2014. december 24., szerda

Anywhere with you - ~Lana



- Istenem Hazz, gyorsabban! – kiáltott fel Louis, a gerince tökéletes félkörívbe hajlott, miközben szerelme kérésére még mélyebben hatolt belé, lehetetlenül felgyorsítva a tempót. A fülledt szobát csak az ő nyögéseik, s testük összecsapódásának közönséges hangjai töltötték meg. A göndörke homlokára tapadtak a tincsei, a hátán csíkokban folyt az izzadság, s a lábai kissé zsibbadni kezdtek az elég sok ideig elhúzódó ismétlődő lökésektől.
- Boo, mindjárt! – figyelmeztette kedvesét, aki erre csak a saját ágyékához nyúlva kezdte fejni a saját péniszét, hogy ő se maradjon le. A kívánt hatás nem maradt el, pár percen belül a felértek a csúcsra, Louis feje hátracsuklott a szédületes érzéstől, míg Harry ráborult az izzadságban úszó testre.
- Szerinted meddig lesz ez még így? – kérdezte félénken a kék szemű fiú, miután a szíve visszatért a rendes kerékvágásba, s már a lihegése is abbamaradt.
- Mi? – a smaragd tekintet felvette a szemkontaktust szerelmével, de nem tudta kiolvasni a szeméből a választ, agya még túlságosan az előbb történteken pörgött.
- Még csak 3 óra van, de ez ma már a negyedik menet…- jelentette ki, belepirulva a mondatba.
- Ez azt jelenti, hogy jöhet az ötödik menet? - Harry beharapta a vékony metszésű ajkait, smaragd tekintete vággyal telt meg.
- Idióta…- nevetett fel Louis, s egy apró puszit nyomott a szerelme homlokára. – Arra akartam kilyukadni, hogy ez meddig fog még tartani? Mármint hónapok óta együtt vagyunk, de szerinted meddig fog még tartani ez a szenvedély? – a kétely eluralkodott a fiú arcvonásai fölött, s csak azt akarta, hogy kedvese megnyugtassa, ahogy mindig meg is tette.
- Boo, ha ez megnyugtat, közlöm a nyilvánvalót; én még 30 év múlva is ugyanilyen kanos leszek, szóval ne ezen gondolkozzunk, hanem gyere és vegyünk egy fürdőt. – A göndörke kacsintott egyet, s bármiféle szégyenérzet nélkül indult a fürdőbe meztelenül.
- Hazz, a héten tizennégyszer dugtál meg, a seggemnek pihenésre van szüksége. – panaszkodott a fiú, de hűségesen követte szerelmét a fürdőszobába.
- Akkor most te dugsz meg engem, ne komplikáld már túl, édesem – nevetett fel Harry, aki időközben már megnyitotta a csapot. Meztelen testén a vízcseppek csak úgy száguldottak, kőkeménnyé téve ezzel Louis-t.
- De…- csak szája ellenkezett, fél lábbal már belépett Harry mellé.
- Csak egy karácsonyi ajándék tőlem, neked. – Louis emlékezett rá, hogy két hete mindig ezzel jön a fiú, akárhányszor is szeretkeztek, pedig aznap volt a karácsony előtti utolsó nap. – A 15. ajándék – forgatta meg a szemét, hiszen tudta mi jár a szerelme agyában.
- El leszek kényeztetve – suttogta érzékien Louis, aki már nem nagyon tudott ellenkezni, hiszen Harry térdre vetette magát a fiú előtt, s máris kezébe vette az ágaskodó péniszét.
- Akkor ezt szülinapodra kapod – lehelte Louis makkjára, akinek egyből hátracsuklott a feje, s átadta magát a földöntúli érzésnek.


*pár órával később*


- Nyertem. – csapta le a göndör hajú az üres poharat az asztalra, mire egy szomorú kék tekintetbe ütközött, a veszteség mindig megrázta Louis-t.
A „fürdés” után úgy döntöttek nem maradnak otthon, mint a házasok, inkább megisznak pár felest, és felkészülnek a karácsonyra, ami sosem sült el számukra a legjobban, de az a jó a szeretet ünnepében, hogy nem kell hibátlannak lennie, így is-úgy is tökéletes. Azonban a pár felesből megszámolhatatlan mennyiség lett, s elvesztették maguk felett az önkontrollt.
- Még egyet, de most én győzök! – mondta elszántan, s intett a pultosnak, aki újratöltötte a poharaikat aranybarna, tömény alkohollal. A szájukhoz emelték az üveg peremét, – nem tudták már hányadik körnél járnak, a 15. után már nem számolták az italmennyiséget – majd egyszerre kezdtek háromtól visszaszámolni, hogy az egy elhangzása után újabb versenyt rendezzenek abból, hogy ki tudja hamarabb letolni a torkán a piát.
Az élénkzöld tekintet figyelte a barátja poharának tartalmát, ami sokkal lassabban fogyott, mint az övé, de mielőtt lehajtotta volna az utolsó kortyot is egy pillanatra megállt, pont annyira, hogy Louis megelőzhesse.
- Nyertem! – ugrott fel boldogan a fiú, botladozva kezdett el győzelmi táncot járni. Harry elmosolyodott az örömén, Louis boldogsága az ő szívébe is harmóniát kölcsönzött, neki csak az kellett, hogy örökre lássa a gyönyörű arcon az önfeledt mosolyt.
Fényképező gépek kattogása úszott be az alkohol okozta köd alá, s percek kérdése volt csupán, mire a göndörke felfogta a rajongók, és az újságírók jelenlétét. Kissé lassabban haladtak, a pia lebénította az érzékszerveiket, csak nevettek hangosan, s játéknak tartották az egészet. A hátsó ajtón szöktek ki a tömegből, ami csak miattuk gyűlt össze, egymást támogatva botladozni kezdtek a sikátorban.  
A keskenye utcarészen nem volt más, csak ők, s néhány konténer, az egyikben egy lila narancssárga mintás papucs árválkodott a párját keresve, a graffitik pedig különleges történeteket mutattak be, kacskaringózva követve a fal repedéseit. A legérdekesebb az életnagyságú gomba alakja volt, amelynek készítője a különleges méretezés mellett a színekkel is egyedivé tette az alakot.
Louis hirtelen megtorpant, a göndörkére nézett, akinek a nevető ráncok mély árkot vettettek a szeme körül. Az előbbi nevetés elhalt, a csend átvette a helyét. De nem volt kínos, sokkal inkább várakozással teli.
Louis arcát elborították az érzelmek, egy éhes tigrisre hasonlított, ahogy a fiatalabbikat a falnak passzírozta. Harry nem tudta mi történt egy teljes másodperc alatt, de mindenesetre tetszett neki ez a felállás. Élvezte, ahogy az izmos karok megtámaszkodnak a feje mellett, s úszott a szenvedélyben, amit a fiú sugárzott. Ajkait beharapta, szemeivel majd felfalta az előtte álló fiút, kezeit ökölbe kellett szorítsa, hogy ne támadja le a nyílt utcán kedvesét. Pedig most megtehette volna, a lehúzott redőnyök mögül senki sem figyelt rájuk, a jelenetük egyetlen szemtanúja a falra festett sárkány volt, ami ebben a megvilágításban, és az alkohol okozta ködben szinte életre kelt.
A barna hajú végül nem bírta tovább, villámgyorsan hajolt a telt ajkakra. Úgy érezte beleharapott a paradicsomban lévő tiltott gyümölcsbe, s most nem gondolt a kígyókra, ami őket lesben várta.
Útjukat úgy folytatták, mintha semmi nem történt volna, azonban ajkaik vörössége tanúskodott az előbbi cselekményekről. Akármennyire is rúgtak be, a szabályok bennük égtek, s amiért ennyire felelőtlenek voltak, bűntudatot ébresztett mind a kettőjükben, azonban ez nem akadályozta meg, hogy a két kéz összekulcsolódjon. A hideg már mindkettőjük arcát pirosra csípte, így nem álltak meg egy pillanatra sem a karácsonyi díszbe öltöztetett kirakatokat megnézni, útjukat egyből Harry kocsijához vették.
- Vezetek. Én nem vagyok olyan részeg, mint te – mondta a jármű tulajdonosa, s egy gyors arcra puszi után már be is ült a kormány mögé.
- Szerintem ez nem jó ötlet, fogjunk inkább taxit. – A részeg nevetgélést aggodalom váltotta fel.
- Ne csináld már, tökéletesen józan vagyok. Ülj be! – parancsolta a fiú, aki ölében nyugvó mutató és középső ujját gyerekesen összeszorította, mintha ezzel a hatalmas hazugságát semmivé tehetné.
- Már nem azért, de ezt nem hinném – morgolódott az idősebbik, de ennek ellenére kelletlenül becsatolta a biztonsági övet, teljes mértékben megbízott szerelmében.  
- Ne legyél ideges Lou, elrondítja a szexi arcod. – Egy lassú csókkal ajándékozta meg Louis-t, aki persze egyből nyugton is maradt, s egy bárgyú mosollyal az arcán bambult ki az ablakon, miközben a mellette ülő fiú beindította az autót, s egy ügyes mozdulattal kikanyarodott.
Az ital csak spiccesebbé és magabiztosabbá tette a göndör fiút, azonban tökéletes vezetői stílusát nem rontotta el, habár egyszer kétszer egy kissé megingott a keze között a kormány, és élesebben fékezett le, mint ahogy szokott. Büszke volt magára, s a vezetői képességeire, deösszerándult, amint meghallotta a rendőrautó szirénáját maguk mögött, s a visszapillantó tükörben látta, ahogy jeleznek neki; álljon félre.
A nagy fekete autó egy utolsó dörmögéssel leállt az útszélén, Louis pedig a műszerfalba verte a fejét, amiért pont most kell ennek megtörténnie. Harry összeszorított fogakkal tekerte le a maximumom üvöltő zene hangerejét, s egy részeg mosollyal az arcán várta, hogy odaérjen hozzá a férfi. Amint pedig meglátta a borostás unott arcot, lecsittegte siránkozó barátját, s lehúzta az ablakot.
- Jó estét biztos úr! – mosolygott rá kedvesen, s belekuncogott a mondatba, hiszen eszébe jutott, amikor ő öltözött be rendőrnek, s jól megbüntette Louis-t, aki annyira nem bánta a dolgot.
- Jogosítványt, forgalmit. – sorolta unottan a járőr, kezét pedig várakozóan nyújtotta a fiú felé, aki máris kutakodott az említett iratok után.
- Boo? – szólította meg a fiút, miután reménytelenül próbált emlékezni a kért dolgok pontos helyére.
- Hmm?   
- Nem tudod, hogy hol van az az izé? – kérdezte, mire kuncogva megvonta a vállát. – Hát azt hiszem e nélkül kell élnie – fordult a férfi felé, s készült arra, hogy elhajtson.
- Szálljon ki a kocsiból! – dühöngött a rendőr, Harry pedig egy sóhaj kíséretében teljesítette a kérését.
- Fújjon bele! – tartotta a szondát a fiú felé, aki szemét forgatva engedelmeskedett. A göndörke jót mulatott a rendőr arcán, amint az egy pillantást vetett a készülékre. – Megittak egy egész borospincét vagy mit? – kerekedett ki a rendőr szeme.
Időközben Louis is kiszállt, hogy megnézze; mi történik, de nagyon rosszul tette.
- Nézze, tudja kik vagyunk? Harry Styles, és Louis Tomlinson. Tudja, One Direction. Adunk egy autógrammot, ha elenged minket – kacsintott rá a férfira a göndörke, akinek elállt a szava, alig várta már, hogy egy elkényeztetett sztárocskát a dutyiba vágjon.
- Nem érdekel ki maguk, be kell vinnem önöket. – jelentette ki, s szigorúan meglóbálta a bilincset az orruk előtt.
- De biztos úr... – újra felnevetett, csak is Louis jutott eszébe erről a szóról, meztelenül…- Sajnálom, de nem bírom kimondani ezt, tudja a szerelmemmel szerepjátékoztunk, és mikor elélvezett ezt nyögte, gondolom megérti, hogy nem jut más eszembe erről. – A szavak csak úgy buktak ki belőle, nem is tudta igazán miről beszél. – Tudja mit? – támadt hirtelen ötlete a fiúnak. – Ha elenged megmutathatom mit csináltunk Lou-val aznap. Felejthetetlen élmény lenne, egy hármas velünk. – Újabb kacsintásban részesítette az egyre sápadtabbá váló férfit, akinek még sosem mondtak ilyet.
- Forduljon meg! – nyögte ki végül, mire Harry-nek kitágultak a szemei.
- Tudja, csak Louis-nak engedem meg, hogy seggbe kúrjon, de kivételt teszek magával, biztos úr. – Az utolsó szavaitól a farka keményen megfeszült a nadrágjában, miközben készségesen a kocsi tetejére hasalt, fejét úgy fordította, hogy az egész végig halkan dudorászó szerelmét nézhesse. Csak arra eszmélt fel, hogy hideg fém fonódik a csuklója köré. – Oh, bilincs? - húzta fel a szemöldökét játékosan – Ennyire perverz a biztos úr? – nevetett fel, azonban a mosoly egyből leolvadt az arcáról, amint megérezte, hogy vonszolni kezdik a rendőrautó felé, s erőszakosan belökik az ajtón.
- Ne, kérem! Nem csináltunk semmit! Karácsony van…- hallotta meg maga mögött a szerelme hangját, aki pár másodperces késéssel csatlakozott hozzá.
Louis egészen addig siránkozott, amíg rájuk nem zárult a rácsajtó, hiába ismételgette a szeretet ünnepét, senki nem hatódott meg. Kezdett kijózanodni, már csak enyhén spiccesnek lehetett mondani, pont annyira, hogy veszekedést szíthasson.
- Én megmondtam, hogy menjünk taxival, de neeeem. A nagy Harry Styles részegen is jól vezet – forgatta meg a szemét, s fáradtan leült a piszkos fémpadra, ami egyetlen ülőhelyként szolgált a cellában.
- Nem mondhatod, hogy te annyira ellenkeztél, és egyébként is. Ne fogd rám, te akartad, hogy menjünk el egy bárba és igyunk meg valamit. – Harry karját keresztbe rakta, s idegesen meredt a másik irányba.
- Már látom előre a címlapokat; Harry Styles-t és Louis Tomlinson-t letartóztatták…Sam ki fog nyírni. Meg Niall. És Liam. Meg persze Zayn is. De ha már itt tartunk az egész világ rajtunk fog csámcsogni, gratulálok! Ráadásul karácsonykor, ez a legutolsó hely, ahol lenni szeretnék ilyenkor. – Arcát a kezébe temette, s úgy sajnáltatta magát tovább.
- Ne legyél drámakirálynő Boo! – forgatta meg a szemét Harry, és feltápászkodott, hogy átölhesse Louis-t. Az ölébe férkőzött és átölelte a kissé kiborult szerelmét.
- Ne hívj így! – szipogott fel, de halványan elmosolyodott.
- Sajnálom Boo, amiért részegen vezettem, és amiért most miattam kell börtönben ülve köszöntened a karácsonyt. – A göndörke arcát a szerelme nyakába temette, s bocsánatért esedezve csókokkal vonta be az érzékeny felületet.
- Szeretlek – sóhajtott fel megtörten a fiú, igazi érzelmi hullámvasút volt neki ez a nap, főleg a vége, így csak arra vágyott, hogy a szerelme átölelje erősen, nehogy szétzuhanjon.
- Louis… - közel hajolt a kedvese füléhez, aki már rákészült, hogy valami szuper romantikus dolgot fog hallani – Egyszer láttam egy pornófilmet, amiben a rabok szexeltek. Mindig is ki akartam próbálni, olyan izgató nem gondolod? – Louis nevetve tolta hátrébb a göndör fiút, akinek a szemében csak vágyat látott. Megint.
- Kezdem azt hinni, hogy neked nem az agyad a központ, hanem a farkad, az irányít téged mindenben. – Harry helyeslően bólogatott, sosem tagadta le örökké kanos énjét.
- De most komolyan Lou, egy kis börtön szex? – a smaragdszemű fiú érzékien kezdett el mozogni szerelme ölében, akinek az eszét elvette a szenvedély, ami annyira kötötte a fiúhoz. Erősen tapadt az ajkaira, s többé nem érdekelte, hogy hol van, nem érdekelte, hogy éppen szeretet ünnepe van, hiszen Harry karjában egy örökkévalóságig tartó karácsonyt élhetett át, s alig várta, hogy az élete hátralévő részében az „ajándékait” bontogathassa.
Mert a karácsony erről szól; rávilágítani az ember jó oldalára; szeretni, és szeretve lenni.

18 megjegyzés:

  1. Ez annyira szuper lett! :D Imádtam a részeg Harryt! :D Végig vigyorogtam az egészet! Hmm... a rendőrös részt elképzeltem, mármint amit Louval művelhetett :p Aztán a börtön XD Imádtam, köszönöm ezt az aranyos, édes történetet, amivel megajándékoztál bennünket! :3
    Boldog Karácsonyt, legyen szép napod! :3 <3
    Puszi, Dreamy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is az egyik kedvencem a részeg Harry:D Köszönöm szépen, és neked is nagyon boldog karácsonyt!:)
      Lana x

      Törlés
  2. Jujj ez de faja volt! Imádtam! Kis cukik voltak. Jó volt nevetni egy kicsit :) és Harry mint rendőr és Louis mint kis nyunyóka 'egyik a sok közül kedvencem' Hmmm :3 Édeeees volt nagyooooon ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet. Kellemes Ünnepeket:)
      Lana x

      Törlés
  3. Imádom ezt a történetet. Nagyon aranyos Harry, ahogy a rendőrrel kötekszik... szinte látom magam előtt. Hihetetlenül édesek Louis-val. Még sokszor fogom elolvasni, az biztos!
    Köszönöm, hogy olvashattam. Boldog karácsonyt!!

    xxxBecca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boldog vagyok, amiért tetszett. Kellemes Ünnepeket!:)
      Lana x

      Törlés
  4. Haha olyan jóízűket nevettem rajta! Hihetetlen volt, tényleg imádnivaló lett. Ahogyan Hazza a rendőrnek beszélgetett szinte megszakadtam a nevetéstől. Egyszerűen fantasztikus lett, nomeg az eleje is csak "a héten tizennégyszer" és a börtönsex ötlet sem volt éppen rossz. Csodálatos volt, nekem nagyon tetszett!
    Puszi c:
    Raven Agrippa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, amiért értékeled a humorom, sokat jelent. Köszönöm, boldog szülinapot és boldog karácsonyt!
      Lana x

      Törlés
  5. Szia:)
    fantasztulikus töri nagyon élmény volt olvasni, főleg hogy ez nem egy komoly Larrys írás hanem megnevettető és laza. :) ügyes vagy!
    Boldog karácsonyt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Gondolkoztam egy drámai történeten is, de gondoltam az általános családi drámák, amik karácsonykor felerősödnek elég lesz, szóval próbáltalak titeket megnevetettni, örülök, hogy sikerrel jártam. Boldog Karácsonyt!
      Lana x

      Törlés
  6. Húúúú nekem is szintén tetszett a részeg Harry! Na meg Louis is.. ;) Nagyon tetszett a történet, néhány momentumon besírtam, főleg az tetszett, mikor Louis mondta, hogy ezen a héten már tizennégyszer dugerolta meg :D Jaj, meg az is jó volt, mikor Harry a "biztos úrral" kötözködött :'D <3 Köszönöm az ajándékod! :* Boldog Karit! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszett:) Boldog Karácsonyt:)
      Lana x

      Törlés
  7. Ohoooooooooooo........ Ez hihetetlen édes volt, bár meg sem lepődök nálad minden csodálatos Lana! *----* Tudni akarom mi történt a börtönben, meg az előző 14ben! Najó megelégszem ezzel az egy kis csodával is! *---* Imádtam! <3 További Kellemes Ünnepeket!
    Lilly<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem akarod te azt tudni:D Oh, köszönöm, igazán jól esik, hogy ezt mondod:)
      Neked is kellemes ünnepeket:)
      Lana x

      Törlés
  8. Hát ez jó volt :) Vicces volt meg perverz volt,Harry nagyon jó volt a beszólásával :) Szupp volt :) xx

    VálaszTörlés
  9. awh ez nagyon jó lett imádtam vigyorogva olvastam rl az egeszet meg most is vigyorgok :-D biztos úr haha :-D Zsenialis

    VálaszTörlés