2017. január 13., péntek

*Sam Wilberry* Winter Storm 2.5/3 A forgatás

Sziasztok! Már csak egy rész van hátra ebből a történetből, aztán érkezik az Eighteen befejezése. Készen vannak, de kedvetlen voltam... Nem volt jó érzés szembesülni azzal a sok bántással, amit pont azalatt a bejegyzés alatt kaptam, amiben az olvasóknak írtam köszönetet! Tisztában vagyok vele, hogy az idei szezon nem volt 100%-os. Én is tanultam, hogy mit kellett volna másképp csinálnom! :) 

*

– Mr. Styles? – Harry csak bólintani bírt. Nem tudta levenni a szemét az előtte megelevenedő jelentről: néhány férfi lézengett a fehér vászon előtt, feketére festett arccal, a fejükön zöld pamutsapkával, melyeknek piros kis szarvaik voltak. Kellett egy perc, mire rádöbbent, hogy krampuszoknak öltöztették őket. – Foglaljon helyet – utasította a szürke öltönyös férfi, aki fehér inget és vörös nyakkendőt viselt. Óvatosan belekarolt Harrybe, aztán a székekhez vezette. Hazz ámulva nézett körbe, próbálta magába fogadni a látványt, miközben karácsonyi dalok csendültek fel. Éppen a Last Christmas ment, amit az All I Want for Christmas is You követett. Édesen elmosolyodott, amitől felvillant mindkét gödröcskéje, aztán valaki megérintette a vállát. Kicsit összerezzent, de hamar rendezte a vonásait.
– Üdvözlöm – érkezett a hang mellőle, mire oldalra kapta a fejét, és egy napbarnított, borostás férfi arca töltötte ki a látóterét. – Liam Payne vagyok – biccentett a fickó. – Velem beszélt telefonon – adta Hazz tudatára, aztán lehuppant melléje.
– Helló – sóhajtotta Harry. – Mit kell tennem?
Li olyan látványosan vigyorodott el, hogy Harryben rekedt a levegő.
– Mindjárt kap egy jelmezt, amennyiben kész végrehajtani az instrukciókat… – biccentett Liam. Harry megköszörülte a torkát, de még így is halkan csengett a hangja:
– Pontosan mit is kell tennem? – tette fel az ezerdolláros kérdést, és olyan nagy szemekkel meredt a fickóra, hogy a másiknak kellett egy perc, míg összeszedte a gondolatait.
– Ez egy erotikus fotózás – magyarázta. – Vonzó, ápolt külsejű férfiakat keresünk fotózásra és forgatásra – jegyezte meg. – Mindenkinek lesz egy párja, és az egésznek az a lényege, hogy minél izgatóbb pózban, szituációkban, jelenetekben tudjuk felvenni az adott párt – felelte Liam, miközben vadul gesztikulált a kezeivel.
– Tulajdonképpen meg kell dugatnom magam egy ismeretlennel? – sóhajtotta, de erre nem kapott választ. Alig bírta kinyögni a szavakat, annyira meg volt illetődve. Hosszú, zongoristaujjaival a hajába túrt, és olyan hangosan vette a levegőt, hogy Liam megpaskolta a vállát.
– Megéri – nézett rá határozottan. – 1200 eurós az órabérünk… – adta a tudatára a férfi, mire Hazz szemei majdnem kiestek a helyükről. Alig bírta feldolgozni a szavakat, és a gondolatot, hogy egyelten délután tízszer annyit kereshet, amennyiért két héten át gürcölt volna, felvillanyozta. A gyerekfelügyelet jó dolog volt, de nem olyasmi, amiből elegendő bevételt tudott volna összekaparni ahhoz, hogy még időben befizethesse az egyetemet, és jelentős összeg maradjon meg az albérletére is.
– Oké – szaladt ki az ajkán, pedig szerette volna alaposabban is átgondolni, de a pénzszerzés lehetősége teljesen felvillanyozta. – Benne vagyok! – tette hozzá elszántan, és Liam látta, ahogy a smaragdíriszek felcsillannak.
– Itt írd alá! – kacsintott Payne, mire Harry egyetlen szó nélkül, magabiztosan firkantotta alá a kijelölt helyen a szerződést. Olyan veszettül mosolygott, hogy már fájt a szája, de azért rendületlenül vigyorgott, miközben magában dúdolta a Shake up the Christmast. – It’s Christmas time… – dúdolta hangosan, Liam pedig jólesően felnevetett.

*
Kicsit elnevette magát, mikor a tükörben szembesült önmagával: rémesen vicces volt, ahogy a krampuszsapka kissé lelógott a fején, a piros szarvak előredőltek, az arca pedig olyan fekete volt, hogy még az édesanyja sem ismert volna rá. Ahogy végignézett magán, elégedetten tapasztalta, hogy egész jóformában van. Azonnal megrohanta az ereit a vágy, és amint kilépett az öltözőből, a piros bőrbokszerben azonnal keményedni kezdett a farka.
– Jól van, jól van emberek – hallotta meg Liam hangját. – Harry? – pillantott hátra a férfi, és amint meglátta, hevesen integetni kezdett feléje.
– Gyere, gyere… – sóhajtotta biztatóan, mire Hazza imbolygó léptekkel indult a fickó irányába, miközben azon volt, hogy a farka ne álljon fel teljesen. – Oda ülj, kérlek… – intett egy pad irányába, és picit meglökte a vállát, hogy igyekezzen. Összesen három ülőalkalmatosság volt elhelyezve a fehér vászon elé, amelyet különféle LED elemes fényfüzérekkel, díszgömbökkel, és vörös girlandokkal tettek látványosabbá. Olyan illat terjengett odabent, mintha frissen sülne a kürtöskalács, és a vaníliás aroma teljesen megszédítette Hazzt.
– Szia! – suttogta, mikor elhelyezkedett a padon ücsörgő fiú mellett, de nem érkezett válasz. A srác lehajtotta a fejét, és egyetlen pillantásra sem illette Harryt. Különös, furcsa érzés hatotta át a lelkét, de nem tudta volna megmagyarázni, hogy mi.
– Drágáim… – csapta össze a kezét Li. Hazz felkapta a fejét, és leleményesen bámulta a fiút. – Ma délután egyetlen dolgotok van, világos? Szeretkezzetek akkora szenvedéllyel, erotikusan, hogy még az én vérem is felpezsdüljön! Ha ez sikerül, akkor már elértetek valamit… – kacsintott ránk. – Egy heteró figyelmét extra nehéz felhívni ilyesmivel, de sosem lehetetlen… – motyogta. A reflektorfények lassan elhalványodtak, és Harryn erőt vett a kíváncsiság. Ahogy a sugarak egyre tompábban kezdtek sütni, úgy hevült fel a vére, fokozódott a szívverése, és az izzadtság kiütött a homlokán. Oldalra bámult, és mikor a félhomályban meglátta a másik fiú elnyílt ajkát, nem gondolkodott tovább, csak tette a dolgát. Úgy nyúlt utána, mintha ő lenne az utolsó esélye ebben az életben. Finoman közelebb csúszott hozzá, kiélvezve az erőt, ami minden egyes mozdulattal nőttön-nőtt a mellkasában, miközben felemelte a kezét, szétnyitotta az ujjait, és a tenyerét finoman a fiú mellkasára tapasztotta. Kiérezte a tenyere alatt a másik zakatoló szívverését, az adrenalinnal vegyes szexuális erő pedig túltengve áradt a testébe. A mutatóujjával végigsimogatta a fiú ajkát: megdöbbentően vékony, kimérten egyenes, mintha egy szobrász faragta volna, mégis enyhén duzzadt. Hazz érezte, hogy a farka rángatózva feszül a bokszeralsójában, és ahogy közelebb hajolt, a másik fiú átkarolta a derekát, és úgy mászott az ölébe, hogy Harry felnyögött attól, ahogy a bőrük összeért. Izzadt testük tökéletesen tapadt össze; pillanatokon belül megtalálták egymás ajkát. Eleinte kutatóan simogatták végig egymás száját, élvezték, hogy a forró leheletük összeolvadt, közben Hazz végigsimított a karcsú csípőn, a meglepően kerek, formás fenekeken, aztán rámarkolt a fiú farkára.
– Istenem… – szökött ki az ajkán, és ha lehet, úgy megdermedtek, hogy egy pillanatig mozdulni sem tudtak. Harry keze kővé dermedt a másik csípőjén, az ujjai a bőrébe vájtak, amitől a fiú halkan nyöszörgött. Mikor képes volt gondolkodni és felülkerekedni a sokkon, amitől olyan erősen kezdett kalapálni a szíve, hogy nem bírta kapkodni a levegőt, felemelte a kezét, a tenyerébe vette a másik arcát, aztán óvatosan föléje hajolt és az ajkaira suttogta:
– Lou? – lehelte édesen, és minden szó szenvedélyesen tört fel a torkán. – Te vagy az, Lou?
– Harry? – jött az ismerős, vékony hang, amibe beleborzongott Hazz, és úgy rántotta magához Louis-t, hogy majdnem leszédültek a padról: a pillanat nem tartott sokáig, mert a másik tenyere kőtömbként csattant a mellkasának.
– Mit keresel itt? – kérdezte Lou közömbösen, és a távolságtartó hangsúly megrettentette Harryt.

24 megjegyzés:

  1. Babam! Szerintem senki sem szeretett volna megbantani, csak epito kritikat szerettunk volna adni, mert semmit sem lehet tökéletesen csinalni!
    A reszrol pedig annyit, hogy nagyon tetszett! Kis gonosz Lou a végén *-* varom a kövit! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki bántott?! Megverjem?
      Szerintem minden szuper, de lehet én vagyok az elfogult.😁
      A részről pedig... Azt hiszem újabb kevenc történet! Imádom!👌 Harry és a szenvedély!😍
      Loukám, mi van?!😱😱
      Siess kérlek!😘😘
      Puszi xx

      Törlés
  2. Szia! Először is köszönöm mindazt a munkát, amit belefektettetek ebbe az egészbe. Hálátlan olvasók vagyunk, olykor mi rajongók, de csak azért, szerintem, mert az élveztes sztorikból naponta többször is fogyasztanának. S nem gondolják végig, milyen plusz kötöttséggel jár mindezt megadni nekik. Ne veszítsd el a hitedet, számomra nagyon üdítő színfoltja volt a napnak, amikor feljutottam az oldalra és a nap levezetéseként olvashattam vmelyik folytatást. Most is nagyon várom, milyen befejezést hozol ki ebnől a szituból. Eddig is nagyon élveztem ezt a történetet is, s kiváncsi vagyok, de nagyon. Puszik

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kivancsi vagyok mi lesz ennek a vege es remelem beigazolodik a sejtesem. Azert a gyermekmegőrzés és a pornó páros nagyon üt. Kész vagyok. Lou mi az, hogy mit keres ő ott? Elvegre te adtad oda a számát a "modellügynökségnek". Ahhh varom a befejező részt. Érzem, hogy élvezetekkel teli lesz es meg Liam is élvezni fogja. 😚

    VálaszTörlés
  4. Mikor lesz már kövi rééész?!?!? :(((((

    VálaszTörlés
  5. Ez az idei Larry Christmas enyhén szólva is pocsék volt, szerintem nem csak én csalódtam.
    Drága Sam, szerintem csak azt vállald be, amivel képes vagy megbírkózni! Tudom, te kifejtetted, mi hogy volt, de egy hónapja volt szenteste, és egyetlenegy olyan történet volt, ami elnyerte a tetszésemet.
    Plusz az is visszataszító valahol, hogy néhányan a +18-as jelenetek hajszolásával szeretnétek olvasókat szerezni. De ez mondjuk már más lapra tartozik.
    És valahol írtad hogy kedvetlen voltál. Mi azzal mit csináljunk? Olvasók vagyunk, és ha nincs mihez kommentelni, nincs mire reagálni, persze hogy kedvetlen vagy, már ne is haragudj. És az író van értünk, olvasókért. Elvileg szeretitek, amit csináltok. A visszajelzés hiánya persze megöli az írót, de azért nem mondhatjátok/mondhatnád azt, hogy nem volt egy hozzászólás se...
    Ezt a kommentet vedd úgy, ahogy szeretnéd, én már nem fogok erre járni.
    - egy csalódott exolvasótok

    VálaszTörlés
  6. Katasztrofa��

    VálaszTörlés
  7. Nem gondolod, hogy ez már pofátlanság?

    VálaszTörlés
  8. Ez életem első megjegyzése melyet egy bloghoz írok... hát gyerekek a pofám leszakad rajtatok....!
    Tudjátok én mit csinálok ha valami nem tetszik egy blogon vagy honlapon? Nem megyek arra az oldalra többet! Ennyi,se több, se kevesebb. De az fix, hogy nem veszem a fáradtságot, hogy hosszasan ecseteljem, mi nem tetszik ilyen buta frázis mögé bújva, hogy 'a visszajelzés èlteti az írót', ami egyébként igaz... ne de... kérdem én kedves negatívan nyilatkozók: benneteket hogy érint, ha valaki azt mondja pl.: 'olyan szarul táncolsz, rajzolsz, énekelsz stb. ugorj inkább a Dunába. Csak azt ne mondjátok, hogy ez rátok úgy hat, hogy csak azért is tovább csinálod az adott dolgot!! BAROMSÁG! El fog menni a kedved tőle! Ertől ennyit!
    A több ezer de lehet hogy többtízezer oldalletöltés nem azt mondja, hogy az idei történetek szarok lettek volna! Ugyanis NEM voltak azok! Akinek nem
    tetszett olvasson mást! De hogy jöttök ti ahhoz hogy lefikázzatok bármit is amibe valaki időt, energiát és szeretetet fektetett??!!
    Kedves ìrók!
    Én köszönöm mindnyájatoknak! Szerintem fantasztikus jó történetek voltak idén is! Én izgatottan vártam-várom a hátralévő részeket! Mint ahogy az a többezer oldalletöltés is bizonyìtja, mások is! Azaz a nagy többség mert akinek nem tetszett valszeg többet nem jött ide...
    Sajnos az élet minden területén mindenkinek akad majd bírálója, de ez nem szabad, hogy kedveteket szegje, mert higgyétek el, hogy minden bírálatra tíz pozitív ellenfelelet érkezik!
    Szép hétvégét mindenkinek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves kommentelo!
      Akkora okorsegrol vonsz kerdore, hogy mar nevetseges.
      Nem kell minden velemenynek pozitivnak lennie, bocs, ha ezt tolem kell megtudnod.
      ez az oldal publikus, es engedelyezve van a velemeny nyilvanitas. Innentol kezdve ne akard megmondani, hogy ne merjen barki is negativ velemenyt leirni. Ennyi erobol kerlek, te is, hogy jossz ide, hog kommentet irj?! Hat hogy gondoltad ezt?!
      Nevetseges, komolyan.

      Törlés
  9. Csatlakozom az előttem hozzászólohoz!! Maximálisan igaza van. Folytassátok ne csüggedjetek!!! Minden elismetésem!

    VálaszTörlés
  10. Édes Istenem! Akkor egyszerűbben hogy te is megértsd: jó érzésű ember megtartja magának a kedvezőtlen véleményét, és levonja a következtetést. Egy komolyzenei koncertre mész, nem tetszik, az előadás végén normális ember nem megy oda és küldi el a mondjuk a csellistát a picsába, ganem úgy dönt, többet bem megy ilyen koncertre. A másik meg: igen lehet véleményt nyilvánìtani, nincs letiltva. A cipődre ha kimész az utcára gondolom nincs ráírva hogy rászarni tilos magyarán akkor a te olvasatodban szabad, mégis gondolom felháborodnál ha valaki ráfosna a lábfejedre kondván tisztességes ember nem csinál ilyet. Azért fogalmazok ilyen egyszerűen, jogy megértsd.!
    Egyébként ugye szerinted szar az oldal akkor minek frissítgeted? Másképp nem veszed észre a kommentemet... szent szar... nem lennék a szüleid helyében téged erkölcsileg fejleszteni... akkor inká
    bb már egy hörcsögöt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1. Az internet közel sem hasonlítgatható a való élethez. Butaság volt ilyen példákat felhozni!
      2. Nem tartom rossz oldalnak a blogot. A kivitelezéssel van problémám, aminek bátran hangot adhatok.
      Kedves! Úgy érzem, erkölcsileg nem én vagyok alul, megbocsáss. Soha, ismétlem, SOHA nem becsmérelnék le egy embert. Az utolsó mondatod kemény, ami leírja a te szintedet.
      Én egy munkát szóltam le. Azt mondtam, hogy rossz volt az idei szezon. Egyetlen egy írót sem illettem rossz szavakkal. És téged sem, habár meg lett rólad a véleményem. Te viszont a személyemet sértetted meg. Az oldal mellett ki lehet állni, de nem a másik ócsárolásával.
      Valamint, azért frissítgetem az oldalt, hátha választ kapok néhány kommentemre magától az írótól.

      Törlés
  11. Én is csak általånosságban beszéltem az első kommentemben te mégis személyes támadásnak vetted.
    Igen, valóban, az internet más mint a való élet. Mert itt lehet névtelenül rosszindulatot sugározni pofátlanul a való életben meg beszari nyuszikák vagyunk... ha meg valaki visszaszól akkor hárítunk, magyarázkodunk meg támadunk...
    Na mindegy...
    A hozzászólásomnak az volt az igazi mondanivalója, hogy ne csüggedjenek az oldal írói, és ne csak kritikát meg csalódást kapjanak!

    VálaszTörlés
  12. Hát öcsém. Te tényleg ennyire csökött agyú vagy? Nem tetszett? Hát az szar ügy. Volt amelyik nekem se tetszett, mégse mentem oda verni a nyálam, hogy ez szar. Inkább rá mentem arra a kicsi piros x-re és kiléptem a picsába. Megértem, hogy a negatív kritika, is kritika, de te annyira alpári módon írtad le. Én azt szoktam mondani, hogy ha más szerint szar amit csinálok, akkor gyere cseréljünk helyet, és csináld jobban helyettem. És nem védek senkit, nem nyalok senkinek, csak már zavart, hogy ilyen buta vagy.

    VálaszTörlés
  13. Kedves Csengee Devine-Payne!
    Örülök, hogy te is látod a lényeget amiről beszélek!:D

    VálaszTörlés
  14. Szerintem a legtöbb embernek nagyobb gondnak számít az idő. Eltekintve azoktól, hogy kiszórta a történeteket, vagy későn kezdtek publikálni, szerintem ami most van az már tényleg túlzás.
    Január 29.-e van. Több mint egy hónapja letelt a karácsony és nem bírja feltenni azutolsó fél részt? Én úgy gondolom ilyet eléggé illetlenség csinálni. Ezenkivül minden évben volt egy különbloglezárás,amiben megköszönték az írók munkáját, pár gondolat az idei évről stb. Személy szerint én ezt hiányolom nagyon, így lezáratlan, és hangulatromboló.

    És minden tiszteletem az íróké,komolyan, mert nekik hála olvashatunk hobbiból. De ha előre megvan írva a rész, akkor szerintem 10perc alatt publikálható és kész. Nem tudom elhinni hogy nem volt ennyi ideje január elejétől. Ez már csak nem akarás, de ezzel ennek a blognak a mínőségét csökkenti, pedig itt azért sok más neves vagy épp kezdő íróról is beszélünk, és nem kellene lehúzni másokat.

    Nekem ez a véleményem :)

    VálaszTörlés
  15. Itt meg van ertelme barmire is varni amugy?

    VálaszTörlés
  16. Én még nem adtam fel....:)

    VálaszTörlés
  17. Sam. Kérlek. Ne add fel. Rakd ki a befejező részeket. Légyszi....

    VálaszTörlés
  18. Még én is reménykedem... mert jócskán van, ami nincs befejezve :(

    VálaszTörlés
  19. Sam! Legalább adj vmi életjelet, hogy vagy, megvagy, mert annyi szörnyűség történt az év első hónapjában (nem csak a világban, hanem a családi-baráti körben is). hogy kezdek aggódni. Csak egy ici-pici életjelet... merika117@hotmail.com

    VálaszTörlés
  20. Szia! Még én is itt vagyok és remélem minden Okes, én is orulnek egy eletjelnek!

    VálaszTörlés
  21. Már eltelt egy kis idő...Tudom,hogy sok a gonosz ember..
    De ha valahol megvannak a folytatásos, akkor kérem szépen... 💞💞💞😊

    VálaszTörlés