2016. január 20., szerda

*Becca Prior* It Is What It Is / Harmincegyedik fejezet

Becca Prior
It is What it is

Harmincegyedik fejezet
Ahogy bezárult a vaskos tölgyfaajtó, Louis falnak lökte a herceget – aki fél kézzel a fáklyát tartotta –, és nekiesett a szájának. Falta, harapta, szívta a nyelvét, de Harry csak jólesően morgott, szemernyit sem ellenkezett.
– Fel kéne mennünk a lépcsőn… – szólt csendesen, mikor lélegzethez jutott, de ezt is inkább csak ajánlatnak szánta, mert neki az is tökéletesen megfelelt volna, ha ott, a lépcsőn esnek egymásnak.
– Igen, ez egy helytálló gondolat – erősítette meg Louis, de közben az ingét gombolta, és a szája minden kibukkanó bőrre lecsapott.
– Szerinted, ha egyesítjük az erőinket, oda tudjuk varázsolni magunkat? – kérdezte most a herceg, de a gondolat itt el is halt, mert Louis ebben a pillanatban vette a fogai közé ágaskodó mellbimbóját, és finoman meg is harapta.
– Nem fogjuk ilyesmire használni… – ellenkezett Louis. – Vagy saját erőnkből eljutunk odáig, vagy nem! – mondta határozottan, és feljebb tolta egy lépcsőfokkal a herceget, de ettől sem lett jobb a helyzet, mert így már a hasát csókolta, és lassan elért a nadrágja korcáig.
  Harry mély levegőt vett, az állánál fogva felhúzta Louis fejét, ráhajolt a szájára, lepecsételte egy apró csókkal, majd megfogta a kezét, és kettesével szedte a fokokat, maga után húzva a kedvesét, míg fel nem értek a lépcsőn. Három ajtó fogadta őket, de csak az egyik állt tárva-nyitva, és bentről kellemes gyertyafény hívogatta őket. Harry előrelépett, és mikor meglátta a csupa párna, csupa puha takaró kupacot a földön, akkorát nyögött, hogy beleremegtek a falak.
– Tökéletes! – sóhajtotta, majd behúzta Louis-t, és bevágta az ajtót. A fáklyát a fali tartóba dugta, majd egy pillanat alatt megperdült a tengelye körül, elkapta a varázsló derekát, magához rántotta, és most ő esett neki. A következő mozdulatával szétszakította a vászoninget, amitől Louis halkan felsikított, és érezte, hogy a nadrágja elázik kiszökő nedvétől.
– Milyen heves vagy, hercegem! – búgta kéjesen, mikor Harry épp megismételte az erőszakos cselekedetet a gatyájával is.
– Egy ilyen maszat megérdemli a kemény bánásmódot… – morogta a herceg, és szinte ledobta a könnyű testet a puha halomra, ami rájuk várt.
  Ő is leszaggatta a ruháit, és mikor meztelenül állt a nagy szemekkel bámuló Louis előtt, az ajkát félmosolyra húzta, majd lassan ereszkedett térdre, aztán a karjaira támaszkodott, és úgy mászott felé.
– Félelmetes vagy! – suttogta a mágus, mire Harry felkacagott, és kétoldalt azonnal kirajzolódott a gribedlije. – Így már nem annyira – zsörtölődött Louis, ezért a herceg erőt vett magán, mert úgy tűnt, a másiknak jobban tetszik morcona kinézete. A varázsló elégedetten engedte le a hátát az illatos nyoszolyára, és széttette a lábait, hogy a herceg közéjük furakodjon, és izmos testét végre magán érezhesse. Mikor ezt is megkapta, rájött, hogy ennél sokkal, de sokkal többet akar. – Magamban akarlak érezni! – suttogta, és ennyi elég is volt, hogy Harry valóban elveszítse a képességét a mosolygásra, mert már semmi másra nem tudott gondolni, csak Louis szűk forróságára, a kéjre, amit akkor érez, mikor egybeolvad a testük, és a gyönyörre, amit csak vele élhet át.
  Szerelmes szíve zakatolt a mellkasában, az izmai táncot jártak, annyira segíteni akartak, hogy mielőbb célba érjen, de ő türelemre intette magát, és óvatosan bújt a törékeny testhez, ami szolgálatkészen feküdt alatta.
– Azt mondtad, megmutatod a vágyaidat… – lehelte Louis vállára, mikor ránehezedett, és a hasán érezte a kemény hímtagot.
– De meg ám! – szólt a varázsló, aztán belemarkolt a sűrű hajzuhatagba, ujjaira csavarta a tincseket, és magához húzta a herceg fejét. Szenvedélyes csókba kezdtek, ami nedves volt, forró és tökéletes. Mindketten nyögdécseltek, és igyekeztek egymás szájából levegőhöz jutni, de ahogy elmélyültek a dologban, erre egyre kevesebb lehetőségük akadt. Már haraptak, vagy szívták egymás nyelvét, amikor alkalmuk adódott rá, a kezeik pedig a másik testén barangoltak szüntelenül, újabb és újabb kívánatos domborulatokat kitapintva.
  Louis húzódott el, zihálása visszhangzott a szűk kis szobában. Nem szólt, csak legördítette magáról a nagy testet, és abban a pillanatban átfordult, majd egyik lábát átvetette a herceg feje fölött, és négykézlábra emelkedett.
  Harry bandzsítva nézte az orra előtt himbálózó szerszámot, de nem volt ideje, hogy beteljen a látvánnyal, mert Louis lenyúlt, kezével igazította a szájába, aztán mélyen behatolt, egy hatalmas nyögéssel kísérve a mozdulatot, amitől Harry dárdája nehéz, krémes cseppeket hullatott a saját hasára.
– Ez az egyik… – suttogta reszelős hangon Louis, aztán a herceg méretes szerszámát tartotta meg a tövénél, és ő is ráhajolt, olyan mélyre engedve, amennyire csak tudta.
  Innentől csak kéjes nyögések, kapkodó légvételek, és torokból feltörő morgások hallatszottak. Mindketten meg voltak elégedve a helyzet nyújtotta örömökkel: Louis elégedetten nézte a Harry combjain időnként megfeszülő izmokat, ahogy a herceg a szája után mozdult, ahányszor időt akart nyerni, és ezért kicsúsztatta az ajkai közül.  A másik pedig egyre inkább érezte, hogy szeretné, ha Louis megfordulna, és ő tövig nyomulhatna a testébe, átvéve az irányítást. Nagyon tetszett neki, hogy a varázsló megtanította erre a furcsa örömszerzési módra, de most már ideje lett volna áldozni a hagyományok oltárán is. Benyálazta az ujjait, és felnyúlt, hogy előkészítse a bejutást. Louis felsikkantott, mikor megérezte a cseppet sem bizonytalan tapogatózást, majd kicsúszott a szájából a herceg kőkemény hímtagja, mikor megérezte a finom ujjakat, ahogy megnyitják a testét, és belé furakodnak. Hátrahajtotta a fejét, szélesebb terpeszbe csúszott (ezzel majdnem lenyomva a szerszámát Harry torkán), aztán hátratolta a fenekét. A herceg fuldoklott egy kicsit, de semmi panaszhang nem tört fel belőle, csak az orrán át szuszogott, majd elfordította a fejét, így szabadulva meg az édes kínzástól, aztán feljebb csúszott, hogy lássa is, amit csinál. El is akadt a lélegzete a látványtól. Louis teljesen szétfeszülve, kéjesen mozgott az ujjain, a hátán pedig vibráltak az izmok.
– Így!  Ez tökéletes! – sóhajtotta a varázsló, és szinte dorombolt. Harrynek eszébe jutott, amit az előző alkalommal mondott, ezért sarkait a nyoszolyába vájta, még feljebb tornázta magát, aztán a nyelvét is bevetette. Rögtön tudta, hogy jó lóra tett, mert a mellkasára forró nedv csepegett, és Louis hörögni kezdett a gyönyörtől. Pont addig kényeztette így, amíg a kis mágus nyüszíteni kezdett, és belül egyre erősebben lüktetett.
  Mikor Harry kihúzta az ujjait, és finoman beleharapott a kerek félgömbbe, Louis csak halkan sikkantott egyet, aztán felnevetett, ahogy a herceg felemelte, és pusztán karjai erejével tolta le magán, míg pont a hatalmas szerszám fölé tartotta. A varázsló hátranyúlt, beigazította a nyálasan fénylő, csuszamlós hímtagot, aztán hagyta, hogy Harry magára húzza, egyetlen, lassú mozdulattal. A teste hullámzott kívül és belül, a szíve zakatolt, a vére a fülében dübörgött. Látni akarta a herceget, ezért kifordult, bár ettől csak erősödött benne az érzés, hogy mindjárt szétszakad. Harry azonnal felült, hosszú karjával magához ölelte a felnyársalt mágust, ujjaival körülfonta kecses szerszámát, és lassan fejni kezdte. Felkiáltott, mert Louis teste azonnal rászorult, és majdnem leszakította a dákóját, de aztán meglátta a hegyes kis nyelvet, ami kisiklott a rózsaszín ajkak közül, és az övét kereste, így nem foglakozott tovább a kínjaival, csak ráhajolt Louis szájára, és hagyta, hogy ő diktálja az iramot, fent is és lent is. A mágus tekergett, vékony hangon nyöszörgött, és belső izmaival külön táncot járt Harry dárdája körül. Mikor már nem volt ereje csókolni és mozogni egyszerre, akkor csak a herceg nyitott szájába nyögött, majd a vállára hajtotta a fejét, és átadta az irányítást.
  Harry vére lávafolyammá változott. A lassú kínzás, amivel Louis a végsőkig hevítette, most ért a tetőfokára. Nagy tenyerét a feszes kis hasra fektette, hogy megtartsa szerelmét, másik kezével felnyúlt, és belemarkolt a  dús, barna hajba, aztán fellökte a csípőjét, és diadalittasan hallgatta Louis alélt nyöszörgését, amivel az első behatolást kísérte.
Addig űzte – hol lassan, hol kegyetlen tempóban –, míg már alig érthető könyörgést hallhatott az imádott szájból.
– Kérlek, hercegem! Nem bírom tovább. Hűséges szolgád vagyok, csak add meg, amire vágyom! Belepusztulok, annyira lángol a testem...
  Harry a mágus nyakát csókolta, nyelvével a fülét simogatta, egyik kezével a torkát fogta át, hogy megtartsa erőtlen fejét, jobbjával pedig nedvesen feszülő szerszámát simogatta, le és fel, mindig abban a tempóban, ahogy benne mozgott.
  Most fellökte magát, és úgy is maradt. Onnan döfött még beljebb és beljebb, míg Louis már csak ernyedten hánykolódott rajta, de minden behatolás után akkorát nyögött, hogy a herceg gerincén futott át a kéjhullám.
– Gyerünk, maszat! Már itt állunk a gyönyör kapujában. Csak rád várok! – suttogta az édes kis fülbe, aztán a nyelvét is beledugta, amitől Louis megrázkódott, a bőrét libabőr lepte el, és a szerszáma újabb adag nedvvel ajándékozta meg a kitartóan munkálkodó ujjakat. Harry a hüvelykjével kente el a gömbölyű makkon, aztán erősebbre vette a fogást, és gyorsabbra az ütemet.
  Louis sikongatni kezdett, két kezével letámaszkodott Harry térdeire, míg a herceg szabad kezével is lenyúlt, és megmarkolta a feszes kis heréket, amik pont belefértek a tenyerébe.
  Egyszerre léptek be a paradicsomba. Egymás nyögéseit hallgatva hagyták, hogy a testük újabb és újabb hullámokban engedje át magát a kéjnek, aztán, mikor végleg elhalványult a gyönyör, Harry leemelte magáról Louis-t, a karjába vette és magához ölelte, hogy izzadt homlokát csókolja, és szerelmes szavakat sugdosson neki, míg elcsitul a légzésük.
– Ez olyan volt, mint a vágyaidban? – kérdezte a varázslót, mire az félmosolyba húzta a száját, bár a szemét képtelen volt kinyitni.
– Olyasmi… – válaszolta kaján vigyorral, de elég rosszul füllentett, mert a teste mindent elárult. Az izmai feladták, még arra sem volt ereje, hogy megmozdítsa a kezét, Harry combján pedig vastag csíkokban fénylett a magja, ahogy kilövellt.
– Legközelebb én mutatom meg az enyémeket… – mondta a herceg, és beleharapott a vállába.
– Akkor egy hétig nem tudok majd járni – állapította meg Louis, de mindezt csak tényközlésként, nem panaszként.

.

18 megjegyzés:

  1. Ahhhj istenem de szeretem ezeket a részeket :D ❤❤

    VálaszTörlés
  2. EZ KELLETT ESTERE!!!
    Hat valami fenomenalis!❤❤❤
    Mostmar aludhatok
    Huh... szohoz sem jutok❤
    Puszillak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha erre vágytál estére. És remélem, utána remekül aludtál <3<3

      Törlés
  3. Gyorsan el is olvastam, aztán majd mindjárt újrakezdem, egy kicsit lassabban :D ez a Maszat becenév nagyon édes. Mást nem igazán tudok kiemelni, mert az egész úgy volt jó egybe, ahogy van :) És nem pornó, mert annál sokkal-sokkal izgatóbb, aranyosabb, szerelmesebb :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig a maszat becenév csak véletlenül született, mert kellett valami M-betűs, de a manót már ellőttem a stockholmban... de azért lassan én is megbarátkoztam vele a végére.
      Örülök, ha nem sima pornó, mert azt én sem szeretem. Számomra nem izgató, ha érzelmek nélkül, pusztán az aktust írják le. Az olyan, mintha receptkönyvet, vagy használati utasítást olvasnék:DDD

      Törlés
  4. Jézusooom.
    Az előző résznél lemaradtam a komival, de az is hihetetlen volt. Annyira örültem Jamesnek.<3333:) Ez mindent megért.<3 És az öreg király. Dejóóó<3:DD Niallék hazautazása. Remélem abba is kapunk betekintést. Féltékeny Zayn, féltékeny Selena.:'DD Imádnám;)
    Erről a részről pedig, hogy annyira durva, hogy még mindig tudsz újat mutatni, ami eddig nem volt. És geczi hű tudtál maradni a korhoz meg minden. ((Az én elmémben a szex az szex, a szeretkezés pedig szeretkezés, azt hittem ez mindig ugyan olyan volt, és nem. Itt láttam magam előtt az egészet, a helyszínt, mindent. És Jézusom.))
    Egyszóval IMÁDTAM. Nem is, mert IMÁDOM. Jelen idő. Meg esetleg jövő, de soha nem múlt.:)
    Alig várom a holnapot, illetve a mát, az új résszel. Megőrülök érte <333 Meg érted is, Királynőnk:)
    És most a pletyka része. Milyen volt a koncert?:) Jól érezted magad?:D
    Millió puszi,
    Bogicca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sajnálom, de ebbe a sztoriba nem írok Ziallt....ők itt csak egy cuki mellékszál, és nem fér bele, hogy szexet írjak nekik. Úgyhogy ezt nektek kell megvalósítani....akár írhatna valaki egy spin offot, csak róluk ;)
      Nagyon nehéz, hogy a szavakat úgy válogassam össze, ami nem annyira lóg ki a korszakból. Már a dákó is necces volt, de nem tudtam mást kitalálni, és így aztán benne hagytam. A helyszínek leírásást sokan említitek, és dicsértek érte, pedig tényleg nem tudom, mitől különleges... alig írok róluk (vagy én úgy érzem, hogy nem merülök el benne, és nem szeretném, ha ettől lenne unalmas) mégis mindenki azt mondja, hogy látja maga előtt... és ettől én vagyok a legboldogabb:))

      Tyűűűű... a koncert szenzációs volt!! Ajándékba kaptuk a jegyeket, és sajnos, nem a dühöngőbe szóltak, de így is fantasztikusan éreztük magunkat. Szerintem sokkal jobb volt, mint amit a szigeten adtak. Mikor vége lett, csak arra vágytam, hogy még egyszer kezdjenek bele. Nagyon rövid volt. Másfél óra... de így is hatalmas élmény :)).

      Törlés
  5. Miattad fogok elhalálozni..,
    Meg lehet lekésni a buszt :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, nem késted le a buszt. Azt nem venném a lelkemre. Az elhalálozást sem...de azt már kezdem megszokni ;)

      Törlés
  6. Istenem ez kurvára tökéletes lett. Én szó szerint belehaltam. Lehet hogy vége lesz de ezt a karácsonyt miattad sosem felejtem el:)
    Meg sem tudnám számolni hány Larry sexet olvastam már tőled de mindíg van,benne valami új sosem lehet megunni olyan pikáns hogy sokan felgyulladunk;)
    Imádlak<33 sok puszi
    Dorina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, ez mennyire aranyos volt tőled, hogy ezt a karácsonyt én tettem neked emlékezetessé... *-* <3<3
      Már én sem tudnám megszámolni, hány larry szexet írtam, és hidd el, a legnagyobb félelmem az, hogy egysíkúak, és csak ismételgetem önmagam....
      Néha úgy érzem, soha többé nem lenne szabad ilyet írnom. :((

      Nagyon köszönöm a pozitív megerősítést!! <3

      Törlés
  7. VEGRE LARRY IDBWISLQ❤❤❤
    imadtam kurva jo lett mindig, mondog tudsz ujjat mutatni pedig mar annyi Larie sexet irtal, hihetetlen. Nost ezt elolvastatom a legjobb baratommal;)

    Puszi: Rebuh❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nagyon örülök, hogy tetszett, annak pláne, hogy nem érzitek sablonosnak, elcsépeltnek.
      És mit szólt hozzá a bf???

      Törlés
  8. Ééés igeeeeeeen!!! OMG!!! Szent egek!!! Nem bírom!! Kikészítenek!! Ez valami eszméletlen lett!! Nem vagyok jól... Kihalok...
    Ahh, megmutatta a vágyait... Én meg kihaltam rajta...
    Azt ugye tudod, hogy az utolsó mondattal megint az van, hogy akarom... Akarom, hogy ne tudjon járni egy hétig!!! Meg kell írnod!! Addig nem lehet vége...
    Nekem annyi... Most ennél többet nem tudtam írni, jelenleg kész vagyok... Halál
    Pusszantás ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy szeretted ezt is. De sajnos, el kell, hogy keserítselek... nem lesz több szex, vagyis dehogynem!! Harry király, és a varázslója, Louis, életük végéig szexelni fognak, a legkülönlegesebb pozitúrákban, a legkülönfélébb helyeken, még sárkányon is. De azt már nektek kell elképzelnetek, nélkülem ;)

      Törlés
  9. Ohhh te jó ég na okéé most akkor nyugodjunk meg és fejezzük be a remegést. A kurva élet ohh jézuuusom
    Erre volt szükségem nagyon! minden belső izmom remeg Szertintem én meghalok OHHH MY GOD
    LOUIS MEGMUTATTA A VÁGYAIT!! R.I.P IM DEAD
    FUCK OH MY FUCKING GOD IM NOT OKAY Szertintem nyugtatóra van szükségem´úgy érzem túl magas a pulzus számom éjjel Szóval Louis nem fog járni egy hétig GONOSZ VAGY MEGOLSZ MEGHALOOOK NEEEH
    EZ A POZITÚRA AMIT LOUIS MUTATOTT HÁT OHM MONDJAM AZT HOGY VERGODOK ÉS NEM KAPOK LEVEGőT
    temessetek el
    ♥♥♥ Ne haragudj ennyi telt tőlm ezek után gyomorgörccsel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sejtettem, hogy ez a szexjelenet bejön majd neked,,,, nem is tudom, hogy honnan:P:P Csak nem ismerlek már egy picit ??:PPP

      Azért hála istennek túl élted, mint a mellékelt ábra mutatja, de hazudnék, ha azt mondanám, nem örülök, amiért kifeküdtél tőle:)))

      <3

      Törlés