, gyilkos ösztönök ébredtek bennem. Madarakról tuti nem fogok szép dolgokat írni soha!!!!

      Törlés
  5. OMG NEMBIROOOOM ANNYIRA JO
    Nagyooooon varom a kovit az elozo komit kifejtettem most csak ennyot irok! Jo volt ez estere es izgulok rendesen hogy mi lesz a koviben!
    xxxx L

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem baj, mindig csak annyit írj, amennyi jól esik. Nem feltétlenül ragaszkodom a novellákhoz. Nekem bármi jó!! :)
      puszillak

      Törlés
  6. Na, amennyire fáradt te voltál, mikor válaszoltál a kommentekre, van egy sanda gyanúm, miszerint én most lehetek egy közel hasonlóban.
    De azért megpróbálkozom felfogni a történéseket.
    Először is, az utolsó kb 3 mondattal megöltél. De ez már nem a minden jó annyira izgulok halál volt. Ez egy kegyetlen halál volt. Mert most egy cseppnyi jót nem látok a helyzetükben. Ha a királynő..f*szt, már elnézést, szóval Swift látta Harryt, akkor látta a "foglyokat" is.
    És Csillag basszuuuus <33333 :((
    Swift bazdmeg én megöllek. Kicsinállak. Nem lesz szép halálod. Éheztetni fogunk. Aztán hogy életben maradj napok után kapsz egy keveset, és a víztől is megvonunk. Meglátjuk melyik a rosszabb halál ;) Könyörögni fogsz az életedért, te fruska! Pfujj.
    Louis basszus, te meg hozd el a fél lakásod. Amint látom szükség lesz rá. Mert Niallnek sem maradt semmije, James is küszködik, egy kevés varázsfűtől még nem jön rendbe Csillag <33:(
    C'mon everybody!! Mozogjunk! Go Louis, go! Get the boy, get his friends, your "friend" and gooooooooooo to the other side.;)
    Ezt muszáj volt :''DD
    Imádom. A legjobb történet, komolyan!:DD <3333
    Alig várom a mai részt, ott találkozunk legközelebb ;) <3
    Millió puszi,
    Bogicca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, fel vagy vértezve, mert ha ez a három mondat kikészített, nem tudom, mi lesz veled a következő részek alatt.... csak sejtem, hogy a kedves, dicsérő kommentek elmaradnak majd...de ne legyen igazam!

      Igen, ott találkozunk, és remélem neked sikerült kicsit kipihenned magad,,, én már csak fél szemmel pislogok, esküszöm:(((

      Puszillak

      Törlés
  7. Na ne ... Végre megvilágosodik Harry buksia :3 jajj most már csak azt remélem hogy Lou-val nem történik semmi így is majnem minden részen sírok :/ de nagyon imádom :3 Fény derül mindenre :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd kiderül, hogy még időben jött-e rá a titkokra, vagy sem... Ez a sztori lényege. Hát.... nem akarlak elkeseríteni, de pár könnyedre még szükséged lesz, azt hiszem :((

      Törlés
  8. Hű, na végre utolértelek... Illetve a fenébe is, innentől várnom kell majd a részekre, meg hogy érjen ide a könyved :D A történet olyan jó, teljesen el lettem varázsolva tőle ;) Kijelenthetjük, hogy Te vagy a blogger példaképem. Louis meg tényleg siessen már, olyan régen voltak közel egymáshoz, hogy már nekem fáj. Remélem, még odébb van az epilógus. Puszi (Hajni voltam)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az valóban jó, ha az ember egyszerre olvashat mindent. Idén is úgy terveztem, de ember tervez, Isten végez...nem lettem kész vele karácsonyra (sőt, még most sem fejeztem be :((( )
      Nagyon kedves vagy, hogy példaképednek tekintesz, de azért erre a szerepre ezer alkalmasabb írót találhatsz , ebben biztos vagyok!
      Még egy kicsit odébb van az epilógus... ;)

      Törlés
  9. Istenem, szegény Csillag :( Hogy tehették ezt vele? Fúúú, kinyírok mindenkit!! Rohadjanak meg ott ahol vannak!! Remélem, hogy attól a kis varázsfűtől felélénkül, és agyontapossa azt a kis kurvát! (már bocsánat, de ideges vagyok... nagyon!!!)
    Louis az istenit!! Hol a fenében vagy már????? Siess!!
    OMG!! ÉS ITT A VÉGE? MEGINT? KOMOLYAN??
    Ajj, kell a köviii!!

    ui: Igen, csakis tömés!! XDD Mi más? XD

    Izgatottan várom a kövit!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Csillagot én is nagyon sajnáltam. Ebben a sztoriban csak ő tudott megkönnyeztetni,,,de az a rész még kicsit később következik.
      Igen, Louis, húzzál már bele!!! Én is ezt mondom napok óta...de hiába, tudod, hogy az író sem siettetheti a történetet:(((

      Kinn a kövi, és közeledik a végkifejlet. (remélem, mert már két hete szeretném lezárni:)

      Törlés
  10. Remélem bezárják valahova Swiftet vagy lehet hogy jobb lenne megölni.
    Az rohadek..
    Szegény Csillag szörnyű lehetett őt éheztetve látni:(
    Tuti meg találják Angyalt vagyis nagyon reménykedem.
    Ha Louist is bele keverik ebbe és azt mondja inkább őt öljék meg mint Harryt én meghalok.
    Rohadt jó és izgi rész lett*-*
    Várom a kövit <33
    Puszillak
    Dorina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Louis egészen nyilvánvalóan belekeveredik....de hogy kinek, mi lesz a sorsa... nos az még rejtély. De már nem sokáig.
      Igen, Csillag és Angyal sorsa is kétséges még, és rájuk is várnak még nehézségek, sőt...
      Köszönöm, hogy mindig írsz <3

      Törlés
  11. Na végre, hogy Harry rájött!!
    Csillagért megszakad a szivem, hogy tehetnek ilyet? :(
    Louist is féltem és a csikót?
    Nagyon izgalmas volt, lerágtam a körmeimet
    Tudom, hogy nem vagy ennyire jószivű s csinlsz szép egolek mindenkit, majd boldogan élnek míg meg nem haltak
    Érzem, hogy fogok sírni és rombolni :(
    Miert nem lehet egyser nyáltengerben és cukorkákban fürdeni? élvezném mint a BOTTOM HAND LOUIST!!! igen csak azt látom csak azt KéSZ VAGYOK KO
    Anyways REMéLEM A Fű megteszia hatását :( félek, rettegek mi lesz
    DE IMÁDOM!! ♥

    VálaszTörlés
  12. Betéptél???:DDDD Mikor azt írtad, remélem, a fű megteszi a hatását, láttalak, ahogy az ágyad szélén ülsz a macskával, és szép lassan letüdőzöd a jointot ... ez a kép mindent megért !! :DDD

    Igen, én ilyen gyilkos vagyok, sorry. De sajnos nem, nem lehet minden nyál és cukorkatenger, mert azt a kutya se olvasná, és te is csak betépve, meg réka.... a többi olvasóm lelépne, és itt ülnék egyedül...
    De az vigasztaljon, hogy nem vagyok híve a hatásvadász, gyilkolászós befejezéseknek. Vagy ha igen, akkor csak a rosszak halljanak, meg esetleg egy-két szereplő, de biztosan nem larry. Úgyhogy nyugalom van.... slukkolj egy mélyet, és relax. Bottom hand Louis.... a kis muciii <3<3

    VálaszTörlés