2016. december 24., szombat

~ Sam Wilberry ~ Eighteen/ONE

"Először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket szeretnék kívánni minden kedves olvasónknak! Bízunk benne, hogy a történeteink által még teljesebb lesz az ünnep. 
Az első történetről annyit, hogy mindenkinek legalább ilyen meglepő és egyben csodás ajándékot kívánok, mint amivel Lou-t lepik meg a haverjai. Mert ugye, mire valók a barátok, ha nem arra, hogy a lehető legmeghökkentőbb ajándékkal kedveskedjenek a kis szülinaposnak? :) Az Eighteen magával ragadó, vicces, és erotikus világa biztosan felmelegít ezen a hideg, karácsonyi napon. 
Ha elolvastátok, ne felejtsetek el kommentelni."

HDawn 

*

A fekete szépfiú végignézett a báron, és lustán legeltette a szemét az aznap esti felhozatalon. A szőke ír már távolról észrevette barátját, miközben szapora léptekkel utat tört magának a tömegben. Niall lihegve húzta fel magát a mellette lévő bárszékre, miközben hevesen kapkodta a levegőt. Abban a nyavalyás ruhában meg lehetett sülni. Zayn alig bírta palástolni a mosolyát, miközben a jelmezbe bújt fiúra tekintett.
– Na, mi van, krampuszom? Kifárasztottak a gyerekek? – suttogta, és a szája szegletében egy csibészes mosoly játszott.
– Nem vicces – rótta meg a fiú. – Szerintem neked sem lenne kedved ebben az istenverte maskarában ugrálni egész nap. Fárasztó – nyavalyogta.
– Amíg miattad fáradok ki, addig nekem tökéletesen megfelel a dolog… – kuncogott Zayn. A szöszi csak megcsóválta a fejét, és sértettséget mímelve fordult a csaposhoz.
– Egy vodka narancsot – motyogta.
Zayn megsimogatta a barátja hátát, és Ni vállára hajtotta a fejét.
– És milyen volt?                     
Niall meglehetősen durcásan sóhajtott fel.
– Ne is kérdezd! Az egyik gyerek beleöklözött a golyóimba. Összegörnyedtem a fájdalomtól, de előtte még magamra borítottam a karácsonyfát…
– Azért még használható? – pillantott le Zayn Ni zöld nadrágba bújtatott lábai közé.
– Talán. Adj egy kis emlékeztetőt, aztán elárulom – incselkedett a szöszi.
– Ne ilyen sietősen! – kacsintott a szépfiú. – Elvégre azért vagyunk itt, hogy kieszeljük Lou karácsonyi ajándékát… Most nem rólad van szó – nyomatékosította Z.
– Kösz – hebegte Niall. Olyan aranyos volt, ahogy durcásan lebiggyesztette a száját, hogy Zayn akaratlanul is kereste az olyan helyzeteket, mikor ezt válthatta ki belőle.
– És mire gondoltál? – fűzte össze az ujjait Niall, és belebámult az időközben kiüresedett poharába, mintha ott keresné a választ.
– Már mondtam, krampuszom… Ezentúl nemcsak a farkamat kell beléd dugdosnom, hanem észt is? – sóhajtotta játékosan.
– Nagyon vicces – jegyezte meg Niall, miközben nyelvet öltött Zaynre. – Szóval… tényleg? Most komolyan?
Zayn kért egy újabb kör vodka narancsot, és szemrebbenés nélkül bámult a barátjára. Finom ívű ajka halványrózsaszín árnyalatban játszott, enyhén lebiggyedt, és Ni hirtelen késztetést érzett, hogy ráhajoljon. Meg is tette. A nyelvével finoman körbesimogatta Zayn ajkát, aztán utat tört magának a szájába, de hamar véget vetett a csóknak. Röpke ízelítője volt mindannak, amit a fekete fiú kaphat tőle, ha már a hálószobájuk zárt ajtaja mögött lesznek.
– Ma este nem csak karácsonyfát kell állítani… – kuncogott Zayn, és átölelte a szöszit. – Egyébként igen – suttogta. – Louis mostanában egyre unalmasabb életet él. Nincs semmi spontán az életében. Minden megtervezett, előre kigondolt. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog csinálni, amikor…
– Csend! Ebbe még belegondolni is veszélyes – motyogta Niall. – Annyira… erotikus.
– Mi van?! Hirtelen cölibátust fogadtál, kisszívem? – ingatta a fejét Z.
– Dehogy… csak nem szeretnélek itt és most a bár közepén megdugni…
– Az nem is a te feladatod – vigyorgott Zayn. – Hagyd a nagyokra!
– Na persze! – nevetett fel öblösen a szöszi, miközben a barátja előhalászta a telefonját, hogy tárcsázza Liam számát. Kicsöngött, pár pillanatig várakozott, aztán egy dohánytól rekedtes, meglehetősen álmos hang csendült föl:
– Mi a fasz bajod van, Malik? – jött a nem túl kedves üdvözlés a túloldalról. – Aludtam.
– Karácsony van, haver. Beszéltél Louis-val?
Zayn megvakargatta az állát. Az egynapos borosta hihetetlenül szexi volt napbarnított bőrén, és Ni elképzelte, hogy a nyelvével végigsimogatja a bőrét, egészen a nyakán keresztül, le a köldökéig… majd… Csírájában fojtotta el a gondolatot, még mielőtt a vérkeringése fellázadt volna ellene, mert elég nehéz lett volna álló dákóval hazakocsikázni.
– Mit mond? – kíváncsiskodott Niall, de Z. lepisszegte, hogy maradjon csendben. A szöszi morcosan fújtatott, és megkaparintotta a barátja italát. Az alkohol végigmarta a torkát, de jólesett a forróság, amit maga után hagyott. Zayn kinyomta.
– Egy órája hívta. Jay-ék éppen akkor indultak, bár Lottie-t alig tudta levakarni magáról, mert a lány mindenáron azt akarta, hogy Lou tartson velük a családi kiruccanásra. Kategorikusan kijelentette, hogy ebben az évben a barátaival, vagyis velünk fog karácsonyozni. Minden a helyén van, kiskrampuszom. Megvan a pénz?
Niall megvonta a vállát.
– Majdnem – bólintotta. – De estig összekaparjuk.
– Úgy legyen! – vigyorgott Zayn, és összekulcsolta az ujjaikat, hogy elinduljanak haza. Odakint hatalmas pelyhekben szállingózott a hó, a leheletük fehér párapamacsokként, spirálosan szállt a magasba, és mindketten úgy érezték, hogy minden adott ahhoz, hogy Lounak a legemlékezetesebb születésnapi ajándékot adják. Egyenesen a karácsonyfa alatt fog rá várakozni.

***

Be kellett kapcsolniuk az ablaktörlőt, olyan erős volt a havazás odakint. Gyakorlatilag alig lehetett kilátni. Niall belesüppedt az ülésbe, és unottan dobolt a térdén, miközben Zayn szemrebbenés nélkül figyelte az utat. Ni felemelte a kezét, majd tenyerét a barátja térdére csúsztatta:
– Figyelj, édes – suttogta fojtottan. – Szerintem jobb lenne, ha lehúzódnál. Várjunk egy picit, míg járhatóbb lesz az út…
– Már így is unalmas ez a kocsikázás, szöszim. Nem akarok belepusztulni a semmittevésbe... – húzta el a száját Zayn, és picit lassított, mert úgy vélte, hogy egy csúszós, jeges útszakaszhoz értek.
– Hm. Pedig nekem lenne ötletem…
Z. úgy kapta a fejét Niall felé, mintha valami életbevágót mondott volna. A szeme a szokottnál jobban elkerekedett, és gyanús csillogással pásztázta.
– Csak nem?! – tűnődött félhangosan.
– De! – válaszolta rekedtesen Niall.
A sebesség csökkent, aztán a fekete fiú lehúzódott a kocsival az út szélére. Nyomban kicsatolta a biztonsági övet, és máris rávetette magát a krampuszruhában üldögélő fiúra. Szétnyitotta a combját, óvatosan terpeszkedett fölötte, a nyelvével pedig körberajzolta a másik ajkát. Niall halkan nyöszörgött, ahogy a kutató ujjak szakszerű pontossággal járták be a testét a legérzékenyebb helyeken. Minden érintéstől meleg bizsergés futott végig a hátán, és a gyomra görcsösen összeszorult, ha a közelgő pillanatokra gondolt. A szíve hevesebb ütemre kapcsolt, a pulzusa az egekben járt, a szenvedély megbolondította minden gondolatát. Z. a tenyerei közé vette az arcát, és finoman simult a barátjához. Összeérő bőrük melegen lüktetett, miközben a fekete fiú az arcával cirógatta Niall ajkát.
– Meg akarlak érinteni – suttogta Niall, olyan kábulatban, hogy alig bírta formálni a szavakat.
– Tiéd a pálya – biccentett Z. –, de előtte vegyük le ezt… – bökött a zöld jelmezre, és máris hátranyúlt, hogy egy könnyed, gyakorlott mozdulattal lehúzza a cipzárt. Az anyag szétterült a fiú hátán, felfedve csupasz bőrét, amit Zayn azonnal kitapogatott. A lágy, selymes, ruganyos bőr érintése olyan jó volt, hogy sosem tudott betelni vele, de annyira sürgette a vágy, hogy nem jutott ideje arra, hogy lustán végigsimogassa a másik hátát. Szinte letépte róla az anyagot, amit a fiú pólója, majd a bokszeralsója követett. Ő viszont már lassabb mozdulatokkal hámozta le magáról a ruhát, és kedvtelve figyelte, ahogy ír barátja magába issza a látványt. Miután meztelenre vetkőzött, lenyúlt, és Niall félig ágaskodó farka könnyedén bukott a tenyerébe. Kissé hátrébb csúszott, hogy lehajolva nedves nyomot hagyhasson a körbeborotvált, fehér bőrön. Ni ujjai elvesztek a fekete fürtök tengerében, és felnyomta a csípőjét, de Zayn a végletekig akarta kínozni. Rálehelt a fiú vörös, előváladéktól csillogó makkjára, mire Niall úgy megfeszült, mintha satuba szorult volna. A combjain kidagadtak az izmok, a farka pedig teljesen megkeményedett. Z. megmarkolta a fiú csípőjét, aztán megfordította, magának háttal, hogy a kis szöszi előtte térdeljen. Niall összekulcsolta a kezét az ülés fejtámlája körül, Zayn pedig megfogta a bokáját, olyan szélesre terpesztve a lábát, hogy Ni majdnem felnyögött a feszítő érzéstől. Hihetetlenül kitárulkozva érezte magát, és a tudat, hogy autók suhannak el mellettük, miközben ők szexelnek, még több izgalommal vegyes adrenalinnal árasztotta el a testét. Z. ujjai a talpától indultak felfedezőútra, végigsimította a feszes bőrt, körbejárta az izmos, hívogató combokat, és mikor a fiú fenekéhez ért, Niall kétségbeesetten felnyögött.
– Dugj meg – suttogta követelőzőn, mert már alig bírt várni.
– Van időnk, szöszi. Ne siess! – válaszolta Zayn rekedtesen, és a tenyerébe fogta a két, kerekded félgömböt. Lassan gyúrni kezdte a fiú fenekét, amitől Ni feje előrebukott, és úgy érezte, azonnal elájul a vágytól. Mikor Z. az egyik ujját a fiú szájába tuszkolta, hogy szopogassa, Niall vadul cuppant rá, de csak egy pillanat erejéig, mert a szépfiú tüstént kirántotta, majd az ánuszához simította. Ha lehet, Niall még hangosabban sóhajtott fel, mint korábban, és amikor Z. finoman benyomta a mutatóujját a hátsójába, összeszorultak a záróizmai, és a kéj hullámokban söpört végig a testén. Őrületesen jó érzés volt kitöltve lenni – nem akarta, hogy véget érjen a pillanat, de a gondolat, hogy hamarosan valami vastagabb lesz benne, újabb nyöszörgést váltott ki belőle. Zayn apró puszikkal lepte el a hátát, miközben ütemesen mozgatta az ujját. Ni egész teste remegett a visszafojtott vágytól, aztán hirtelen megszűntek a mozdulatok, és Z. kihúzta az ujját.
– Mit csinálsz? – sóhajtotta szomorúan Niall. – Folytasd!
– Mindjárt, édes. Mindjárt – válaszolta, majd megcsókolta a nyakát. Kellemes libabőr lepte el Niall testét az érintése nyomán. Zayn átkarolta a barátját, kissé felnyomta magát, hogy kényelmesen férkőzhessen a fiú lábai közé, aztán lenyúlt, hogy keményre duzzadt, lüktető farkát a szűk kis réshez vezesse. Amint a síkos, nedves makkja Niall vágásához simult, mindketten ziháltan felnyögtek.
– Hatolj belém… – lehelte a szöszi, és kifordította a fejét, hogy a szája összeolvadhasson Zayn ajkával. Körbesimogatták egymást a nyelvükkel, aztán Ni hátranyúlt, megmarkolta a fekete fürtöket, és Z. ezzel egyszerre könyörtelenül belé hatolt. Egy erőteljes lökés, néhány szenvedélyes csók, és a fekete fiú máris felvette a ritmust. Az izmai hullámoztak, ahogy ütemesen dugta a barátját, a körmei pedig félholdakat vájtak a szöszi porcelánfehérségű csípőjébe, majd előrenyúlt, hogy a tenyerébe szorítsa Niall rángatózó szerszámát. Gyorsan verni kezdte, ritmusosan, megfeszülő bicepsszel, miközben a verejték apró indákban szivárgott le a halántéka szélén, aztán figyelmeztetés nélkül a hátára fordította a szöszit, mire a váratlan mozdulattól Ni halkan felsikkantott. Előrelökte a combját, hogy minél mélyebbre hatolhasson a fiúba, aztán újra kezelésbe vette Niall farkát. Az ujjbegyével körözött a nedves makkon, előbb lassan húzogatta a vékony, selymes bőrt, majd észvesztő sebességgel kezdte verni neki, miközben a szöszi feljebb tornászta magát, és az ajkával rátapadt Zayn mellbimbójára. A fekete fiú hátravetette a fejét, és mély hangon nyögdécselt. Az ádámcsutkája fel-le szánkázott, és az egész teste fojtott remegésben játszott. Mikor már érezte, hogy közel a vég, és hamarosan átlépnek a gyönyör kapuján, gyorsított a tempón, de előbb végignézte, ahogy a szöszi lélegzete elakad, majd sűrű spermával teríti be a saját mellkasát. Zayn elvesztette az eszét: őrült tempóban kezdte kúrni, aztán amikor már képtelen volt uralkodni az ösztönein, gyorsan kihúzódott, és fejni kezdte saját magát. Pillanatokkal később sugárban élvezett a fiú arcára, és a farkából spriccelő fehér nedv pókhálószerűen terítette be Niall bőrét. Kifulladva dőltek egymásra, majd a létező legszorosabb ölelésben forrtak össze.

***

Reggel hétkor érkezett az első hívás, és utána nem volt megállás. Egész délelőtt a születésnapi köszöntéseket hallgatta, úgyhogy kellően kifáradt a délután végére. Miután elköszönt az édesanyjától és a testvéreitől, Lou nem vágyott egyébre, csak egy pihentető alvásra. Tudta, hogy a fiúk úgyis felrángatják majd hat körül, hogy készülődni kezdjenek a szentestére. Liam hozza a karácsonyfát, Niall a süteményeket (milyen meglepő…), Zayn pedig az ajándékok eljuttatásáról gondoskodik. Fáradtan feküdt a nappaliban lévő pamlagon, és unottan kapcsolgatta az adásokat, amikor a telefonja csörögni kezdett. Lassan nyúlt érte, mert már beleőrült a folytonos sípoló hangba, ami egész álló nap kísértette.
– Halihó, szülinapos! – jött a vidám hang a vonal túloldaláról, és Lou azonnal felismerte az egyik legjobb barátja, Liam-et. – Mi jót csinálsz?
– Agysorvasztó műsorokat nézek és chipset zabálok – kuncogott Lou.
– Ejnye… – motyogta Li, és Louis szinte maga előtt látta, ahogy a fiú megrázta a fejét. – Az nem valami szórakoztató. Légy résen, drága! Este hétre ott vagyunk. Legyen megterítve, meg minden egyéb… Hozzuk a fát is! Meg még más nyalánkságokat… – tette hozzá Liam, mert nem tudta megállni, hogy egy ilyen poént – ami egyelőre még érthetetlen Lou számára – ne süssön el.
– Igenis! – helyeselt Lou, és bontotta a vonalat.

***

– Nem, Ni, nem! Már megint kezded a fafejűséget… Szerinted mi az érdekes abban, ha felöltöztetve kapja meg?!
– Mondjuk, hogy ki kell csomagolni? – vihogott a szöszi fiú.
– Te teljesen hibbant vagy – nevetett Zayn. – Azért van a doboz, kedves…
– Ja, oké. Mégis hogy képzelted el? Elkezdi kibontani, és egyből egy álló dákót lát?
– Harry majd uralkodik magán… – vágott közbe kuncogva Liam, miközben a fenyőt tolta fel a kocsi platójára.
– Aha, persze… Én pedig a mikulás vagyok – kontrázott Niall.
– Csak egy krampusz vagy – vigyorgott Zayn. – És már a ruhád sincs egyben, ha emlékszel… Ugye?
– Minden egyes centidre – kacsintott rá Ni, majd bevágódtak a furgonba, hogy elinduljanak a megadott címre, ahol Harry fogja várni őket. A nagy, piros ajándékpapírral bevont doboz, a fehér, bolyhos masnival már a kocsi csomagterében pihent, és mindannyian izgatottan várták, hogyan fog Lou reagálni, amikor kibontja a neki szánt, roppant érdekes, megdöbbentő ajándékot…
.
.
.
Hát itt vagyunk!
Elindult a Karácsonyi blog! 
Kellemes, békés, szeretetben eltöltött szentestét kívánok minden kedves Olvasónak!
Tudjátok, karácsony ajándékok nélkül nincs... 
És nem a megvásárolt ajándék a legszebb.
Szerettem volna örömet okozni ezzel a történettel (remélem, sikerül), úgyhogy várom a kommentek záporozását! Ne hagyjatok cserben majd egy írót sem. Csak úgy működik ez az egész! Puszi mindenkinek! Békés karácsonyt! <333 Sam xXx 
U.i.: Később még nézzetek fel, lesz még olvasnivaló!!!

16 megjegyzés:

  1. Nooos, sziaaa.
    Már leírtam neked egyszer, ugye, hogy mennyire tetszik a sztori, de még mindig nem jutottam előrébb a történetben. 😂😂💗
    Mikor lesz folytatás??
    Xxx Nicole Evans

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaaa. Köszönöm szépen a támogatásodat, irtóra jól esik!!! <3
      Hamarosan érkezik a folytatás.
      Sok puszi!!!
      Sam xXx

      Törlés
  2. Juj nagyon vártam máár, nagyon jó lett, várom a folytatást❤

    VálaszTörlés
  3. Sziaa
    Elősször is kellemes szentesestèt kívánok❤
    Másodszorra pedig annyiraa de annyira örülök h ebben az èvben is van Larry christmas!!❤❤❤❤❤
    Ès ez a törtèneeet!
    Nagyon nagyon jonak indult! Egyszerűen immmmádom Ziallt!! Annyira jo h ők eggyütt vannak ebben a sztotiban!
    Nagyon kiváncsi vagyok h mègis mi lesz az ajándèk Lou számára... Azt èrtem h Harry , de nagyon kiváncsi vagyok h mire is kapja...
    Van egy sejtèsem, remèlem az lesz amire gondolok💋💋
    Nagyon várom a kövi rèszt!
    Puszi:May Holloway 💋💋

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Halihó!!
      Köszönöm szépen, remélem, a tiéd is nagyon jól telt! ❤
      Mi is örülünk, ha az olvasókat boldogíthatjuk. ❤
      Hálás vagyok, hogy írtál nekem, amiatt pedig külön boldog vagyok, hogy tetszett a rész ❤❤
      ;)
      Idővel minden kiderül!
      Puszi, várlak vissza!

      Sam xXx ❤

      Törlés
  4. Szép karácsonyt! Nagyon tetszik a történet, úgy várom a folytatást, mint lánykám az ajándékbontást... :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked is szép karácsonyt, merika117! Aranyos vagy, ez a hasonlat mindent elárul!! ❤ Puszi!! :* Sam xXx

      Törlés
  5. Ohhh Hello
    Boldog Karácsonyt!
    HMM Rögtön szexxel kezdünk? Imýdni fogom ezt a történetet (sőt már most Imádom) Ziall hát kikészülök tőlük imádom. Nagyon régen olvastam már velük kapcsolatos /velük is/ történetet, de ez kellett a lelkemnek. NAGYON KELLETT! Várom a folytatást. És akkor nyissuk ki az ajándékot, jó lesz az rögtön egy álló dákóval is. Szerintem Louis nem fogja bánni és Harry sem, na meg persze mi sem :)
    :!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaaa!! Köszönöm, viszont kívánom neked is! ❤
      ❤ Nagyon boldoggá tesz, hogy ezt gondolod a sztoriról. Igyekeztem. ❤

      Sam xXx Puszi!!

      Törlés
  6. Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Nagyon imádni való és perverzen erotikus sztori volt de az biztos nagyon jó! Imádtam olvasni és alig várom a folytatást,hogy olvashassam mennyire meglepődik Lou!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked is boldog, békés karácsonyt! ❤ ;) hamarosan kikerül a várva-várt 2. rész is, nem kell aggódni!! puszillak! ❤

      Sam xXx

      Törlés
  7. Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon sokat jelent! Várlak vissza. ❤

      Sam xXx

      Törlés
  8. Imádom a Ziallt! Még többet légyszi. Amiben Ziall van az rossz nen lehet, és ez a sztori nagyon, de nagyon jó. Tűkön ülve várom a folytatást! Üdv, E

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek örülök!! Lesz még itt bőven, annyit elárulok. ;)
      Köszönöm a dicséretet, feldobtad az estémet! ❤

      Sam xXx Puszi

      Törlés