2016. január 17., vasárnap

*Becca Prior* It Is What It Is / Huszonnyolcadik fejezet

Becca Prior
It is What it is
Huszonnyolcadik fejezet

  Már vagy két fertályórája vágtáztak, mikor elértek egy kietlen helyre, ahol a fű is csak gyéren nőtt, és a fák ágai jóval a fejük felett kezdtek csak nőni.
Hangos és panaszos nyerítés hangzott fel valahonnan, mire az összes hátas fülelni kezdett, és Hófehér kicsavarta a nyakát, hogy magára vonja Louis figyelmét. A mágusnak minden izma megfeszült, látszott, hogy nagyon koncentrál, és közben előrehajolt a lova nyakára, hogy szavak nélkül beszélgessenek.
– Itt van! – mondta Louis, de Harry már tudta jól, mert Csillag úgy vibrált alatta, mintha bármikor kitörhetne, ezért a herceg is előrehajolt, és lágyan simogatta a nyakát.
– Ne tégy semmi meggondolatlanságot! Bajba sodorhatod! – súgta a kancának, mire az tehetetlenül kapált egyet, de a hátsó lábait berogyasztva visszalépett, és szenvedő tekintettel Hófehérre nézett. A csődör felegyenesedett, egész teste megfeszült, majd fújtatni kezdett. Louis elengedte a sörényét, amibe addig kapaszkodott, és leugrott a földre. Biccentett Harrynek, aki követte a példáját.
– Most egyesítenünk kell az erőnket. Erős delej védi ezt a helyet, és gonosz ármány üli meg a levegőt! – mondta, mire a herceg elé lépett, és megfogta mindkét kezét.
   Louis bólintott, egy apró csókot lehelt a szerelme ajkára, majd kihúzta magát, lehunyta a szemeit, és halkan egy varázsigét mormolt.
  Niall szorosabban fogta a kantárt, és intett a másik két lovasnak, hogy ők is tegyenek ugyanígy. A mágus és a herceg körül szikrázni kezdett a levegő. Harry kitágult pupillákkal nézte Louis-t, akinek egész alakja vibrálni kezdett, hol elhalványulva, hol felragyogva. Egyszercsak megremegett a föld, és mindkettejüket beborította a fehér izzás, ami akkor éjjel is, mikor egymásba olvadtak. Niall eltátotta a száját, annyira ledöbbent a hatalmas erőtől, ami körülvette a párt. Mintha Hófehér erre várt volna, ütemes galoppba kezdett, majd átváltott vágtába, és a másik négy ló azonnal követte, lovasaik legnagyobb döbbenetére, mert eddig mindhárman úgy hitték, hátasuk szófogadó és engedelmes. Most viszont egyikük sem tudta volna visszafogni a sajátját, de nem voltak olyan balgák, hogy próbálkozzanak vele. Csillag előreszaladt, és anyai szíve tökéletesen mutatta neki az utat.
   Átvágtak a kietlen téren, egyenesen a fák sűrűje felé, ahonnan egyre több panaszos nyihogás hallatszott, és a lovak lassan belefeszültek a vágtába. Hófehér és Csillag, fékezés és hezitálás nélkül törtek át a náddal beszőtt kerítésen, és úgy vágtattak át az ismeretlen birtokon, mintha nagyon jól tudnák, hová tartanak. Egymásra figyelve ugrották át az árkokat, repültek át farakásokon. Semmi nem állhatott útjukba. A másik három ló, lovasától elnehezülten, kissé lemaradva követte őket. Niall nyakában felmelegedett a Harrytől kapott talizmán. Zayn ráhajolt Pajkos nyakára, mozgása összeolvadt a lóval. Magasra ugrattak, majd elkanyarodtak egy összeeszkábált kunyhó mögött. Niall szeretetett volna utána kiáltani, de úgy tűnt, most nem tarthat vele. Az ő lova épp ellenkező irányba kanyarodott, lépésre váltva a földig érő fűzfaágak között. Fürge és Liam is lelassult, és óvatosan ügettek előre, míg el nem értek egy kis patakhoz, aminek vize furcsa, mocsárzöld békanyálként csordogált. A két táltos eltűnt a semmiben, ezért Niall ideges lett egy kicsit. De úgy látszott, a lovak ugyanúgy tartják a kapcsolatot, és egyszercsak Harry hangja is megszólalt a semmiből.
„Ni! Simon is itt ólálkodik. Úgy látszik, ő is eljött, hogy megszerezze a csikót. Legyetek óvatosak!”
   Niall annyira meglepődött az egésztől, hogy elfelejtett visszaüzenni, de azért a zsebébe nyúlt, elővette a szerencsekövét, ami lágyan melengette a tenyerét, így jelezve, hogy tettre kész.

   Liam leszállt a lováról, és száron vezette, míg körülnézett az elhagyatottnak látszó kalyiba körül. Semmi mozgást nem érzékelt, ezért elengedte Fürgét, a kezével jelezve, hogy ne menjen messzire, majd szekercéjét kezébe fogva berúgta az ajtót. Odabenn sötét volt, az ablaktalan kunyhó szinte ásított felé. Rossz érzés kerítette hatalmába, ezért erősebben markolta a kisfejsze nyelét.
  Belépett, a szeme egyre jobban hozzászokott a félhomályhoz, de mikor meglátta a borzalmat, aminek a szagát egy pillanattal előbb érezte meg, akkorát kiáltott, hogy a madarak ezrével repültek fel a fákról. Egy háromfejű, hatlábú teremtmény teteme feküdt a földön, szemei üvegesen meredtek a semmibe. Látszott, hogy megkínozták. Vagyis, inkább az, hogy nem ilyennek született, hanem valaki megpróbálta „összerakni”, de kudarcot vallott. A test fölött zöldhátú döglegyek gyülekeztek, és próbáltak jól lakni a nem várt lakomából. Liam kitántorgott a fényre, de senkit nem látott, sőt a lova is cserbenhagyta, valószínűleg az ijedt kiáltás hatására, ami kiszökött belőle.
Gyalogosan indult tovább, és közben az iszonyat verítékét törölgette az arcáról.
   Zayn egy vízmosásban léptetett, majd, mikor meglátta a lerágott bokrok között a lovak lábait, halkan lecsúszott a nyeregből, Pajkost elengedte, hogy az hangtalanul a másik oldalra kerüljön, és igyekezett csendesen kivonni a kardját. Majdnem sikerült is. Épp csak egy halk kis fémcsikorgás, mire minden elcsendesedett. Zayn nem is tulajdonított volna nagy jelentőséget a dolognak, ha pár pillanattal később, nem mozdul meg előtte a csalitos, és nem özönlenek felé a felfegyverzett szörnyetegek tucatnyian. Dagadt, hatalmas állkapcsú, kilógó agyarú valamik voltak, tömzsi lábaikon gyorsan közeledve. Vastag, páncélszerű bőrükön csak egy kis tunikát viseltek, a fejükön acélsisakkal.
Mindegyiknek hatalmas, nehéz kard villogott a kezében, de volt, amelyik kettőt is hozott.
  A harc nem egyenlőtlennek, hanem kilátástalannak ígérkezett.
  Épp menekülő utat keresett a szemével, mikor meglátta Pajkost, aki a szörnyetegek hátába került, majd megcsillant mellette Hófehér szőre, és nem sokkal mögöttük Csillag hókája villant fel egy pillanatra. Mikor észrevette Niallt, aki lovon ülve, kezében az immár fényben úszó varázskővel tartott felé, a másik oldalon pedig Liamet, aki a fejszéje mellé egy tőrt is elővarázsolt, olyan megkönnyebbülést érzett, hogy szinte felszárnyalt.
  Hatalmas csatakiáltással vetette magát az ellenségeik közé, mire a társai – ló és ember egyaránt –, pillanatnyi habozás nélkül követték. Érezte, hogy a karja sokkal erősebb, mint eddig, a kardja ezerszer élesebb, és a teste sokkal többre képes, mint valaha. Rájött, hogy Louis és Harry ereje táplálja őt is, és ezáltal sok mindenre képes, amire egyébként nem vállalkozna. Szemből ugrott fel egy behemót mellkasára, a levegőben pördült mint egy orsó, és két fejet vágott le, mire földet ért. Liam épp akkor húzta ki egy sisakból a szekercéjét, Niall előtt pedig épp összerogyott egy monstrum, mikor a kismester a homlokához érintette a varázskövet.
   Hófehér és Csillag együtt küzdöttek. Jó érzékkel választottak le egy-egy támadót a csapatától, majd kicsit a szélre terelték, aztán addig rúgták és harapták, míg holtan hullt a földre. A szemükben semmi részvét vagy szánalom nem tükröződött, és Zayn egy pillanatra meg is ijedt a látványtól, de aztán rájött: ha az ő gyermekéért küzdene, benne sem lenne irgalom. Nem mintha eddig a vajszívéről lett volna híres…
   A nap épp elérte a hegyek csúcsát, és fénye kezdett halványulni, mikor az utolsó szörnyet is elintézték. Zihálva támaszkodtak a térdükre, Niall pedig a földre rogyott, inkább a lelki, mint a testi megterhelés miatt.
   A lovak viszont nem csitultak, ideges nyerítéssel és lábdobogással jelezték, hogy induljanak tovább. A férfiak nagy nehezen összeszedték magukat és gyalogszerrel indultak a paripák után. Átvágtak egy kis, ingoványos területen, és épp felkapták a fejüket a hirtelen jött fényre, mikor hatalmas szárnyak vetettek rájuk sötét árnyékot.
   Zayn némán sikoltott, Niall behunyta a szemét, Liam pedig maga elé emelte a frissen zsákmányolt kardot, ahogy a sárkány kiterjesztett szárnyakkal fölébük tornyosult.
– Jóságos Istenek! Végünk van! – szűkölte Zayn, és Niall felé mozdult, hogy még utoljára megölelhesse.
   A monstrum verdesett, torkából velőtrázó hangok törtek fel, és eltátotta a száját. Hatalmas lángnyelv csapott feléjük, és mindhárman a földre rogytak ijedtükben, de legnagyobb meglepetésükre nem perzselte fel őket. A hátuk mögül viszont halálsikolyok, és a fájdalom hangjai harsantak. Megperdültek ültükben, és csodálkozva nézték a többtucatnyi égő testet, ahogy a földön fetrengve próbálnak segíteni magukon. Mindegyiknek hatalmas, hegyes fogakkal riogató állkapcsa volt, és hosszú végtagjaikon arasznyi karmok. Farkasokra emlékeztettek, de csak nagyjából, mert emberként, két lábon jártak, és nem volt farkuk.
– Eleanorok! – kiáltott fel Liam, és talpra szökkent, hogy kardra hányja a még életben lévő szörnyeket. Zayn is csatlakozott hozzá, és pillanatok alatt csendet teremtetettek. Csak a még parázsló bokrok rőzséje pattogott halkan.
   Niall viszont a sárkányra figyelt. Közelebb óvakodott, a függőleges, kígyószemre emlékeztető pupillák kereszttüzében. Kezeit maga elé tartotta, és lassan lépkedett.
  A sárkány, aminél szebbet még életében nem látott, visszazárta vitorlányi szárnyait tömzsi teste mellé, rövid, vaskos lábaira ereszkedett, amiket hatalmas, karvastag láncok tartottak béklyóban.
– Girl, you know you’re beautiful! – suttogta a varázsigét, mire a sárkánylány azonnal négy lábra ereszkedett, és szinte dorombolni kezdett. Niall odalépett hozzá, reszkető kezét a selymes, hűvös bőrre simította, mire érezte, hogy az egész, hatalmas test beleremeg. – Jól van, te csoda! Mindjárt kiszabadítalak! – morogta, és a sárkány hasa alá sétált, hogy megnézze, mihez kezdhetne a lakatokkal. Akkorák voltak, mint a feje, és olyan acélból készültek, amit nem fog se tűz, se kard. Hiába nézegette őket – és a sárkány is kíváncsian kukucskált a válla mellett, maga alá fordított fejjel –, nem jött rá, mitévő lehetne. Ekkor érkezett Liam, aki csodálkozva nézte a kismestert, hogy mit keres a sárkány alatt, de hamar rájött a titokra.
– Szelíd? –  kérdezte, de mikor egy parázsgolyó épp a lába előtt robbant szét, amit a sárkánylány köpött felé, már meg is kapta a választ.
– Majdnem… – válaszolta Niall, és elröhögte magát. Kimászott a nagy, barna és sárgacsíkos has alól, futólag megsimogatta a pikkelyes bőrt, és felnézett a hatalmas pillákkal körülvett, mézbarna szemekbe. – Jól van, kislány! Ne ijedezz! Ő barát… Segít nekünk…– mondta a sárkánynak, mire Liamnek kikerekedtek a szemei. A varázsló intett neki, hogy jöjjön közelebb, de a kovácsnak nem igazán fűlött a foga a dologhoz. – Ne totyorogj már! Ki kell szabadítanunk Selenát!
– Selenáááát? – lifteztette meg a hangját Liam, majd hozzátette: – És ki kell? Biztos?
– Igen, ki kell szabadítanunk. Ő is rab, akárcsak mi voltunk. Ő Sárkányvár leendő királynője, és évszázadok óta sínylődhet itt. Tanultam a magoratóriumban, hogy apja azóta nem segít az embereken, mióta a lányát elrabolták, még tojás korában, és azóta sem lelt a nyomára. Nos, szerintem ő itt a királylány, Selena…
   A kis mágus felnézett a hatalmas sárkányra, aki a pilláit rebegtetve, két, rövid kis kezét összefűzve, „kecsesen” állt (vagyis ő úgy érezte, hogy elég kecses lehet), és bólogatott.
   Liam felröhögött, de aztán, mikor a tányérnyi pupillák résnyire szűkültek, és a sárkány orrából gőzpamacsok emelkedtek a magasba, azonnal torkára fagyott a nevetés, és kötelességtudóan bearaszolt a nagy test alá.
   Előszedte a zsebéből a bicskáját, kinyitotta rajta a saját maga eszkábálta kulcskészletet, amiben mindenféle fura eszköz volt, és nekiesett a lakatoknak.
Alig telt el pár perc, mikor az első nehéz lánc a porba hullt, a második pedig még rövidebb idő alatt végezte ugyanúgy.
   Selena nehézkesen felemelte az egyik lábát, furcsa pózban, egészen a saját arca elé, és úgy nézte, mintha nem hinne a szemének. Aztán lépett egy kicsit, amibe kissé beleremegett a föld, majd tett még néhány bátortalan kísérletet, míg tényleg felfogta, hogy szabad. Akkor olyan lángnyelvet lövellt a magasba, amitől két sirály grillezve hullott a földre, majd csapkodni kezdett a szárnyaival (letarolva a környező erdőt), és helyből a magasba emelkedett, éktelen sikoltozás és vijjogás kíséretében. Liam és Niall meg sem mertek mozdulni, míg a böhömnagy test a fák fölé emelkedett, és hullámvonalban elrepült a látóhatár felé.
   Zayn ekkor érkezett, és épp azt látta, hogy Niall kedvesen integet a sárkánynak.
– Ez mi a fene volt?
– A barátod szerzett magának egy újabb hódolót… – mondta Liam, majd kuncogva elfordult, és összeszedte a szerszámait.
– Hogy mi? – kérdezett vissza a fekete lovag, és szemeiben máris féltékenység csillant.
– A sárkánylány első látásra beleszeretett a pasidba – mondta Liam tárgyilagosan, és ahogy Zayn Niallre nézett, látta, hogy fülig pirul.
– Komolyan, magadba bolondítottál egy sárkányt? – kérdezte szemrehányóan.
– Én nem… Nem csináltam semmit…
– Tényleg nem. Ez olyan sorsszerű találkozás volt – feszítette tovább a húrt a kovács, mire Zayn is hasonlóan viselkedett, mint a vetélytársa. Neki is gőz csapott ki az orrából, de Niall egészen másképp csitította le, mint Selenát.   Odalépett hozzá, a szájára tapadt, bekéredzkedett az ajkai közé, és csak akkor suttogott bele a csókba, mikor Zayn izmai lassan elernyedtek.
– Szeretlek, és nem foglak lecserélni egy sárkányra… Amúgy is lány… Nem tud versenyre kelni veled.
   Zayn felnevetett, belemarkolt a szőke tincsekbe, és hátrafeszítette a varázsló fejét. Ráhajolt a nyakára, és tiszta erőből szívni kezdte. Mikor Niall már vergődött és nyöszörgött a kíntól (ami amúgy eléggé fel is izgatta), csak akkor engedte el, és elégedetten szemlélte a sötétlila, fognyomokkal díszített foltot, amit maga után hagyott.
– Ha megjelölted, akkor mehetünk? – kérdezte Liam, mire Zayn csak morgott válaszul, de azért irányba fordította Niallt, és rácsapott a fenekére.
– Jó lesz, ha nem huncutkodsz, mert ha hazaérünk, rendesen elfenekellek!
   A kismester hátranézett, de a szemeiben nem félelem, hanem színtiszta vágy tükröződött.
– Szerintem, már most is megérdemlem…

.

24 megjegyzés:

  1. Szia

    Úgy érzem kis shipper történetet írsz mesébe ágyazva (kivéve a Niall - Zayn párost). Ezek a nevek.
    A sárkányos résznél majdnem lefejeltem a laptopot úgy röhögtem. Nem semmi varázsige. Talán én kipróbálom, csak boy-ban. Vajon bejön?

    K

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan ez volt a szándékom;) Mindenkit beleírni, aki csak eszembe jut. A varázsige csak hirtelen ötlet volt, de szerintem épp oda illett :))
      Ha kipróbáltad, és működik, értesíts!! ;)

      Törlés
  2. Aww..
    Nagyon izgulok. Remélem a szülők megtalálják angyalt.
    Simon nehogy előbb találjon rá!!
    És.. Ezen még mindig szakadok..
    Eleanorok! Remélem jól írtam.
    Azt hiszem ők a kedvenc szörnyeim:D
    A másik.. Ziall.. Olyan, de olyan aranyosak:3
    Tötszik, na.
    Nórixx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ők a kedvenc szörnyeid?? Pedig elég rusnyák... meg is sajnáltam Ek-t, amiért róla neveztem el őket, mert szerintem gyönyörű lány :))
      Ziallt imádom írni, minden történetben. Annyira jó kis páros, bármilyen karaktert elbír :))

      Törlés
  3. Jézusom*-* Zayn elfenekeli Niall-t amúgy is ha jól emlékszek Niall tartozik egy bujálkodással Zaynnek, mert meg ígérte hogy ha megtalálják a herceget meg kapja és eddig még se kapta :( De majd most :D És hogy Selena a sárkány meghogy Harry és Louis segíti őket az erejükkel:3 Grrr... Alig várom a kövirészt :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már kint is van a kövi, remélem,elégedett leszel vele.
      Igen, Niall tartozik egy bujálkodással (vagy többel:P), és remélem, hamarosan sort kerítenek rá, bár ebben a történetben biztosan nem fogom megírni... de a ti fantáziátokra is hagyni kell valamit ;)

      Törlés
  4. Eleanorok:'DDDDDDDDD hát ez kész!!:DD nagyon jóó lett! alig várom a kövit! *--*
    xX

    VálaszTörlés
  5. Te jo eg, hat en vegig nevettem:D kiveve, amikor jottek azok az akarmik..
    Eleanorok es Selena sarkany, hat imadtam:D❤
    Es Ziall istenem de edesek, es Zaynie elfenekeli Niallert ahw:$:D
    Anniyra varom a kovi reszt, istenem.

    Puszi: Rebuh❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azóta lehet, hogy már olvastad is a folytatást, de én csak most jutottam géphez, hogy válaszoljak. Igen, Zayn egészen biztosan elfenekeli Niallt, és ahogy elnézem, ennek itt elég sokan örülnek :))

      Törlés
  6. Háth Beccám. Ezzel a résszel most megöltél -ismét-, lassan a macskák is megirigyelhetnek, annyi életem van.:'DD
    Most úgy kiemelnék részeket, de ha megtenném, akkor szó szerint kimásolnám a részt. Annak meg ugyan mi értelme volna?!
    Ebben nem, hogy repültem a boldogságtól, meg a szeretettől ami körbelengett, de majd meghaltam a nevetésben.:')<3
    Régen voltam ilyen felhőtlenül vidám kedvemben. És ezt köszönöm Neked.<33
    Igazából már hetek óta készülök valamilyen szinten a búcsúra, de ha nem gond, még élvezkednék.;)
    Úgy érzem megérdemelem, ha már Nekünk írtad. Te pedig kapj sok csodás kommentet, hogy az utolsó hetekben (mivel vasárnap van, ez még ez a hét) Te is élvezkedhess még egy kicsit.:))<3
    Na, jó. Nem bírom ki. Muszáj mégis megemlítenem a "kiírni való" dolgokat.:'DD
    De nem példálozok, hanem összességében írok. Mert ha most lelövöm az összes poént, mit kapsz az epilógushoz?:DD
    Tehát *torkot köszörül* fenomeniallös humorod van, amit ebben a történetben tökéletesen csillogtatsz is. Rengeteg olyan eszközével élsz az írásnak, amit sokan nem használnak ki. Te tökéletesen teszed (nevek, helyek, kapcsolatok, tulajdonságok). Illetve összességében magával a képzelettel nagyon ügyesen bánsz. Fantáziából eddig sem volt hiány (SS, Tanítvány, Stay Strong, Four and the list goes on and on), de itt aztán megmutathattál mindent, mi valaha is megfordult a fejedben. És mi örömmel vártuk. Hiszen ez hihetetlen!!!:DD
    Ezzel azt hiszem mindent el is mondtam (bár bevallom, kezdem úgy érezni, hogy részek óta ugyanazt írom neked, csak a terjedelme változik, és itt-ott szinonimákat is alkalmazok).:'DD
    Nem merek már mit mondani, mert annyira készülök a búcsúra, hogy nem mondhatok el mindent most máris. Még a végén ott is csak ismételgetném magam ((azt fogom tenni, ne aggódj x"dd)) :P
    Hűha. Már azt sem tudom mit akartam még írni, vagy mit nem. Megint elhagyott a gondolatmenetem. Ő volt a gyorsabb, nem tudok ilyen gyorsan gépelni telefonról.*sóhaj*
    De sebaj! ;) Holnap úgyis "találkozunk", ott majd kifejtem amit még ki lehet.:DD
    Jha, és ebbe a kommentbe még nem írtam szerintem, de IMÁDOM.<333
    Mind a sztorit, mind a karaktereket, a helyszíneket, a fűszálakat, de legfőképpen az írónőt. :)) Sosem tudok elég hálás lenni Neki, amiért ezt megalkotta nekem/nekünk.<333
    Millió puszi,
    Bogicca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Felesleges előre fájdítani a szívedet,,,ráérsz majd utána elbúcsúzni a történettől. Emlékszem, az SZJG utolsó ötven oldalát végigsírtam, olyan csillapíthatatlanul, hogy utána két napig duda volt az orrom, és véreresek a szemeim, de nem tudtam másképp elengedni azt a sorozatot. Úgyhogy tudom, milyen nagyon szeretni egy olvasmányt, de azért még nem kell kínoznod magad. Most jönnek a jó részek ;)

      Nem ismételgeted magad, de ha igen, a dicséret mindig ugyanolyan jól esik.
      Én is hálás vagyok, hogy naponta ennyi időt szánsz rám, hidd el, ez nekem nagyon sokat jelent.
      A humor... a legfontosabb emberi tulajdonság, ha nekem kell rangsorolnom. Humor nélkül nem lehet élni, és humortalan emberekkel sem... Bár nálam az intelligencia fokmérője is. Akinek nincs, azt nagyon hamar igyekszem messziről elkerülni. Örülök, ha ti is szeretitek a vicces helyzeteket, a gegeket, amiket nagy gonddal szövök bele a történetekbe, néha elég vártalna helyeken. De az életben sem tudod előre, hogy mikor fogsz egy jóízűt nevetni. Nekem vannak a barátaim között elhíresült röhögőgörcseim, amiknek a videójával üldöznek évek óta.... tudok úgy nevetni, hogy sírok is, és képtelen vagyok abbahagyni percekig, pedig már fáj. Nos, ha ezt egyszer látja valaki, az vagy nem áll szóba velem többé, vagy mindig felemlegeti. Akik a belső körhöz tartoznak, azok pedig ilyenkor általában az mondják: Na, már megint kezdi... - majd előveszik a telefonjukat, és vagy felveszik vele, vagy szörföznek a neten, amíg elcsitulok.

      Elnézést a személyes jellegű kismonológért, de néha én is túl emo vagyok:)))

      <3

      Törlés
    2. Ugyan, ugyan. Épp mentem aludni mikor 42 körül láttam, h komikat válaszolsz, ah mondom akkor azt megvárjuk!;)
      Imádom amikor válaszolnak a kommentekre. :) Mindig tökre izgulok rajta, h mit válaszol akinek írtam és tök durci tudok lenni, ha nem kapok végül választ:"DD
      De itt ilyen sosem fordult elő, és ezt köszönjük. Ebből is látszik, hogy rengeteget törődsz velünk.:)
      Imádlak.<3
      Én szeretem nevetni látni az embereket, ha baráti kör akkor meg pláne, mert felvillanyozzák az életemet vele:)
      Esetemben én vagyok az állandó nevetős, so nagyon mindegy, h mit mondanak, ha nevetős kedvemben vagyok, így is-úgy is nevetni fogok.:"DD
      Lassan menj pihenj le, kezdek aggódni az épségedért, mindig ilyen hajnalban válaszolgatsz, értem én, h ekkor van időd, de azért néha legyél önző és pihenj eleget <3:)
      Millió puszi,
      Bogicca
      ((Na, megint jól össze-vissza írtam kommentet:"DD))

      Törlés
    3. Ugyan, ugyan. Épp mentem aludni mikor 42 körül láttam, h komikat válaszolsz, ah mondom akkor azt megvárjuk!;)
      Imádom amikor válaszolnak a kommentekre. :) Mindig tökre izgulok rajta, h mit válaszol akinek írtam és tök durci tudok lenni, ha nem kapok végül választ:"DD
      De itt ilyen sosem fordult elő, és ezt köszönjük. Ebből is látszik, hogy rengeteget törődsz velünk.:)
      Imádlak.<3
      Én szeretem nevetni látni az embereket, ha baráti kör akkor meg pláne, mert felvillanyozzák az életemet vele:)
      Esetemben én vagyok az állandó nevetős, so nagyon mindegy, h mit mondanak, ha nevetős kedvemben vagyok, így is-úgy is nevetni fogok.:"DD
      Lassan menj pihenj le, kezdek aggódni az épségedért, mindig ilyen hajnalban válaszolgatsz, értem én, h ekkor van időd, de azért néha legyél önző és pihenj eleget <3:)
      Millió puszi,
      Bogicca
      ((Na, megint jól össze-vissza írtam kommentet:"DD))

      Törlés
  7. Najo sosem gondoltam hogy ilyet mondok de tetszik ebben a tortenetben Ziall...
    ES SELENAAAA mimt sarkany^^
    Annyira jo ebben kb mindenki benne van aki szamit
    ❤❤❤
    xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen??? Tetszik, Ziall??? Ez tőled elég nagy elismerés!! Meg is jegyzem magamnak!!
      Igen, igyekeztem mindenkit beleírni, aki eszembe jutott, és remélem senki fontos nem maradt ki :))

      Törlés
  8. rekghjsdgdgsdgks ahhh ez ahh ez csods volt és tökéletes
    Harry és Louis ereje mindent magával ragad (this is true)
    best team!!!
    Volt itt minden szem szájnak ingere Eleanorok :D sírok
    Selenaaa neeeh :D (azt a sárkányt annyira látom, hogy rebegteti a pilláit meg kecsesen áll ésmaga elott van a keze) NEM VAGYOK NORMÁLIS!!!
    Zayn néhány szó Zaynről MEGHALTAM! nem kapok levegőt, hát mennyire szexi volt ahogy ott ugrlt a levegőbe és fejeket vágott le (NA IGEN HATÁROZOTTAN NEM VAGYOK ÉP ELMÉJű)
    IMÁDOM BASSZUS SZétröhögtem magam és MOST LIAM VAGYOK IM ALWAYS NIALL BUT NOW IM LIAM!
    FGSLKFDGDKGDGDLKG SZÓVAL IMÁDTAAAM NAGYOOON!
    Reméle hamar megmentik Anygalt
    Csillag és Hófehért nagyon édes
    de Fürge és Pajkos is (akárcsak a gazdája R.I.P me Zaynmniban szenvedek)
    Niallnak is el kellene fenekelnie Zaynt pls duplán helyettem is
    AZ A ZIALL CSÓK NA IGEN *DEEP SIGH* sdkhfshjdfhkfdhlgkdkg AZT A ROHADT AZ A Sötét lila folt is gyönyörű
    IMÁDOOOM!
    ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is magam elé képzeltem Selenát, és mikor rájöttem, hogy kire hasonlít, nagyon röhögtem, és el is neveztem róla:)) Niall, remélem nem esel kísértésbe!!

      Igen, zayn, ahogy karddal a kezében ugrál, meg forog a levegőben, és közben fröcsög a vér... Kicsit Tarantinós jelenet, de én is érzem a hangulat érzékiségét:DD

      Pajkos, akár a gazdája... ezt csak most vettem észre ;) Remélem, a következő részek is elnyerik a tetszéseteket, bár nagyon közeledünk a végéhez (hurrá!!) Igen, sejtem, hogy az a sötétlila folt tetszik neked... Love bite?! huncutok ;)

      Gondolom, te most is a lagzit tervezed. Vagy bealudtál... imádlak<3

      Törlés
  9. Elolvastam. És két rohadt nagy sóhajtás után rájöttem...... Imádlak!!! <3 #.#

    VálaszTörlés
  10. Egyre jobban, és jobban imádom! Eszméletlen fantáziád van, és ahogy meg is valósítod, kikészülök! Egyszerűen tökéletes!
    " A mágus és a herceg körül szikrázni kezdett a levegő. Harry kitágult pupillákkal nézte Louis-t, akinek egész alakja vibrálni kezdett, hol elhalványulva, hol felragyogva. Egyszercsak megremegett a föld, és mindkettejüket beborította a fehér izzás, ami akkor éjjel is, mikor egymásba olvadtak. " Gyönyörűű! Larry! Együtt legyőzhetetlenek! <3 mflngrmsdmo

    Nem akarok itt megint különcködni, de Zayn.. Nem mehetek el csak úgy mellette, sajnálom, nem megy XD
    "Érezte, hogy a karja sokkal erősebb, mint eddig, a kardja ezerszer élesebb, és a teste sokkal többre képes, mint valaha. Rájött, hogy Louis és Harry ereje táplálja őt is, és ezáltal sok mindenre képes, amire egyébként nem vállalkozna. Szemből ugrott fel egy behemót mellkasára, a levegőben pördült mint egy orsó, és két fejet vágott le, mire földet ért. Liam épp akkor húzta ki egy sisakból a szekercéjét, Niall előtt pedig épp összerogyott egy monstrum, mikor a kismester a homlokához érintette a varázskövet. " azért, szóval, hát, én, meghaltam... Úristen, annyira látom, ahogy harcol, ahogy felugrik, megpördül, és nekem kell! Ellopom!!! :DD Liam is harcol, jó ez már sok így egyszerre!
    "Nem mintha eddig a vajszívéről lett volna híres… " egyem is meg :3
    "...és épp felkapták a fejüket a hirtelen jött fényre, mikor hatalmas szárnyak vetettek rájuk sötét árnyékot. " omg!! omg!!
    Sárkány!! sgjlrnhrddfl Tisztára a Shrekbeli sárkányt láttam :D Ahogy rebegteti a pillát :D Jujj Niall, újabb hódoló, hát szakadok Liamen XD Bátor vagy haver, Zayn úgy elintéz, csodálom, hogy nem tette XD
    Eleanorok... hagyj, végem XDDDD Selena XD Imádlak, ezek a név választások! XD
    Ez valami eszméletlen lett! Imádom, már nem tudok mást mondani, minden egyes résszel meglepsz valamivel, és ez rohadt jó! :D
    Alig várom a kövit, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz itt még, hogy milyen csodát tartogatsz még nekünk! <3
    Imádlak, puszillak <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak bátran különcködj, hisz nem véletlenül írom bele Ziallt,,, hogy azoknak is kedvezzek egy picit, akik nem "csak" larrysek, hanem mondjuk zayn-, vagy niall lányok.
      Zayn karaktere itt az egyik nagy kedvencem (hol nem?!). A kissé lassú észjárású, de szenvedélyes lovag, aki odavan a kis mágusért, és imádja...aki féltékeny, és hirtelen haragú, mégis szerethető. És niall, aki egyetlen mondattal kenyérre tudja kenni. Tökéletes párosítás. Szeretem, ha a szereplőim nem hibátlanok, hanem van valami apró, emberi hiányosságuk. Amit ugye larrybe nehezen tudok megírni, mikor ők mindenütt szinte tökéletesek.
      nem láttam a Shrek-et, de akit én elképzeltem, az is nagyon aranyos kis sárkány, hidd el:))
      Ha azt mondod, hogy még képes vagyok meglepetést okozni, akkor az a legnagyobb bók. Sokszor annyira ötlettelennek érzem ezt a sztorit.

      <3<3 Beköltöztél már????????????????

      Törlés
  11. "Eleanorok! – kiáltott fel Liam, és talpra szökkent, hogy kardra hányja a még életben lévő szörnyeket. "
    Beccaaaa mondtam már hogy mennyire imádlaak? <33
    Irtó jó lett csak,ugy mint az,összes eddigi resz :3
    Ziall,már megint túl szarnyalta a kurva cukiságot*-* (bocsi,a csúnya szó ért;)
    És Selena xD na ott ki készültem :DD
    Folyton meg lepsz minket valamivel és ezt imádom ^^
    Puszillak
    Dorina<33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet káromkodni, itt nincs cenzúra. Nekem is mocskos a szám;)
      Még nem eleget mondtad, hogy imádsz... bátran ismételgesd, nagyon rossz a memóriám.
      Örülök, ha úgy érzitek, tudok még újat mondani, mert én már néha úgy érzem, minden szavam elcsépelt.
      Puszi<3

      Törlés