2016. december 29., csütörtök

~ Sam Wilberry ~ Eighteen/THREE

3.

Először a pici, piros masni szúrt szemet neki, csak utána találkozott a göndör fürtökkel, majd a borostyánszín tekintettel, ami csillogva tanulmányozta az arcát. Az idegen fiú olyan epekedve nézett végig rajta, hogy egy pillanatig megszédült. Az arcán lángrózsák nyíltak a megilletődöttségtől, és zavartan hátrált egy lépést, bár alig tudott elszakadni a kutató tekintettől. Az ismeretlen fiú láthatóan fészkelődött a szűk, cseppet sem kényelmes dobozban, ahová betuszkolta magát (vagy éppen bekényszerítették…), teljesen meztelenül, egyetlen piros masnival a nyakán, ami olyan erotikus hatást kellett, hogy Lou ádámcsutkája már csak a látványtól is fel-le liftezett. Harry legszívesebben kibújt volna a dobozból, de nem akarta elrontani a pillanatot: tökéletesen elégedett volt, hogy láthatta a döbbent, vörösre színeződött arcocskát, ami izgalomtól felhevülten tapadt rá. 
– Mi… Mi ez? – suttogta Louis, miközben megfordult, hogy hatalmasra dülledt szemekkel bámuljon a fiúkra. Niall a tenyere mögé rejtette a mosolyát, mert nem akart Lou képébe röhögni.
– Az ajándékod, haver – jegyezte meg Zayn, majd a fiú mellé lépett, és összeborzolta a haját. – Na, kipróbálod?
– Mi van? Mi az istenről beszélsz?! – káromkodta el magát, és leplezetlenül forrongott a haragtól. Liam megfordult, mert a kuncogása kezdett hisztérikus röhögésbe átcsapni, és semmiképp sem akart a legjobb barátja lelkébe gázolni azzal, hogy kineveti.
– Gyerünk, Lou – paskolta meg a vállát Z. – Legalább segítsd ki arról a szűk helyről – kacsintott rá. – Bár lehet, hogy Harry később visszasírja, ha már nem a dobozban van, hanem benned… – kuncogott Zayn. Lou bátortalanul a fehér ajándékdobozhoz lépett, miközben lenéző pillantással illette a barátját. A kezét nyújtotta, de nem nézett Harryre, sőt, sértetten félrepillantott, miközben felöltötte a megszokott, duzzogó arckifejezését. A göndör fiú felnyújtotta a karját, majd óvatosan az apró tenyérbe csúsztatta hosszú zongoristaujjait. Lou képtelen volt ellenállni a késztetésnek, ösztönösen nézett a fiúra, majd a tenyerében pihenő ujjakra. Összezárta a kezét, és kisegítette a dobozban raboskodó Harryt a cseppet sem kényelmes helyről, bár azonnal megbánta, mikor úgy igazán tudatosodott benne, hogy a fiú meztelen…
– Öhm… – dadogta Lou, mert nem találta a hangját. – Én… – sóhajtotta, de a feje már paprikavörös színben játszott, és nem volt hajlandó lenézni, csak egyenesen előre, a kidolgozott mellkasra, bár ha egy kicsit lejjebb engedte a tekintetét, észrevette a fiú hasa fölé tetovált pillangót. Louis nagyot nyelt, aztán megrázta a fejét:
– Van a szobámban egy bokszeralsó… – motyogta halkan. Niall már a fejét fogta, és alig bírta visszafojtani a nevethetnékét. – Talán beleférsz.
– Hát… – sóhajtotta Harry, miközben egyik lábáról a másikra állt, mert csiklandozta a talpát a perzsaszőnyeg –, nem is tudom. Majd becsomagolom magam az alsóba – kacsintott a fiúra, bár mindvégig a szerszáma elé tartotta a tenyerét, hogy eltakarja éledező farkát, ami már félig állt az izgalomtól. 
– Pe… persze – motyogta Lou, és megfordult, hogy szapora léptekkel a hálójába igyekezzen. Amint a fiú lelépett, a szobában kegyetlenül kirobbant a nevetés. Z. a térdére támaszkodott, mert valósággal rázta a testét a röhögés; Niall is hasonlóan tett. Ni örökösen sápadt, porcelánfehér bőre egy csapásra vörösre árnyalódott a vihogástól. Liam levetette magát a kanapéra, és a hasát fogta, miközben a lábával a magasba rúgott egyszer-kétszer. Harry csak bámulta a három fiút, miközben buja, csábító félmosolyra húzta az ajkát, majd hátrafordult, és megpillantotta a kócos, kékszemű csodát, aki már az első pillanatban megtetszett neki. Louis megszeppenten állt a nappaliba vezető félkör alakú boltív alatt, a hasához szorítva az alsónadrágot, mintha gyomorgörcse lenne, és bármelyik pillanatban összeeshetne. A fiú megilletődve bámult a göndör félistenre. Hazza gondolkodás nélkül indult az irányába, meglehetősen megtermett léptekkel, aztán megtorpant a fiú előtt:
– Szia, Harry vagyok – dörmögte mély hangon, és édes mosolyra húzta az ajkát. Nem az a csábító, erotikus mosoly volt, ami azt üzente, hogy „igen, mindjárt megduglak”, hanem a barátkozós, helyes vigyor, ami tele volt szeretettel. Lou érezte, hogy a gyomra valami ismeretlen mélységbe süllyedt, a szíve pedig gyorsabb ritmusra kapcsolt. Úgy kalapált a kis mellkasában, hogy azt hitte, ki fog robbanni onnan. Nyelt egy hatalmasat, mert tüskéket érzett a torkában, aztán a kezét nyújtotta:
– Helló – lehelte. Az ő szájából a köszönés mindössze csak lágy sóhajként hatott, de amikor a másik fiú aprót bólintott, Lou már biztos volt benne, hogy meghallotta.  Sőt, mi több, Harry előrehajolt, aztán az ajkát a fiú arcára tapasztotta, miközben lágy csókot lehelt a forróságban fürdő bőrrészre. Harry önkéntelenül felemelte a kezét, aztán végigsimított vele a fiú karján. Louis beleborzongott a váratlan érintésbe, miközben az egész testét ellepte a bizsergő libabőr. Lehunyta a szemét, és amikor ismét kinyitotta, már a zöld íriszekkel találta szemben magát:
– Nagyon pici vagy – szaladt ki Harry ajkán, mire a másik duzzogó arckifejezésre váltott. - Mármint… úgy értem… aranyos, hogy ilyen kicsi vagy – kacsintott rá. Louis még inkább felfújta magát, mert utálta, ha a magasságát kritizálták, de Harry szájából valahogy nem hatott sértőnek.
– Adok egy pólót is – jegyezte meg Lou, mintha a korábbi szavakat meg sem hallotta volna. Elindult a hálószobája irányába, és Harry zavartalanul sétált utána.

*****

Odakint a fiúk unatkozni kezdtek, miután jó alaposan kiröhögték magukat, és a témákból is elkezdtek kifogyni, miközben Louis és Harry teljesen eltűntek. Valósággal felszívódtak.
– Szerintem már mélyen benne van… – röhögött fel Zayn, hogy oldja a feszült csendet. Csak egy halvány mosolyt kapott Niall irányából, Liam már teljesen magánkívül volt az álmosságtól. A feje hátra-hátrabukott a kanapé fejtámlájára, néha elszundított, aztán reszketve, riadtan ébredt.
– Most mi van?! – fakadt ki Z., aztán beletúrt a hajába. A fekete fürtök szétcsúsztak a napbarnított ujjai szorításában, és hosszasan sóhajtott, miközben az ír szöszi a száján legeltette a szemét. – Remélem, nem szakad ketté! Nem akarom az éjszakát a sürgősségin tölteni… – kuncogott a saját poénján, ami elég laposra sikeredett, mert egyikük sem nevetett fel.
– Malik, most jött el a pillanat, hogy felbontsuk a pezsgőt – tápászkodott fel Liam a díványról, miközben vadul dörzsölte a szemét. – Ha nem adsz valami piát, én esküszöm, reggelig szunyálok a kanapén… – Z. finoman belemarkolt Niall combjába, mire a szöszi ajkát halk nyöszörgés hagyta el, aztán feltápászkodott a fotelból. Lusta, ráérős léptekkel sétált az asztalhoz, amin már ott várakozott a pazar, méregdrága, egyelőre bontatlan Dom Perignon francia pezsgő. A legédesebb csábítás volt, ami csak létezett: Zayn szinte epekedve figyelte a fekete, aranyszalaggal átkötött díszdobozt, ami az italt rejtette. Kecsesen nyúlt érte, majd úgy magához vonta, akár egy kisgyereket, és meg is simogatta a fényes felületét.
– Jaj, Malik, igyekezz már… – sopánkodott Liam. Meglazította a nyakkendőjét, mert nagyon kényelmetlen volt ünnepi ruhában órákon keresztül üldögélni, és az ingjét is könnyedén kigombolta. Zayn előkészítette a pezsgőspoharakat, aztán felbontotta az üveget. Mikor a dugó kilőtt belőle, Niall kisgyerekes tapsba kezdett, amit a barátja egy halvány mosollyal díjazott, aztán elkezdte kitöltögetni a pezsgőt. Az aranyló folyadékban pezsegtek a buborékok, ahogy a poharakba öntötte.
– Igyunk a barátságra! – csapta össze a tenyerét Liam, és egy köszönömöt biccentve nyúlt a poharáért. Lassan, ráérősen ízlelgették az alkohol finom ízét, de ahogy repült az idő, úgy a poharak is rendre kiürültek, viszont Zayn gondoskodott róla, hogy pillanatokon belül újra pezsgő csorogjon beléjük. Az alkohol jótékony hatása mindhármukat hamar felmelegítette, és azonnal jókedvre derültek. Niall a torkában érezte a pezsgő okozta forróságot, de egyszerűen képtelen volt leállni, újra és újra megtöltötte a poharát, mert élvezte, ahogy a buborékok a nyelőcsövét csiklandozzák.
Amikor már úgy érezte, hogy szédül, letette a szépen megterített asztalra a poharát, és odatántorgott a barátjához. Átkarolta Zayn nyakát, a fekete szépfiú pedig a derekára simította a karját. Liam visszahelyezkedett a pamlagra, és gondtalanul bámult ki a fejéből, miközben a két fiú sejtelmes pillantásokat váltott egymás között. Az első érintés váratlanul érkezett, de Ni képtelen volt ellenállni neki. Zayn végigvezette a tenyerét a fiú mellkasán, le, egészen az ágyékáig, aztán rámarkolt a szöszi félig merev, éledező farkára. Az ajkaik abban a pillanatban összeforrtak, és Liam egy pillanatig eltátotta a száját, annyira váratlanul érte a két srác egymásnak esése. Tudta, hogy az alkohol tehet róla, és egy röpke másodperc erejéig megfordult a fejében, hogy leállítja őket, vagy elrejtőzik a fürdőszobában, míg a két fiú kiéli egymáson minden vágyát, de aztán csak kényelmesen hátradőlt, és nem törődött égő arcával, ahogy a zavarával sem, ami néhány pillanattal később már a múlté volt. Zayn megmarkolta Niall tarkóját, miközben olyan erősen csókolta, hogy a szöszi alig bírta kapkodni a levegőt. Először lágyan simogatták egymást az ajkaikkal, ízlelgették a másikat, majd az egész átcsapott heves csókcsatába. Liam oldalról tökéletesen látta, hogy már mindkét srác farka keményen, bevetésre készen állt, mert majdnem lerepedt róluk a nadrág. Furcsa volt, de a bizarr jelenet őt is szexuális vággyal árasztotta el. A szerszáma pillanatokon belül megmerevedett, és az ölébe kellett húznia egy párnát, hogy leplezze, bár senki sem foglalkozott vele. Zayn megmarkolta a szöszi hátsóját, mire Niall akkor nyögött, hogy megugrott Liam farka. Ni Zayn csípője köré tekerte a lábát, majd a fekete szépfiú felvette az ölébe a barátját, aztán elindult a fotel felé. Mindvégig éhesen falták egymást, és ettől a képtől Liam majdnem felnyögött – alig bírt visszafogott lenni. Mindig nehezére esett türtőztetnie magát, ha a szexről volt szó. Most, hogy élőben látta a dolgokat, testközelből, minden nehezebbnek tűnt. Korábban csak a laptopján nézte a pornókat, bár már akkor is annyira felizgult, hogy a napját rendszerint egy kiadós maszturbációval zárta. A párna alatt már a farkát markolta, lágyan húzogatta, mert egyszerűen nem tudott ellenállni a késztetésnek, ami feltüzelte a testét. Niall teste habkönnyűen süppedt a szürke fotel puha anyagába, miközben Z. az ajkát harapdálta, olyan erotikusan, hogy a szöszi háta ívbe feszült a szenvedélytől. A fekete szépfiú lassan lehámozta a barátjáról a fehér pólót, mire Niall is kisegítette Zaynt a fekete pulóverből, amit még indulás előtt kapott magára. Mikor feltűntek az ír szeme előtt a kidolgozott, napbarnított izmok, kedvére legeltette a szemét a csodálatos vonulatokon. Zayn a válláig felnyomta Ni lábait, amennyire csak tudta (úgy, hogy cseppet se fájjon a fiújának…), majd a combjai közé férkőzött, és úgy csókolta, mintha a túléléséről lenne szó. Falta a fiú száját, hol hevesebben, hol kínzó, lassú mozdulatokkal, amitől az őrület kerülgette Niallt, aztán összedörzsölte a lüktető, álló szerszámaikat. Ni felnyüszített, és fojtottan suttogni kezdett:
– Ujjazz meg… – kérte kétségbeesetten, vörösre pirult arccal. – Nem bírom, ujjaz meg, Zayn! Utána pedig dugj eszméletvesztésig… – sóhajtotta ziháltan. Ezek a szavak már eljutottak Liam fülébe, amitől a szeme kétszeresére tágult, és a keze a nadrágon keresztül ütemesebben dolgozott a farkán.
.
.
.
Várom a véleményeket, ha mielőbb szeretnétek olvasni a bizsergető folytatást, ami csak 18+os jeleneteket rejt!!! ;) Na, na, kinek tetszett??? Sam xXx 

16 megjegyzés:

  1. Most ezt nem tudom mennyire kérdezted komolyan! Kinek tetszett????? Szerintem tuti,hogy hatalmas igeneket kapsz mindenkitől:))))
    Te kis perverz szóval Liam élő pornót néz? Elszaladt a kis fantáziád:)))) Netán ő is bekapcsolódik????

    VálaszTörlés
  2. Sziaaaa
    Hu..hu.
    Hát nem találom a szavakat...
    Ez.. Egyszerüen.. woooooow!!
    Az eleje kibaszott cukiii volt!! Istenem Louuuuuuu!! Anyira cukiii !! Harry pedig.. Awwwwwwww.! Olyan szexyyyyyy!! Nagyon kiváncsi vagyok h mègis mi törtènik abba a szobába..
    Ès Ziall.. Istenem .... Amikor egymásnak estek sejtettem h Liam igy fog reagálni.. Èn is igy reagálnèk😂😂
    De igaz nem fog beszálni 3.nak?? Ziall szerintem pont elèg ugy ahogy van.. De ez csak az èn vèlemènyem...
    De tènyleg naaaagyon tetszett ez a rèsz is!
    Várom a kövit!
    XxMayHolloway💋💋

    VálaszTörlés
  3. Wowww!
    Erre megérte várni az biztos! :D
    Lou csak te lehetsz aki felöltözteti meztelen ajándèk Harryt ahelyett higy magával rángatná. Édesem olyan kis cuki volt.
    Ziall meg hm és azta és hol a folytatás hejj? Megint itt abbahagyni.. Kiváncsian várom a folytatást bár Liam azért kicsit furcsa.. de ha hármasban akarják csak rajta :D Még ma nem lehetne folytatás? Kééérlek
    Puszi:~N~

    VálaszTörlés
  4. Én nem tudok mit mondani... zsenialis! Varom a folytatast!

    VálaszTörlés
  5. teljesen meztelenül, egyetlen piros masnival a nyakán...mikor lesz megint karácsony??? Írom az ajándékkérelmemet.... :-) :-) :-) Szuper lett. Nagyon várom, meddig jut el Lou az öltöztetéssel ;-) Siess.

    VálaszTörlés
  6. Azt a büdös életbe 😍😍 i'm dead. Larryn sírtam a röhögéstől 😂 De iszonyat cukik es remélem lesz még ott valami 😏 Liam meg Ziall pornót nez?? What the fuck? Kis huncut 😏 egyetlen bajom van, az az hogy vege. Hol a kovi?? Hozd gyorsan mert nem bírom

    VálaszTörlés
  7. Omg! Öljetek meg! Mi a szar történik? Liam eltévedt... Bár jó helyre keveredett!😉 Úristen! Imádnam, ha hármas szex lenne!😍👌*túlságosan mocskos fantáziájú*
    Larry meg valami iszonyat aranyos! Hát, én elolvadok!😍💓 Istenkém, ez a "Adok egy polót is", nahát, én ott szakadtam!😂 Harry meg a "pici vagy" beszólásával! Istenem, megzabálom őket!😍😍
    Imádtam, hozz gyorsan kövit, mert ettől a függővégtől meghalok!😱😘
    Puszi xx

    VálaszTörlés
  8. Imádom!<3Lou annyira aranyos volt, Harry pedig biztos szexi lehetett!Ziallt pedig egyre jobban imádom!:)Eddig nem nagyon szerettem őket, de mostmár egyre jobban szeretem ezt a párost is:)Kíváncsi vagyok a folytatásra:)
    XxZoe

    VálaszTörlés
  9. Húha nem is tudom mit írjak. Remek rész volt, és végre, végre Ziall. Ohh de imádom őket! Liam átment pervezbe amivel nincs bajom, de ugye nem száll be? Én is egyetértek az előttem szólóval, Zayn és Niall épp elég egymásnak kettecskén. Mondjuk több romit elbírnék viselni tőlük. Nagyon várom a folytatást! Üdv, E

    VálaszTörlés
  10. Imádom az édes hármast! Alig várom a folytatást! Kíváncsi vagyok Larryékre is!

    VálaszTörlés
  11. Mi az hogy kinek tetszett?? Inkább kinek nem tetszett? Nem hinném hogy van olyan ember *-* Folytatást! Most! Azonnal!! Ez a Ziall páros fergeteges, Liam meg csak már hab a tortán.
    Én is szeretnék egy Harry-t ajándékként,pont ugyanilyen csomagolásban jó lesz, köszönöm :P
    De mennyire drágák már Louval *-*
    Epekedek a folytatásért
    Puszi :)
    Emse

    VálaszTörlés
  12. Ez eszméletlen! Nem tudok szóhoz jutni!Minel hamarabb folytatást légyszi!!!!!!!

    VálaszTörlés
  13. WOW!!!!
    FOLYTATÁST IDE!
    xoxo. E.

    VálaszTörlés
  14. OH MY GOD! WOW az érzelmi hullámvasút amin keresztül mentem ezen a rész alatt az durva volt, 1. sírtam a röhögéstöl a 3 idiótáán 2. elolvadtam Larryn és azon, hogy Louis mennyire cuki és zavarban van.
    3. újra vinnyogtam a 3 idiótán,
    4.majd olvadoztam Ziallen aztán BUMM és véglek kihaltam Te Jó Úristen ez miez? ahhhhh VÉGEM VAN! Liam wtf? omg omfg ennyi hozzáfűzni valóm van, IMÁDTAAAAAM NAGYON ÉS FOLYTATÁST AKAROK MOST!!!!!!!! MEGHALTAM

    VálaszTörlés
  15. Hol van a 4.rész?? 💞💞💞💞
    Egy kis Liam kiváncsísággal megfűszerezett Nail&Zayn erotika... Hmmmm

    VálaszTörlés
  16. Szia,lesz ennek még folytatsa?
    Előre is KÖSZÖNÖM a válaszod!

    VálaszTörlés